Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit bey aracı kasko yaparken aracın incelemesini fotoğrafını vs nasıl hallediyorsunuz?
    Bilgilendiriseniz memnun olurum.
  • Normal özel sektör çalışanı vatandaş zengin sınıfına giriyor galiba ki hiç bir indirim alamıyor çok saçma benim ödediğim vergilerle maaşını alan devlet çalışanı ne hikmetse benden daha iyi şartlarla alıyor herşeyi ... bu nasıl bir memleket

Ayrıca PM Yolladım bana da bir fiyat çıkartın normal vatandaşım
  • Normal özel sektör çalışanı vatandaş zengin sınıfına giriyor galiba ki hiç bir indirim alamıyor çok saçma benim ödediğim vergilerle maaşını alan devlet çalışanı ne hikmetse benden daha iyi şartlarla alıyor herşeyi ... bu nasıl bir memleket

Sizin patron sizi işaret ederek maaşını ben veriyorum diye kasılsa mı doğru olur.Emeğinin karşılığını alıyor dese mi doğru olur?Bu ülkede devlete kaydı olan herkes vergisini veriyor.
    Üstelik indirimi yapan devlet değil kapitalist dünya düzenindeki özel sigorta şirketleri.Devlet memuruna veya çalışanına neden indirim yapıyorlarda özel sektör çalışanına indirim yapmıyorlar bir düşünseniz belki anlarsınız.
  • mali mesuliyet denilen şey trafik levhalarına,yollara vs verilen zararları da kapsıyor mu?
    daha doğrusu kasko karşılıyor mu yoksa her halükarda biz cepten mi veriyoruz?
  • İndirim oranlarını yazarken sanırım yanlışlık olmuş. Hazine Müsteşarlarının değil de Hazine Müsteşarlığı çalışanlarının olacak gibime geldi. Hazine müsteşarı bir kişidir.

Bu arada kaskomu yeni yaptırdım ama yenileyince sizden teklif alacağım.

Saygılar...
  • Bilgilerimi mesaj attım, cevap bekliyorum,teşekkürler.
  • SAYIN ÜMİT MURATOĞLU

ARKADAŞ YENİ ARABA ALDI PEJO 307 2003 MODEL 93000 KM DE SİGORTACILAR BU ARABAYA İLK KEZ KASKO YAPTIRACAK HERŞEY DAHİL FİYATINI 2250 TL DİYORLAR BU NORMAL Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

SAYIN ÜMİT MURATOĞLU

ARKADAŞ YENİ ARABA ALDI PEJO 307 2003 MODEL 93000 KM DE SİGORTACILAR BU ARABAYA İLK KEZ KASKO YAPTIRACAK HERŞEY DAHİL FİYATINI 2250 TL DİYORLAR BU NORMAL Mİ ?

Gerekli bilgileri alıp teklif çalışmadan yorum yapmam doğru olmaz. Anadolu, Ergo, Axa 2.000'li rakamlar verirken Güneş aradan sıyrılıp 1.600 lira fiyat verebiliyor.

Arzu ederseniz bilgileri gönderin teklifinizi hazırlayıp iletelim.

Saygılarımla
  • Ümit Bey,pm attım.Bilginize...
  • Bugün ak sigorta acentesine gittim. Geçen sene 1225 tl'ye yaptırdığım araç kaskom için bu sene hasarsızlık indirimi ile birlikte 1150 tl gibi bir fiyat çıkardılar. Bu durumda hasarsızlık indiriminin de bir cazibesi kalmadı.

Ayrıca akademik personel indirimi var mı diye de sordum ve sadece askerlere indirim var dediler.

Acaba Ak sigorta için askerler haricinde bir indirim alınamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstranger

Bugün ak sigorta acentesine gittim. Geçen sene 1225 tl'ye yaptırdığım araç kaskom için bu sene hasarsızlık indirimi ile birlikte 1150 tl gibi bir fiyat çıkardılar. Bu durumda hasarsızlık indiriminin de bir cazibesi kalmadı.

Ayrıca akademik personel indirimi var mı diye de sordum ve sadece askerlere indirim var dediler.

Ak sigorta acenteliğim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem. Ama Anadolu Sigorta'da Akademik Personele %15 İndirim Hakkı var. Gerekli bilgileri Pm olarak gönderirseniz uygun bir teklif hazırlamak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

Orijinalden alıntı: mstranger

Bugün ak sigorta acentesine gittim. Geçen sene 1225 tl'ye yaptırdığım araç kaskom için bu sene hasarsızlık indirimi ile birlikte 1150 tl gibi bir fiyat çıkardılar. Bu durumda hasarsızlık indiriminin de bir cazibesi kalmadı.

Ak sigorta acenteliğim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem. Ama Anadolu Sigorta'da Akademik Personele %15 İndirim Hakkı var. Gerekli bilgileri Pm olarak gönderirseniz uygun bir teklif hazırlamak isterim...

Dün bir pm atmıştım Ümit Bey. Cevabınızı bekliyorum.

• Yeri değil ama sormak istiyorum kaskom 30 kasım'da bitti. Henüz yenileme yapmadım, bunun bir cezası var mı, varsa nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

Yeri değil ama sormak istiyorum kaskom 30 kasım'da bitti. Henüz yenileme yapmadım, bunun bir cezası var mı, varsa nedir?

Trafik sigortanız bitseydi, %5 gecikme zammının yanısıra, polis çevirmesinde aracınızın bağlanmasına neden olurdu.

Kasko'da yaptırma veya yenileme zorunluluğu yoktur. (aracı kredi çekerek almadıysanız) Ama tavsiyem aracınızı kasko teminatı altına alın içiniz rahat olsun.

Not: Eğer hak kazandıysanız hasarsızlık indiriminin kullanım süresi 30 gündür. Süre dolmadan yenileme yaptırmanızı tavsiye ederim...
  • Ümit bey e-posta gönderdim.
  • ümit bey dün attığım pm' e dönüşünüzü bekliyorum hala;)
  • Ümit bey merhaba hem devlet memurluğu hemde ttnet aboneliği indiriminden aynı anda yararlanabiliyormuyuz?
  • Ümit bey e-posta gönderdim,cevabınızı bekliyorum
    iyi çalışmalar
  • bende ümit beyden konut sigortası aldım.birçok yerden fiyat almama rağmen en düşük prim miktarını sağolsun maltepe sigorta verdi.
    anadolu sigorta tarafından kiracı olduğum eve 50.000 tllik konut sigortası yaptırdım.
    yer alan teminatlar bunlar:

Anadolu Hizmet Konut Yardımı
    Anadolu Konut Paket Sigorta Poliçesi ile Enflasyondan Tam Koruma
    Yeni Değerinden Ödeme Teminatı
    Hasarsızlık İndirimi
    Kiracılar için boya, badana vb. dekorasyon masrafları teminatı
    Yangın ve İnfilak Mali Sorumluluğu
    Cam Kırılması
    Aile Destek Sigortası
    Elektronik Cihaz Sigortası
    Hırsızlık
    Su Hasarları
    İzolasyon Yetersizliğinden Kaynaklanan Hasarlar
    Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler, terör
    Duman
    Kar ağırlığı
    Kara/hava/deniz taşıtları çarpması
    Yangın, yıldırım, infilak
    Hırsızlık
    Sel veya su baskını
    Fırtına
    Yer kayması
    Deprem
    Dahili su
    İzolasyon yetersizliğinden kaynaklanan dahili su hasarları
    Cam ve aynaların kırılması

50.000 tllik sigorta için 158 tl prim ödedim

ümit bey tekrardan çok teşekkürler.

bu arada sigortalatmak isteyenler önemli eşyalarını mutlaka poliçeye ekletsin.nolur nolmaz

• Ümit Bey aynı anda birden fazla indirim grubundan yararlanma imkanımız var mı?
    Yani hem Devlet memuru, hem de TTNet üye indiriminden faydalanabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.