Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 yıldır Donanım Haberde Kasko ve Trafik Sigortasıyla ilgili soru ve sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ayrıca Kasko yaptırmak isteyen kullanıcılara da sigortalarını en uygun fiyata yaptırmaları için teklif hazırlıyorum.

Bir Çok Sigortalının İndirim Hakkı Bulunmasına rağmen meslek tanımı yapılmadığı için kaskolarını daha pahalıya yaptırdığına tanık oluyorum. Bu nedenle Sigorta Şirketlerinin Güncel İndirim Gruplarını Sizinle Paylaşmak İstedim…

* Anadolu Sigorta Kasko Poliçelerinde; Tüm Devlet Memurlarının: %15; Doktorların: %20; Eczacıların: %20; Polislerin: %25; Askerlerin: %25; Üniversite Akademik ve İdari Personelinin: %15; Hazine Müsteşarlarının %25; Noterlerin %20; Mali Müşavirlerin: %10; Avukatların: %10; Avea, Turkcell ve T.Telekom Çalışanlarının: %10
    TÜM TTNET ABONELERİNİN %10 İndirim Hakkı Bulunmaktadır.

* Güneş Sigorta Kasko Poliçelerinde; talep edilmesi halinde Hasarsızlık İndirimi Bulunan Tüm Özel Araçlara %20 İndirim Uygulanabilmektedir.

Teklif Alın Fiyatları Karşılaştırın

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Sigorta Şirketlerinden Kasko Teklifi Alın, Fiyatları Karşılaştırın, Kaskonuzu En Doğru Teminatlarla En Ucuza Yaptırın.
    Aracınız İçin En Uygun Kasko Teklifini Hazırlamamız İçin;

- Adınızı Soyadınızı
    - Tc Kimlik Numaranızı
    - Telefon Numaranızı
    - Aracınızın Plakasını
    - (Varsa) İndirim Grubunuzu

Maltepe Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
    Altayçeşme Mh. Bağdat Cd. Obaçıkmazı Sk. No:1 D.2 Maltepe/İstanbul
    Tel: 0216 441 09 09 / Dahili: 118 Fax: 0216 441 82 82
    www.maltepesigorta.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maltepe Sigorta -- 9 Nisan 2013; 11:28:42 >

• Devam eden poliçeleri olan kişiler içinde fiyat veriyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Devam eden poliçeleri olan kişiler içinde fiyat veriyor musunuz?

Poliçenizin bitimine 30 gün kala teklif almaya başlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar KASKO yaptırmak isteyenler bence kesinlikle ümit bey ile irtibata geçsin. Bilgilerinizi verirken dedeniz, dayınız, halanız.... ne iş yapıyosa siz söyleyin o kılıfına uydurup herhangi bir indirimden faydalandırıp size en uygun teklifi yapacaktır. Birçok yerden teklif aldım en uygun teklifi Ümit bey verdi elime para geçer geçmez yaptırmayı düşünüyorum.
  • Kendi kasko poliçemde dikkatimi çekti sadık müşteri diye bir indirim söz konusu.eğer aynı şirketten yaptırıyorsanız bir göz atın derim.Toplamda 2-3 indirimle %40 indirimim var şuan.
  • 4 yıldır ankara sigortadan yaptırıyorum. sanırım %55 hasarsızlığım var.

2003 model opel corsa, full kasko istanbul için 600tl ödüyorum 10 taksit. mühendisim :) daha uygun bir şey bulabilir miyim?

desteğiniz için teşekkürler.
  • Noter satışı sırasında 1050 TL olan kasko ücreti, ruhsatı çıkarınca 1500 TL'ye çıktı. Böyle bir uygulama var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Noter satışı sırasında 1050 TL olan kasko ücreti, ruhsatı çıkarınca 1500 TL'ye çıktı. Böyle bir uygulama var mı?

Sanırım Teklif Hazırlanırken sadece plakanızla geçersiz motor saşi numaralarıyla teklif hazırlanmış. Poliçeleştirilmek isterken ASBIS No girilince aracın fiyat çarpanları değişmiş.

Malesef Geçici Ruhsatınızda ki ASBIS No veya Ruhsatınızda ki Belge Seri No girilmeden verilen teklifler de fiyat değişebiliyor.

Saygılarımla
  • Yararlı konu, teşekkürler.
  • Öncelikle böylesi bir bilgilendirmeden size çok teşekkür ederim. Bende Yeni Doblo 1.3 (Koltuklu camlı combi, kamyonet ya da panelvan) var. Kasko işlemi yaparken bu tip aracı olanların dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir? Resmiyette Binek araç olmadığı için sahip olunan imkan ve haklar değişiyor.
  • yanlış hatırlamıyorsam grupamada öğretmenlere %17.5 indirim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

yanlış hatırlamıyorsam grupamada öğretmenlere %17.5 indirim var

Doğru hatırlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

Değerli DH Üyeleri;
    Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 yıldır Donanım Haberde Kasko ve Trafik Sigortasıyla ilgili soru ve sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ayrıca Kasko yaptırmak isteyen kullanıcılara da sigortalarını en uygun fiyata yaptırmaları için teklif hazırlıyorum.

Bir Çok Sigortalının İndirim Hakkı Bulunmasına rağmen meslek tanımı yapılmadığı için kaskolarını daha pahalıya yaptırdığına tanık oluyorum. Bu nedenle Sigorta Şirketlerinin Güncel İndirim Gruplarını Sizinle Paylaşmak İstedim…

* Anadolu Sigorta Kasko Poliçelerinde; Tüm Devlet Memurlarının: %15; Doktorların: %20; Eczacıların: %20; Polislerin: %25; Askerlerin: %25; Üniversite Akademik ve İdari Personelinin: %15; Hazine Müsteşarlarının %25; Noterlerin %20; Mali Müşavirlerin: %10; Avukatların: %10; Avea, Turkcell ve T.Telekom Çalışanlarının: %10
    TÜM TTNET ABONELERİNİN %10 İndirim Hakkı Bulunmaktadır.

* Güneş Sigorta Kasko Poliçelerinde; talep edilmesi halinde Hasarsızlık İndirimi Bulunan Tüm Özel Araçlara %20 İndirim Uygulanabilmektedir.

Teklif Alın Fiyatları Karşılaştırın

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Sigorta Şirketlerinden Kasko Teklifi Alın, Fiyatları Karşılaştırın, Kaskonuzu En Doğru Teminatlarla En Ucuza Yaptırın.
    Aracınız İçin En Uygun Kasko Teklifini Hazırlamamız İçin;

- Adınızı Soyadınızı
    - Tc Kimlik Numaranızı
    - Telefon Numaranızı
    - Aracınızın Plakasını
    - (Varsa) İndirim Grubunuzu

umit@maltepesigorta.com.tr adresine mail göndermeniz, PM atmanız veya 0543 678 38 68 numaralı telefondan beni aramanız yeterlidir…
    Saygılarımla

Ümit Muratoğlu
    Maltepe Sigorta Aracılık Hizmerleri Müşteri Temsilcisi

Maltepe Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
    Altayçeşme Mh. Bağdat Cd. Obaçıkmazı Sk. No:1 D.2 Maltepe/İstanbul
    Tel: 0216 441 09 09 / Dahili: 118 Fax: 0216 441 82 82
    www.maltepesigorta.com.tr

Bu indirimlerle ilgili bayanların ev hanımı olduğu durumlarda, eşlerin mesleğinin etkisi oluyor mu?

• Evet Efendim.

Eşi Asker Olan Bir Ev Hanımı %25 İndirim Hakkından Faydalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Devam eden poliçeleri olan kişiler içinde fiyat veriyor musunuz?

Poliçenizin bitimine 30 gün kala teklif almaya başlayabilirsiniz.

merhaba kasko için bir ödeme planı istiyorum mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 26 Eylül 2012; 11:12:40 >
  • Hüseyin Bey'e Pm yollayarak gerekli hatırlatmayı yaptım.

Değerli DH Üyeleri, Lütfen Güvenliğiniz için Kişisel Bilgilerinizi Forum Başlığına değil, Pm veya Mail olarak yazın.

Konu Başlığına arzu ederseniz Pm attığınızı belirtebilir, teklif süreciyle alakalı görüşlerinizi paylaşabilir, dilediğiniz konu hakkında Soru sorabilirsiniz.

Saygılarımla
  • eşim memur kadrolu öğretmen, ben özeldeyim benim adıma araba kasko gibi olaylarda onun vasıtasıyla indirimden yararlanabilirmiyim yoksa ruhsat illa onun adınamı olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

eşim memur kadrolu öğretmen, ben özeldeyim benim adıma araba kasko gibi olaylarda onun vasıtasıyla indirimden yararlanabilirmiyim yoksa ruhsat illa onun adınamı olcak

Eşler Birbirlerinin Bağlantı indirimlerinden hatta Hasarsızlık İndirimlerinden faydalanabilir.

Bunun için

Adınızı Soyadınızı
    Tc Kimlik Numaranızı
    Telefon Numaranızı *
    Aracınızın Plakasınının yanı sıra

Eşinizin Tc Kimlik Numarası ve Kurum Sicil Numarasını Meajınıza eklemeniz yeterli.

Saygılarımla
  • bu yıl %50 indirim hakkım olacak ama geçen yıl ödediğim kasko parasını istiyorlar.geçen yıl 627 ödedim bu yılda 621 nerde benim %50 hasarsızlık indirimim.2 gün sonra kaskom bitiyor bitecek kasko libertyden.

ayrıca bu kasko poliçelerinde manevi tazminat teminatı ne işe yarar? bu klozu çıkartırsak ne zararımız olur?çıkartınca poliçe 60-70 tl düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

bu yıl %50 indirim hakkım olacak ama geçen yıl ödediğim kasko parasını istiyorlar.geçen yıl 627 ödedim bu yılda 621 nerde benim %50 hasarsızlık indirimim.2 gün sonra kaskom bitiyor bitecek kasko libertyden.

ayrıca bu kasko poliçelerinde manevi tazminat teminatı ne işe yarar? bu klozu çıkartırsak ne zararımız olur?çıkartınca poliçe 60-70 tl düşüyor.

Sizinki daha iyi. Benden bu sene 70 TL fazla istediler. Bende düşmesini beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.