Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anlamıyorum bu hasarsızlık indirimini.indirim değil her sene bindirim.tamamen fiyasko.
  • bu ne ya daha geçen sene 510 tl ye yaptırmıştım şimdi 600 tl istiyorlar bu kadar zammı olur

10 çeşit kasko var hepsi birbirine yakın değerler veriyor ama içlerinde iyi olanları almak lazım yoksa işi zora sokarlar

mesela 2004 albea var değeri 13000 tl

önemli olan aracın değerini kaç gösteriyorlar piyasayla aynımı o zaman sorun yok buna dikkat etmek lazım,birde ödenen paraya dikkat etmek lazım
    mesEla yıllık eski bir araç için 400 tl olması lazımken bunlar 600 tl istiyorlar
    sanki sıfır araba,zaten değeri nedirki sen 600 tl istiyorsun,iyikinde % 50 indirimden 5 senelik sorun olmayışı karşılığı % 50 indirimden faydalanıyoruz yoksa 1000 tl alcaklardı
    zaten araba kaç para 13000 tl lik araba için yıllık 1000 tl hemde eski araç için yuh yani

90 tl birden zam yapmışlar birde % 50 indirime rağmen o halde indirim olmasa 180 tl zam oluyor bir senede bu kadar zammı olur 180 tl yuh
    hangi kasko diye merak ederseniz aslında hepsi birbirine yakın rakamlar bu axa

• axa en pahalısı sanpo japona bakın bide
  • Bu sene 2011 aralık ayında 2005 model focus aracımı 1130 tl'ye kasko yaptırdım.Bununla ilgili 1-2 sorum olacak.

1-Aracımdaki hasarsızlık indirimini bozdurursam bir dahaki sene kasko fiyatım thmini ne kadar artar acaba arkadaşlar ?
    2-Hasarsızlık indirimi bozdurmazsam kasko yenileme sürem geldiğinde kaskoyu bittiği zaman hemen değilde 3-5 ay sonra yaptırsam,hasarsızlık indirim hakkım kaybolur mu yoksa bozdurmamış olmamdan dolayı aradan 1,2,3,5 ay dahi geçse yine indirimden faydalanır mıyım acaba ?

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Bu sene 2011 aralık ayında 2005 model focus aracımı 1130 tl'ye kasko yaptırdım.Bununla ilgili 1-2 sorum olacak.

1-Aracımdaki hasarsızlık indirimini bozdurursam bir dahaki sene kasko fiyatım thmini ne kadar artar acaba arkadaşlar ?
    2-Hasarsızlık indirimi bozdurmazsam kasko yenileme sürem geldiğinde kaskoyu bittiği zaman hemen değilde 3-5 ay sonra yaptırsam,hasarsızlık indirim hakkım kaybolur mu yoksa bozdurmamış olmamdan dolayı aradan 1,2,3,5 ay dahi geçse yine indirimden faydalanır mıyım acaba ?

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.

Sayın diamondmonster;

Öncelikle şunu belirteyim. Kasko fiyatları her ay yeni tarifeyle hesaplandığı için tahmini fiyat vermek imkansızdır. Ama eğer hasarınız yüksek değilse hasarsızlık indiriminizi bozdurmamanızı tavsiye ederim...

Hasarınızı poliçenizi yenledikten sonra (hasarsızlık indirimi koruma klozunuz varsa) hasarsızlığınızı bozmadan yaptırmanız teknik açıdan mümkün. Ama Sigorta Şirketinin eksperi hasarın yakın tarihte yapılmadığını anlar. Bu durumda hasarınız ödenmediği gibi Kara Listeye alınarak bir daha kasko poliçesi yapmanız engellenebilir...

Saygılarımla

• Cevabınız için teşekkür ederim.Fakat merak ettiğim diğer sorunun da cevabı hakkında bilginiz varsa sevinirim.

Sorum şu;

Hasarsızlık indirimimi bozdurmadım ve kaskom aralık ayında bitiyor.Kasko yenileme işlemini tekrar aralık ayında değilde onu takip eden şubat veya mart gibi birkaç ay sonra yaptırdığım takdirde mevcut hasarsızlık indirim hakkım kaybolur mu yoksa yine de yararlanabilir miyim ?
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.Fakat merak ettiğim diğer sorunun da cevabı hakkında bilginiz varsa sevinirim.

Sorum şu;

Hasarsızlık indirimimi bozdurmadım ve kaskom aralık ayında bitiyor.Kasko yenileme işlemini tekrar aralık ayında değilde onu takip eden şubat veya mart gibi birkaç ay sonra yaptırdığım takdirde mevcut hasarsızlık indirim hakkım kaybolur mu yoksa yine de yararlanabilir miyim ?

Çoğu şirkette ortalama 3 ay kadar geçerli oluyor.
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.Fakat merak ettiğim diğer sorunun da cevabı hakkında bilginiz varsa sevinirim.

Sorum şu;

Şirketlerin tamamına yakınında bu süre 1 aydır. Ancak Anadolu Sigorta'da 6 Ay geriden hasarsızlık indirimi kullanılabilmektedir.

Saygılarımla
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • Merhaba,

2 ay önce kaskomu yenilettim. Kaskomda %20 kazasızlık indirim maddesi olmasına rağmen sigorta şirketi bana %10 gibi bir teklif verdi. Uzun uğraşlar sonucu %20 olmasada %15 gibi bir orana çektridim ama bir daha o şirkete yaptırmayacağım. Hatta Ümit beyle temasa geçeceğim.

Benim bir de sorum olacaktı. Önümüzdeki aylarda arabamı değiştirmek istiyorum. Şimdiki aracımın henüz 10 ay daha kaskosu mevcut. Bu poliçeyi bir düzeltme ile yeni arabama aktara biliyormuyuz? Ve de bugüne kadarki hasarsızlık indirimim yeni aracım için de geçerli olur mu?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Merhaba,

2 ay önce kaskomu yenilettim. Kaskomda %20 kazasızlık indirim maddesi olmasına rağmen sigorta şirketi bana %10 gibi bir teklif verdi. Uzun uğraşlar sonucu %20 olmasada %15 gibi bir orana çektridim ama bir daha o şirkete yaptırmayacağım. Hatta Ümit beyle temasa geçeceğim.

Benim bir de sorum olacaktı. Önümüzdeki aylarda arabamı değiştirmek istiyorum. Şimdiki aracımın henüz 10 ay daha kaskosu mevcut. Bu poliçeyi bir düzeltme ile yeni arabama aktara biliyormuyuz? Ve de bugüne kadarki hasarsızlık indirimim yeni aracım için de geçerli olur mu?

Teşekkürler,

Kaskonuzu dondurabilir, sonra aldığınız arabanın özelliklerine göre aradaki farkı verebilir ya da iade alabilirsiniz.

Hasarsızlık indiriminiz de devam eder. Yani 8 ay önce aracı değiştirdiğimde bu şekildeydi . Bir değişiklik olmamıştır sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vcarter64

quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Merhaba,

Teşekkürler,

Kaskonuzu dondurabilir, sonra aldığınız arabanın özelliklerine göre aradaki farkı verebilir ya da iade alabilirsiniz.

Hasarsızlık indiriminiz de devam eder. Yani 8 ay önce aracı değiştirdiğimde bu şekildeydi . Bir değişiklik olmamıştır sanırım.

Teşekkürler...

• öğretmenlerin ne kadar indirimi var merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

öğretmenlerin ne kadar indirimi var merak ettim :D

Öğretmenlerin %15 İndirimi var.
  • arkadaşlar ümit bey için demiyorum ama başımdan geçen bir olayı sizlere anlatmak istiyorum. internetten aksigorta ilede çalışan bir firmaya aracıma kasko yaptırmıştım. Kasko yaptırdığım firma tarafından bana verilen hesaba peşin ödedim kaskoyu lakin poliçem geldiğinde redi kartınla ödeme gördüm ben 700 tl ye yaptırmıştım lakin poliçede 745 tl görünüyordu firmayı aradım bana sorun olmadığını kendi kredi kartında geçtiğini poliçenin tramerde de görüldüğünü söyledi kontrol ettiğimde kasko tramerde yer almaktaydı bende üzerinde durmamıştım. aradan 4 ay geçtikten sonra firma kaskoyu iptal ettirmiş aylardır araca kaskosuz binmişiz ne zaman kaskom bitti yeniden kasko yaptırmak için bir firmaya gittiğimde sizin aracınızda kasko yok 2 yıllık indirminiz iptal olmuş dediler dolandırıldığımı o zman anladım.

aksigortadan kasko yapılmıştı firmayı aradım maduruyetimi giderin dedim.kaskoyu iptal ediyorsunuz insan bir bilgi verir zırt pırt ona buna arıyorsunuz neden iptal edildiği bana aranıp söylenilmiyor nasıl bir firma anlayıcı elimde poliçe var ama firmanızca destek yok dedim.en azından firmanızla bağlantılı brisince dolandırıldım hiç olmazsa en üst limitten indirim sağlayın yeniden oluşacak poliçeme dedim.

firmanın cevabı poliçemi onların acentesi ile anlaşan başka bir firma ile yapmışım yapacakları birşey yokmuş indirimde veremezlermiş...

benim düştüğüm hataya sizde düşmeyin arkaddaşlar bilginiz olsun...

• Arkadaş Turkcell vb. gsm şebekelerine bile indirim var mühendislere özel indirim yok.
    Nedir bu olayın mantığı? Saçma sapan kriterlere göre hazırlanmış bir liste gibi geldi bana...
  • mühendisler odası ve bağlı bulunduğumuz kuruluşların ipsizliği adamlar uğraşıyor alıyor bizimkiler de anca mitinge çağırıyor. bende mühendisim ve kızıyorum bu olaylara ama ne yazıkki bu böyle
  • Malesef Öyle. Diğer Meslek kuruluşları şu kadar üyemiz var. Özel İndirim Yapın üyelerimize ilan edelim diye görüşmeler yapıyor. Binlerce üyesi olan Mühendisler odasının da sayı avantajını kullanması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

Malesef Öyle. Diğer Meslek kuruluşları şu kadar üyemiz var. Özel İndirim Yapın üyelerimize ilan edelim diye görüşmeler yapıyor. Binlerce üyesi olan Mühendisler odasının da sayı avantajını kullanması lazım...

polislere ne kadar indirim var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

Malesef Öyle. Diğer Meslek kuruluşları şu kadar üyemiz var. Özel İndirim Yapın üyelerimize ilan edelim diye görüşmeler yapıyor. Binlerce üyesi olan Mühendisler odasının da sayı avantajını kullanması lazım...

polislere ne kadar indirim var acaba?

Polislerin %25 İndirim Hakkı Bulunmaktadır.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.