Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: livingston

Ümit bey aracı kasko yaparken aracın incelemesini fotoğrafını vs nasıl hallediyorsunuz?
    Bilgilendiriseniz memnun olurum.

Ümit bey mesajıma cevap yazarsanız memnun olurum.
  • ümit bey, pm attım cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Ümit Bey aynı anda birden fazla indirim grubundan yararlanma imkanımız var mı?
    Yani hem Devlet memuru, hem de TTNet üye indiriminden faydalanabilirmiyim?

quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

Ümit bey merhaba hem devlet memurluğu hemde ttnet aboneliği indiriminden aynı anda yararlanabiliyormuyuz?

Malesef iki indirim grubundan aynı anda faydalanamıyoruz. İndirimlerden sadece bir tanesini seçebiliyoruz.

Bu tür durumlarda indirim oranı %15 olan Devlet Memuru indiriminden faydalanıyoruz.

Saygılarımla
  • quote:

Ümit bey aracı kasko yaparken aracın incelemesini fotoğrafını vs nasıl hallediyorsunuz?

Sayın Livingston;

Kasko poliçesi yaptırırken tıpkı diğer sigorta poliçelerinde olduğu gibi iyi niyet esasıyla hareket edilir ve müşterinin beyanı doğru kabul edilir.

Olası bir hasar durumunda eksper önce poliçe durumuna bakar geçen sene de kasko poliçesi var ve yenileme yapıldıysa zaten sorun olmaz. Eğer yıllardır araç aynı kişide olmasına rağmen kasko yapılmamış, yapılır yapılmaz da hasar aldıysa eksper müşterinin beyanının doğru olup olmadığını araştırır.

Yine müşterimizin talebi üzerine aracın hasarsız olduğunu belgeleyen tarih/saatli fotoğraflar dosyasına eklenebilir.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz477

ümit bey dün attığım pm' e dönüşünüzü bekliyorum hala;)

selamlar. araya kaynadım galiba. trafiksigortamı yaptırdım kasko için teklif bekliyorum sizden
  • @umitmuratoglu

Size pm attım.Sizden teklif bekliyorum
  • hasarsızlık indirimiyle meslek indirimi aynı anda uygulanabiliyor mu? 7 yıllık hasarsızlık indirimi yüzde kaç indirime tekabül eder acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

Sayın Livingston;

Kasko poliçesi yaptırırken tıpkı diğer sigorta poliçelerinde olduğu gibi iyi niyet esasıyla hareket edilir ve müşterinin beyanı doğru kabul edilir.

Olası bir hasar durumunda eksper önce poliçe durumuna bakar geçen sene de kasko poliçesi var ve yenileme yapıldıysa zaten sorun olmaz. Eğer yıllardır araç aynı kişide olmasına rağmen kasko yapılmamış, yapılır yapılmaz da hasar aldıysa eksper müşterinin beyanının doğru olup olmadığını araştırır.

Yine müşterimizin talebi üzerine aracın hasarsız olduğunu belgeleyen tarih/saatli fotoğraflar dosyasına eklenebilir.

Saygılarımla

Ümit bey cevabınız için teşekkür ediyorum.
    2012 yılının başında bir olayla karşılaştım.
    Yeni aldığım aracıma forumdan bir arkadaşa kasko ve sigortamı yaptırdım Sağolsun başlarda ilgilendi ve indirim uyguladı.
    Aracın bütün bakımları yapıldıktan sonra uzun yola çıkmayı planlıyorduk aksilik buya kasko yaptırdığıktan bir hafta kadar sonra aracın kaputu açılarak kazaya sebebiyet verdi.
    Akabinde ecentemi arayarak durumu izah ettim oda birkaç gün daha bekleyelim öyle bildirim yapalım dedi Nihayetinde 2. haftanın sonu gibi bildirim yapıldı olay tarihi doğru olarak yazıldı exper inceledi lakin olay şüpeyle karşılandı.
    Kasko experi kaza eski tarihli dedi ve ödeme yapmayacaklarını belirttiler acentam devreye girdi lakin onlarda aracı görmeden kasko yaptığımızı belirtmek zorundayız aksi taktirde acentamızı kapatmaya kadar gider olay dedi ve sıyrıldı.
    Akabinde araç alındığında kasko öncesi ve sonrası benzinliklerden kamera ve fotoğraf kaydı toplayarak experle tekrar görüştük videoları ve fotoğraflrı sunduk.
    Experin ağzından çıkan cevap bizi hepten şoke etti bilgisayarda 1 saatte modifiyeli bir şekilde çıkartayım bu fotoğrafları size dedi ve kestirip attı.
    O aralar uğraşacak zamanımız olmadığından kaskomuzu kendi isteğimizle iptal ettirip aracı kendi imkanlarımızla 4000 lliraya toplattık.
    En son aracımız bir terör olayında kundaklanarak kulanılamaz hale geldi Ödemesini bekliyoruz.

Diyeceğim odurki exper dahi bu şekilde konuşurken siz nasıl görmediğiniz aracı gördüm diyeceksiniz?
    Yada dosyaya eklenen fotoğraf yeterli ise 4 ayrı benzin istasyonundan alınan video ve fotoğraflar nasıl görmezden gelinebilir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

Sayın Livingston;

Saygılarımla

Ümit bey cevabınız için teşekkür ediyorum.
    2012 yılının başında bir olayla karşılaştım.
    Yeni aldığım aracıma forumdan bir arkadaşa kasko ve sigortamı yaptırdım Sağolsun başlarda ilgilendi ve indirim uyguladı.
    Aracın bütün bakımları yapıldıktan sonra uzun yola çıkmayı planlıyorduk aksilik buya kasko yaptırdığıktan bir hafta kadar sonra aracın kaputu açılarak kazaya sebebiyet verdi.
    Akabinde ecentemi arayarak durumu izah ettim oda birkaç gün daha bekleyelim öyle bildirim yapalım dedi Nihayetinde 2. haftanın sonu gibi bildirim yapıldı olay tarihi doğru olarak yazıldı exper inceledi lakin olay şüpeyle karşılandı.
    Kasko experi kaza eski tarihli dedi ve ödeme yapmayacaklarını belirttiler acentam devreye girdi lakin onlarda aracı görmeden kasko yaptığımızı belirtmek zorundayız aksi taktirde acentamızı kapatmaya kadar gider olay dedi ve sıyrıldı.
    Akabinde araç alındığında kasko öncesi ve sonrası benzinliklerden kamera ve fotoğraf kaydı toplayarak experle tekrar görüştük videoları ve fotoğraflrı sunduk.
    Experin ağzından çıkan cevap bizi hepten şoke etti bilgisayarda 1 saatte modifiyeli bir şekilde çıkartayım bu fotoğrafları size dedi ve kestirip attı.
    O aralar uğraşacak zamanımız olmadığından kaskomuzu kendi isteğimizle iptal ettirip aracı kendi imkanlarımızla 4000 lliraya toplattık.
    En son aracımız bir terör olayında kundaklanarak kulanılamaz hale geldi Ödemesini bekliyoruz.

Diyeceğim odurki exper dahi bu şekilde konuşurken siz nasıl görmediğiniz aracı gördüm diyeceksiniz?
    Yada dosyaya eklenen fotoğraf yeterli ise 4 ayrı benzin istasyonundan alınan video ve fotoğraflar nasıl görmezden gelinebilir?

Öncelikle Çok Geçmiş Olsun. Gördüğüm kadarıyla malesef acentenizin işgüzarlığı zarar etmenize neden olmuş. Kaza anında hemen polis çağırıp tutanak tuttursaydınız hiçbir sorun kalmayacaktı. Ama olan olmuş artık.

Experin sözü çok saçma. Evet 1 saatte bir resim montajlanabilir ama yine 1 saatte benzin istasyonundan bu görüntünün gerçek olup olmadığı öğrenilebilir. Keşke hakkınızı arasaydınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhuruzun

Bir sorum var:

Diyelim ki benim kasko poliçem Aralık ayında bitiyor. Ve aracım garajda olduğu için belli bir süre kullanmayacağımdan sonraki yılın Nisan ayında yeniletmek istiyorum. Hasarsızlık indirimi hakkım saklı mıdır?

Yoksa poliçe yenileme süreleri arasında belli bir limit var mıdır? (..... şu kadar zaman içinde yenilemezsen hasarsızlık yanar gibi gibi)

Teşekkürler..

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, hatta 6 aylık yarık kasko gibi bir durum var mıdır? Ben kışın çok kullanmıyorum aracı ama yazın kullanıyorum nisan-ekim ayları arası kasko yapmak gibi bir lüksümüz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Bir sorum var:

Diyelim ki benim kasko poliçem Aralık ayında bitiyor. Ve aracım garajda olduğu için belli bir süre kullanmayacağımdan sonraki yılın Nisan ayında yeniletmek istiyorum. Hasarsızlık indirimi hakkım saklı mıdır?

Yoksa poliçe yenileme süreleri arasında belli bir limit var mıdır? (..... şu kadar zaman içinde yenilemezsen hasarsızlık yanar gibi gibi)

Teşekkürler..

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, hatta 6 aylık yarık kasko gibi bir durum var mıdır? Ben kışın çok kullanmıyorum aracı ama yazın kullanıyorum nisan-ekim ayları arası kasko yapmak gibi bir lüksümüz var mı?

Kesin ve net bilmiyorum ama, aracın kasko sigortası bir veya iki ay içinde olması lazım; yenilenmezse hasarsızlık hakkınız biter diye biliyorum. Lakin bu soruya kesin ve net yanıtı herhangi bir sigortacı verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

quote:

quote:

Bir sorum var:

Teşekkürler..

Kesin ve net bilmiyorum ama, aracın kasko sigortası bir veya iki ay içinde olması lazım; yenilenmezse hasarsızlık hakkınız biter diye biliyorum. Lakin bu soruya kesin ve net yanıtı herhangi bir sigortacı verebilir.

ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Sizin 1 veya 2 ay dediğiniz gibi benim poliçemi yaptırdığım acentenin 6 ay dediği gibi Türkiye Sigorta Birliğinin web sitesinde de

" Hasarsızlık indirimine hak kazanmış bir aracın sigorta yenilemesinin başka şirkete yaptırılması durumunda hasarsızlık indirimi devam eder mi?

Önceki poliçede hasarsızlığa hak kazandığına ilişkin bir belgenin, önceki sigorta şirketi tarafından yeni sigortayı yapacak olan şirkete intikal ettirilmesiyle, hasarsızlık indirimi devam eder. Hasarsızlık indirim hakkının kaybolmaması için sigortaya ara verilmemesi esastır. "

deniyor. Yani neyi kime soracağımızı bilmiyoruz. Mevzuatıyla cevap veren yok.

• quote:

quote:

Bir sorum var:

Teşekkürler..

Sayın DH üyeleri;

Hasarsızlık İndiriminizi poliçenizin bitimi itibari ile 1 ay içerisinde kullanmak zorundasınız. (Sadece Anadolu Sigorta 6 ay önce bitmiş poliçenizde ki hasarsızlık indirimini kullanmanıza müsade eder.)

Hasarsızlık indirimi kazanmış olduğunuz bir haktır ve istediğiniz şirkette kullanılabilir.

6 aylık poliçe yoktur ama arzu edilirse sadece kullanılan gün kadar ödeme yapılarak poliçe 6 ay sonra iptal edilebilir.

Hasarsızlık indirim hakkını kaybetmeden teminat durdurmak istenirse bunun çözümü de TEMİNAT DURDURMA ZEYİLİDİR. Teminat durdurma zeyili belirlediğiniz süre içerisinde teminatınızı durduran, aktif hale getirdiğinizde kullanmadığınız süreyi poliçenize ilave eden bir maddedir.

Saygılarımla

• @umitmuratoglu

Size pm attım.Sizden teklif bekliyorum
  • ümit bey, mail attım size, teklifinizi bekliyorum,
    saygılar..
  • Bende mail attım.teklifinizi bekliyorum

saygılar
  • hem mail mem de pm attım.
    cevabınızı bekliyorum.
  • @umitmuratoglu
    Size 6 aralıkta pm gönderdim.Ayrıca mail de attım.Hala cevap alamadım.
    Sizden cevap bekliyorum.
  • Arkadaşım bir cok insan gibi bende mesaj bekliyorum 15 aralık son kasko için senden gelecek teklife göre

tercih yapıcam mail attım dün cevap vermedin forumada girmişsin 4 saat önce bugün

yoğunsan yaz insanlar farklı firmalara yönelsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 10 Aralık 2012; 22:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Arkadaşım bir cok insan gibi bende mesaj bekliyorum 15 aralık son kasko için senden gelecek teklife göre

tercih yapıcam mail attım dün cevap vermedin forumada girmişsin 4 saat önce bugün

yoğunsan yaz insanlar farklı firmalara yönelsinler

evet madem cevap vermeyeceksiniz neden burayı aktif tutuyorsunuz?

kaskomun bitimine 6 gün kaldı yenilemeden önce sizden fiyat istedim hiçbir cevap yok.

yoğun ya da müsait olmayabilirsiniz ama en azından teklif veremeyecekseniz de veremeyeceğim deyin lüttfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 10 Aralık 2012; 22:55:08 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.