Şimdi Ara

Kasko ve Trafik Sigortası şehire (plakaya) göre değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibariyle 2001 model Volkswagen Passat 1.9 TDI Comfortline almış bulunmaktayım. Araç Hatay plaka ve ben İstanbul da ikamet ediyorum. Satış sırasında plakayı değiştirmemem durumunda kasko ve trafik sigortasının daha ucuza yapılabileceğini duydum. Doğru mudur? Cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.

• İlden ile değişiyor diye biliyorum
  • evet şehirden şehire değişir... Risk oranları değişiyo olduğundan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

Arkadaşlar dün itibariyle 2001 model Volkswagen Passat 1.9 TDI Comfortline almış bulunmaktayım. Araç Hatay plaka ve ben İstanbul da ikamet ediyorum. Satış sırasında plakayı değiştirmemem durumunda kasko ve trafik sigortasının daha ucuza yapılabileceğini duydum. Doğru mudur? Cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.

evet doğru hatayda araba sayısı istanbula göre daha az onun içinde kaza riski daha az bu debepten dolayı daha ucuz oluyor

ama sen hayat plakalı araba alıp ikametin istanbul ise istanbulda kaza yaparsan kasko şirketi bu araçtırıp belgelerse hasarın hepsini ödemez bunuda unutma

bizim çerkezköyde birde istanbulda rehabilitasyon merkezimiz var ford transit araba aldık istanbuldan 0 km kaskoyu biz 1150 tl verdik istanbulda çerkezköyde eniştem 650 yaptırdı

• Neredeyse yarı yarıya fark etmiş. Böyle bir fark söz konusu olursa plakayı değiştirmemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Neredeyse yarı yarıya fark etmiş. Böyle bir fark söz konusu olursa plakayı değiştirmemeyi düşünüyorum.

kaza yaparsan istanbulda zararını tam ödemez şirket bunuda unutma

mesala istanbulda en ucuz trafik sigortası 220 tl KARSTA 70 tl civarı

bende karstan plaka alcaktım ama ucuz olsun diye değil 36 olsun diye yapamadım sonu 36 oldu
  • kasko şirketinin boyle bir araştırma yapıp hasarı eksik ödeme gibi bir tavır içine gireceğini zannetmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasarı tam ödemediğinden emin misin? Yağmurdan kaçarken doluya yaklanmayalım.
  • quote:

Hasarı tam ödemediğinden emin misin? Yağmurdan kaçarken doluya yaklanmayalım.

eminim yani acentanın yalancısıyım

mesala istanbulda en çok hasar bağcılarda oluyor bende bağcılarda ikimate ediyorum ama silivride ikamet etsem daha az para ödüycem kaskoya sigortaya

ozaman herkes memleketinde kasko sigorta yapar enayimi istanbulda otuyor adam gümüşhaneli yada bayburtlu en ucuz fiyat ordan çıkıyor ordan yapar sen hatayda kasko yap 1000 tl öde istanbulda olsa 1750 tl olcak istanbulda kaza yap ikametin istanbul olsun sen olsan hasarı ödermisin
  • Çok sağolun cevaplarınız için, yarın sigortacıyla da detaylı olarak görüşeyim.
  • biliyorsunuz ki artık başka illerden gelen plakaları değiştirmek kişiye kalmış bir olay adam gitti yaptı kaskosunu araba 42 plaka ikamet 06 exper gelipte sen neden 42 kullanıyosun sana hasarının yarısını ödeyeceğiz gibi bir ifade kullanması hem mantiken hemde hukuken yanlış olur...
  • eğer kasko ya da trafik sigortası yapılırken ben ikamet adresi olarak doğru bilgi vermiş isem şirketin hasarı eksik ödeme gibi bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Arkadaşlar dün itibariyle 2001 model Volkswagen Passat 1.9 TDI Comfortline almış bulunmaktayım. Araç Hatay plaka ve ben İstanbul da ikamet ediyorum. Satış sırasında plakayı değiştirmemem durumunda kasko ve trafik sigortasının daha ucuza yapılabileceğini duydum. Doğru mudur? Cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.

evet doğru hatayda araba sayısı istanbula göre daha az onun içinde kaza riski daha az bu debepten dolayı daha ucuz oluyor

ama sen hayat plakalı araba alıp ikametin istanbul ise istanbulda kaza yaparsan kasko şirketi bu araçtırıp belgelerse hasarın hepsini ödemez bunuda unutma

bizim çerkezköyde birde istanbulda rehabilitasyon merkezimiz var ford transit araba aldık istanbuldan 0 km kaskoyu biz 1150 tl verdik istanbulda çerkezköyde eniştem 650 yaptırdı

insanlar yardım almak amacıyla sorunlarını dile getiriyor. sağda solda duyduğunuz aslı olmayan dedikodularla cevap vermeyin. insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. sigortacı kurum kendi düzenlediği ve onaylayıp araç sahibine teslim ettiği sigorta poliçesine sonradan kulp takamaz. plaka değişmeme hakkı devletin müsade ettiği bir durum. plaka veya adres ödemeye bahane olamaz. ikamet ettiğin ilin dışında kaza yapamazsın diye bir şey olur mu? arabanın altında 4 teker var ve istediğin yere gider. element uydurmayalım lütfen. ayrıca noter satışı sırasında kimseye ikamet sorulmaz. ikametiniz sistemde bellidir. sadece araç plakası farklı bir şehire ait ise plaka değişikliği seçeneğini noter size soracaktır. mevcut plakayı kullanabilirsiniz veya kendi ikametinize ilinize ait yeni bir plaka alabilirsiniz. herhangi bir ilin plakasını isteyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aselimden -- 17 Eylül 2013; 21:11:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.