Şimdi Ara

kasko yaparken dikaktli olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26/02/2013 tarihinde 42 BM 170 plakalı aracımla kaza yaptım. ford markalı aracın gaziantep büyükşehir belediye sınırları içerisinde anlaşmalı servis olmaması büyük ayıp.HALK SİGORTA tarafından sigorta ve kaskolu aracımın Gaziantep'te anlaşmalı servisin olmaması dolayısıyla olağan dışı mağduriyete ugradım.il dışında servise götürmek zorunda kaldım. cekiçi talep ettim. ücret istediler. kendi imkanlarımla il dışı servisine götürdüm. kiralık arac istedim. ilk başta göndereceğiz dediler sonra aracın ağır hasarlı pert olma olasılığı olduğundan veremiyoruz dediler. o süreçte yetkililer hiç bir şekilde arayıp bana yardımcı olmadılar. cekiçi ve kiralık arac ihtiyaçlarımı karşılamadılar. beni ve ailemi mağdur ettiler

• Geçmiş olsun. Kasko yapacak olanlar için önemli bir konu.
  • Kasko yaptırırken anlaşmalı servis olup olmadığına dikkat etmek sizin göreviniz acente anlatmasa bile sormalısınız ne olursa olsun teklifi alıp inceleyecek ve araştıracaksınız ondan sonra büyük sigorta şirketine kaskonuzu yaptırın burada şirketin size kiralık araç vermemesi normaldır çünkü Pert olup olmadıgı belli değil eksperin kanaatinde bir olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptırırken sormuştum...herşeye tamam diyen kasko sonradan böyle yamuk yapacagını nerden bilebilirim...tek haklı yanınız büyük bir sigorta şirketine yaptırmamak...bana kiralık araç vermeleri pert oluncada o ücreti benden tahsil etmeleri gerekmiyormuydu?şimdi pert olmasa ne olacak peki?olasılık üzerine kurulu bir sigorta şirketi...asla tavsiye etmiyorum...cekiçi hizmeti ayrı bir facia...bende sakın bu tuzaklara düşmeyin diyorum
  • aracın Pert olma durumu varsa genelde tüm şirketler ikame araç vermez ama herhangi bir servise çektirilen bi araç ordan tekrar alınacak ise o aracın ordan tekrar çektirilmesi biraz zaman alıcı iş şöyleki asist firması bunu bazen kabul etmeyebiliyır aynı durum benimde başıma geldi ben anında çektirdim müşterinin aracını ordan belli başlı şirketlerle çalışmak insana güven veriyor onun için özellikle ben aksigortayı çok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.