Şimdi Ara

kasko yaptıracaklar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gecen sene aceleye gelerek bu 1280 e yaptırdığım kaskomu bu sene biraz araştırayım

dedim.axa hep pahalı diye söylenirdi... axa da fiyat alınca ben de sasırdım orada çalışan kişi de... fiyat 580

çıktı limitler de çok düşük değil bizzat baktım karşılaştırdım.. axa nın doğuş otoyla anlaşması veya

ortaklığı mı varmış neymiş????????

sizlere tavsiyem kasko teklifi alırken axa yı da ihmal etmeyin en uygun fiyat orada çıkıyor...
    not:kasko 01.06,08 de yaptırdım...2003 golf

• Ocak ayının son haftasında Adana VW Bayii Aykan'dan 2008 Model VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI 122 HP Comfortline Metalik Refleks Gümüş araç peşin aldım, kapmanya ve indirimle 49.000,00 YTL'ye. Başka bir yerde de yaptırabildiğim halde kasko ve trafik sigortasını da aynı yerde yaptırdım, teslim gününde her ikisi de Adana VW Bayii Aykan'da ve AXA OYAK tarafından yapıldı.

Net Prim.. 1.103,43 YTL
    BSMV........... 55,18 YTL
    Ödenecek 1.158,61 YTL

10 Ay taksitle ve plaka indirimi de uygulandı.

Ayrıca KASKO yaptıran arkadaşlara, kaza anında lütfen çok iyi bir onarım maliyeti çıkartın ve kaskoyu "deldirmeye" değip değmeyeceğini oturup hesaplayın. Bu darbeyi bana iki sıfır araç aldığım ve Doğuş Otomotiv'in de ortağı olan Adana'daki bir otomobil bayii attı.

Kaskoyu bence

1. Araç kesin KAYIP (çalınma, yanma, parçalanma)
    2. Araç kesin KULLANILAMAZ (suya düşme, kaza)
    3. Araç kesin AMATÖR şoförün elinde

olma olasılıklarına karşı yapılmalı. Yani tampon sıyırma, cam kırılma, anahtar kaybı gibi durumlarda bedeli kendiniz karşılayın derim. Bunu yapmanın mükafatını arac 3. yıldan itibaren (3. kaskonuzu yaptırırken) % 40-50 indirim yaptıklarında göreceksiniz.

Gelecek yıl eşimin 2006 model Fiat Grande Punto 1.4 Active aracının kaskosu (TEB) % 60 indirimli olacak.

Selamlar ve sigortalı günler,

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 10 Haziran 2008; 20:40:27 >

• forumumuzda liberti adli bir uye var, forum uyelerine ekstra %4 indirimde yapiyor, axaoyak acentasi ayni zamanda. bayagi fiyat farki var gercekten.
  • Eurekodan yaptırmada nerden yaptırırsan yaptır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.