Bildirim
Kasko tek tarafli alkollu sirket araci kaza
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kanunen karşılamak zorunda, bu yönde alınmış bir karar vardı. Forumda aratırsanız ulaşabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Kanunen karşılamak zorunda, bu yönde alınmış bir karar vardı. Forumda aratırsanız ulaşabilirsiniz.
Formda buldum ama araç şirket aracı oldugu için sorun olur mu acaba? Ticari değil Renault Symbol. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aydn48
quote:
Kanunen karşılamak zorunda, bu yönde alınmış bir karar vardı. Forumda aratırsanız ulaşabilirsiniz.
Formda buldum ama araç şirket aracı oldugu için sorun olur mu acaba? Ticari değil Renault Symbol.
Şirketin tutumu önemli. Kaskoyla yaptırıp sizden de tahsil etmeye çalışabilirler, canın sağolsun da diyebilirler. Ama aracın onarımı konusunda kanun net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Formda buldum ama araç şirket aracı oldugu için sorun olur mu acaba? Ticari değil Renault Symbol.
Şirketin tutumu önemli. Kaskoyla yaptırıp sizden de tahsil etmeye çalışabilirler, canın sağolsun da diyebilirler. Ama aracın onarımı konusunda kanun net.
Şirketten yana sıkıntı olmucak kasko karşılarsa sorun yaratmaz ama bi anlık aptallıkla işimden oldum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şirketten yana sıkıntı olmucak kasko karşılarsa sorun yaratmaz ama bi anlık aptallıkla işimden oldum.
İşte en sıkıntılı durum bu üstad. Şirket aracı kullanırken alkole dikkat etmek lazım; gerçi iki şekilde de dikkat etmek lazım da.. Neyse size ders olur, daha tedbirli davranırsınız bir daha.. Cana gelmesin de..
-
Binek araçlarda limit 50 promil (0.05 oluyor galiba) diye bilşyorum.
41 promile kasko birşey diyemez, çünkü kanundaki limiti aşmamışsınız.
İşinizden olmak? Sizi işten çıkarttılar mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
Evet malesef. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İşte en sıkıntılı durum bu üstad. Şirket aracı kullanırken alkole dikkat etmek lazım; gerçi iki şekilde de dikkat etmek lazım da.. Neyse size ders olur, daha tedbirli davranırsınız bir daha.. Cana gelmesin de..
Dersimi aldım ama cok pahalıya patlıcak gibi gözüküyor inşallah bi çaresi bulunur işten cıkarılmayı geçtim aracın hasarı benden istemesinler tek isteğim bu.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
Evet malesef.
Geçmiş olsun.
Var tecrübe, yok zarar diye düşğnmek lazım.
Bu da size bir tecrübe olmuş.
Aracın zararını kasko karşılayacaklardır diye düşğnüyorum.
Ama arabanın yattığı süre için size maddi tazminat davası ve bu ara moda olan değer kaybı davası açabilirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne var şunu içmeseniz? Yada içip direksiyon başına geçmeseniz çokmu zor -
Başıma gelecekleri bilsem içermiyim genclik iste kafa dağıtalım dedik çok pahalıya patladı :s
Öncelikle geçmiş olsun. Yasal sınır 50 promil kasko sıkıntı çıkaramaz. Şirket de gerekli cezayı vermiş zaten. Araç kaskodan yapılır. Sormak istediğim bir soru var 41 promil çıktı diyorsunuz bunun için kaç tane ictiniz :) 41 promilin kaç tane biraya denk geldiğini merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mutluakbulut
Öncelikle geçmiş olsun. Yasal sınır 50 promil kasko sıkıntı çıkaramaz. Şirket de gerekli cezayı vermiş zaten. Araç kaskodan yapılır. Sormak istediğim bir soru var 41 promil çıktı diyorsunuz bunun için kaç tane ictiniz :) 41 promilin kaç tane biraya denk geldiğini merak ediyorum.
+1903 bende cvp bekliyorum
2 bira
Promil değerlerini böyle ölçmek pek doğru değil.
Bünyeye göre değişir. -
2 bira içtin diye işten çıkartan şirketten kurtulman iyi olmuş. Yasal sınırlarda araba kullanıyorsun. Kaza da herkesin başına gelebilir. Geçmiş olsun çok takma. İş mi yok piyasada?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X