Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ümit bey pm attım cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

arac benim ustume,dolayisi ile kasko'da
    fakat esim ogretmen
    anadolu sigortanin %15 indiriminden faydalanmamin bir yolu var mi?

malesef öğretmenlere kamu sen indirimi ugulanır sadece onlar için geçerlidir size olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan the Wise

quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

bir araç satıldıktan sonra yeni araca hasarsızlık indirimleri aktarılmak isteniyorsa muhakkak eski aracın noter satışı ile iptal edilmesi gerekiyor aksi halde yeni araca indirm aktarılmaz 2 araca brden indirimmi alıcaksınız böle birşey olmaz ya siz yanlış anladınız yada bunu anlatan sigorta acentesi işi bilmiyor ,diğer bir indrim alma yöntemi ise kullandıgınız aracı satıp yeni araca poliçe zeyili ile aktarımlar yapılabilir

Aslında bana söylenen tam bu değil, yani 2 araca birden indirim almayacağım, derdimi yanlış anlattım galiba. Eski aracımda 10 yıldan fazladır yenilenerek ve indirimleri artarak gelen bir kaskom var. Yeni aracımı Ocak ayının başında büyük ihtimal 1 hafta içinde alacağım ama o zamana kadar eski aracımı satmam mümkün değil. En erken Ocak sonu olabilir. Ama o indirimleri de yeni aracıma kasko yaptırırken kullanmak istiyorum, yeni aracımı da eskisini satana kadar kaskosuz kullanmak istemiyorum.

Sigortacının bana çözüm olarak söylediği "Eski aracınızdaki sigortayı İPTAL ettirin böylece kalan primlerinizi (prim ya da başka bir miktar tam bilmiyorum yanlış olmasın) size geri öderler ama indirimleriniz bir süre TRAMER'de aktif kalır. Yeni aracınıza kasko yaparken de bu aktif indirimleri kullanırız." Yani sonuçta yeni aracım kaskolu olacak eskiden gelen indirimlerle birlikte, ama eski aracımın kaskosu olmayacak.

Böylesi de mi mümkün değil?

yeni araç bilgilerini eski araca aktarırsınız en temizi bu eski araç kaskosuz kalır böylelikle

• selam,benimde merak ettiğim bir konu var.
    berlingo için 600 tl zorunlu trafik sigortası primi çıkarttılar kasko bedeli ise ilk yaptıracam 1400 tl de ona fiyat verildi.şimdi benim merak ettiğim kaskonun ne gibi avantaj ve dezavantajı var zorunlu sigortaya göre.getirisi nedir götürüsü nedir.zorunlu sigortada aynı işe yaramaz mı.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

selam,benimde merak ettiğim bir konu var.
    berlingo için 600 tl zorunlu trafik sigortası primi çıkarttılar kasko bedeli ise ilk yaptıracam 1400 tl de ona fiyat verildi.şimdi benim merak ettiğim kaskonun ne gibi avantaj ve dezavantajı var zorunlu sigortaya göre.getirisi nedir götürüsü nedir.zorunlu sigortada aynı işe yaramaz mı.teşekkürler.

üstadım trafik sigortası 3.şahıslara verilen zararlar içindir maddi manevi olsun sizin trafik sigortanızdan karşılanır kusur oranına göre , kasko ise sizin aracınıza zarar gelmesi durumunda devreye girer her zaman söylediğim gibi trafik sigortası çok önemlidir sonuçta 2sigortada sizin güvenceniz yanlız 1400 kasko rakamı çok düşk geldi kamyonet olmasına ragmen kaç yasında bu araç

• quote:

quote:

üstadım trafik sigortası 3.şahıslara verilen zararlar içindir maddi manevi olsun sizin trafik sigortanızdan karşılanır kusur oranına göre , kasko ise sizin aracınıza zarar gelmesi durumunda devreye girer her zaman söylediğim gibi trafik sigortası çok önemlidir sonuçta 2sigortada sizin güvenceniz yanlız 1400 kasko rakamı çok düşk geldi kamyonet olmasına ragmen kaç yasında bu araç

sıfır alınacak araç ilginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 2 Ocak 2013; 12:45:59 >

• quote:

quote:

quote:

sıfır alınacak araç ilginiz için teşekkürler.

çok iyi rakam ama teklifi incelemenizi öneririm plakayı bilmiyorum ama muhakkak inceleyin teklifi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan the Wise

quote:

bir araç satıldıktan sonra yeni araca hasarsızlık indirimleri aktarılmak isteniyorsa muhakkak eski aracın noter satışı ile iptal edilmesi gerekiyor aksi halde yeni araca indirm aktarılmaz 2 araca brden indirimmi alıcaksınız böle birşey olmaz ya siz yanlış anladınız yada bunu anlatan sigorta acentesi işi bilmiyor ,diğer bir indrim alma yöntemi ise kullandıgınız aracı satıp yeni araca poliçe zeyili ile aktarımlar yapılabilir

Aslında bana söylenen tam bu değil, yani 2 araca birden indirim almayacağım, derdimi yanlış anlattım galiba. Eski aracımda 10 yıldan fazladır yenilenerek ve indirimleri artarak gelen bir kaskom var. Yeni aracımı Ocak ayının başında büyük ihtimal 1 hafta içinde alacağım ama o zamana kadar eski aracımı satmam mümkün değil. En erken Ocak sonu olabilir. Ama o indirimleri de yeni aracıma kasko yaptırırken kullanmak istiyorum, yeni aracımı da eskisini satana kadar kaskosuz kullanmak istemiyorum.

Sigortacının bana çözüm olarak söylediği "Eski aracınızdaki sigortayı İPTAL ettirin böylece kalan primlerinizi (prim ya da başka bir miktar tam bilmiyorum yanlış olmasın) size geri öderler ama indirimleriniz bir süre TRAMER'de aktif kalır. Yeni aracınıza kasko yaparken de bu aktif indirimleri kullanırız." Yani sonuçta yeni aracım kaskolu olacak eskiden gelen indirimlerle birlikte, ama eski aracımın kaskosu olmayacak.

Böylesi de mi mümkün değil?

yeni araç bilgilerini eski araca aktarırsınız en temizi bu eski araç kaskosuz kalır böylelikle

Evet bizim amacımız da bu zaten, yani eski araçta kasko olmasa da olur yeni aracı aldıktan sonra. Zaten trafik sigortası var ayrıca satılana kadar da kullanmam bile. Yeterki %60'lık indirimimi yeni aracıma yaptığım kaskoda kullanabileyim.

• iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle konuyla alakalı bir yorum yapmadığım için hepinizden özür diliyorum.belki derdimi anlatacağım ilgili konu da mevcut olmuş olabilir fakat heyecandan buraya yazıveriyorum.eğer kısmet olursa linea forumunda bahsetmiş olduğum 2012 1.3 mj lineayı yarın alacağım.ilk arabam olacağı için ne yapılacağı konusunda hiçbir fikrim yok.size sorum aracı satın alırken
    noter masrafı(86 tl )
    ruhsat ?
    Zorunlu trafik sigortası ?
    Kasko?
    Motorlu taşıtlar vergisi (1.3 motor 480 tl)

Arkadaşlar bu masraflardan başka masrafım çıkar mı ve de ruhsat,zorunlu trafik sigortasının en azından bilenler 2012 fiyatlarını yazmalarını rica edicem ve de son olarak kasko/sigorta yaptırmak istesem ortalama kaç tl ücret ödemem gerekir??yardımınıza çok çok ihtiyacım var

edit : aracı kendi üstüme yaparsam kasko ne kadar olur (yaşım 24) , annemin üzerine yaptırırsak ne kadar olur (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys3434 -- 2 Ocak 2013; 21:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haftaya 1 yıllık kaskom dolmak üzere 1100 tl lik kaskom vardı 2.yıla girip kaskomu yenilemeden önce yapmam gerekenler talep etmem gereken indirim yada başka haklarım varmı vede aracım hiç hasar görmedi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle konuyla alakalı bir yorum yapmadığım için hepinizden özür diliyorum.belki derdimi anlatacağım ilgili konu da mevcut olmuş olabilir fakat heyecandan buraya yazıveriyorum.eğer kısmet olursa linea forumunda bahsetmiş olduğum 2012 1.3 mj lineayı yarın alacağım.ilk arabam olacağı için ne yapılacağı konusunda hiçbir fikrim yok.size sorum aracı satın alırken
    noter masrafı(86 tl )
    ruhsat ?
    Kasko?

Arkadaşlar bu masraflardan başka masrafım çıkar mı ve de ruhsat,zorunlu trafik sigortasının en azından bilenler 2012 fiyatlarını yazmalarını rica edicem ve de son olarak kasko/sigorta yaptırmak istesem ortalama kaç tl ücret ödemem gerekir??yardımınıza çok çok ihtiyacım var

edit : aracı kendi üstüme yaparsam kasko ne kadar olur (yaşım 24) , annemin üzerine yaptırırsak ne kadar olur (

üstadım öncelikle hayırlı olsun, aracı mümkünse kendi adınıza yaptırmayın çok yüksek bedeller çıkar trafik ve kasko ekstradan birsürü masraf çıkar yazık günah onun için benim tavsiyem annenizin adına yapmanızdır yaklaşık trafık ve kaskoda toplamda 400 500 lira kar edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ummit

haftaya 1 yıllık kaskom dolmak üzere 1100 tl lik kaskom vardı 2.yıla girip kaskomu yenilemeden önce yapmam gerekenler talep etmem gereken indirim yada başka haklarım varmı vede aracım hiç hasar görmedi ...

EVET bende aynı soruyu soruyorum,cevap lütfen,,,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle konuyla alakalı bir yorum yapmadığım için hepinizden özür diliyorum.belki derdimi anlatacağım ilgili konu da mevcut olmuş olabilir fakat heyecandan buraya yazıveriyorum.eğer kısmet olursa linea forumunda bahsetmiş olduğum 2012 1.3 mj lineayı yarın alacağım.ilk arabam olacağı için ne yapılacağı konusunda hiçbir fikrim yok.size sorum aracı satın alırken
    noter masrafı(86 tl )
    ruhsat ?
    Kasko?

üstadım öncelikle hayırlı olsun, aracı mümkünse kendi adınıza yaptırmayın çok yüksek bedeller çıkar trafik ve kasko ekstradan birsürü masraf çıkar yazık günah onun için benim tavsiyem annenizin adına yapmanızdır yaklaşık trafık ve kaskoda toplamda 400 500 lira kar edersiniz

eyvallah hocam çok sağol her ne kadar aracı satıcının yüzünden alamamış olsam da elbet bugün yarın bir araç alacağım teşekkürler.

• sevgili dostlar, trafik sigortalarında şuan fiyatlarda şirketler arası çok oynamalar mevcut benim önerim sakın ola biryere saplanıpta kalmayın çok fahiş fiyatlar çıkıyorsa muhakkak araçtırın misal kamyonet araçta bazen güneş ve aviva uygun verebiliyor otobüslerde halk sigorta tabi burada plaka çok etken
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

indirim için illa araç sahibinin mi olması lazım bu meslek grubundan yoksa abi abla dayı amcalarda sayılıyormu ?

Aloneon hakklı indirim hakkına sahip kişilerin eşi ve çocukları dışında kimse indirimden faydalanamaz.

Yine Aloneon'un söylediği gibi hakkınız olmayan bir indirimden sizi faydalandıracağını söyleyen kişiye kesinlikle inanmayın.

Teknik açıdan hiç alakası olmayan bir kişiye asker indirimi yaparak %35 indirim yapmak mümkündür. Ama Bir kazada veya aracınız pert olduğunda Sigorta şirketi sizden asker olduğunuzu belgelemenizi isteyecektir.

Belgeleyemediğiniz taktirde hasar ödemenizde indirim oranında yani %35 kesintiye gidecektir.

Saygılarımla

Ümit Bey kaç gün oldu pm atmıştım dönülmedi, sizi telefonla aradım 20 dakika sonra ararım dediniz bakın 21 dakika oldu :) (iki gün oldu) bekliyorum hala arayan soran yok. İşleriniz yoğun olabilir ama unutmayı ki sizi arayan insanlarında işleri güçleri vardır. Olumlu veya olumsuz herhangi bir iletişim aracı ile geri bildirim doğru olandır. Saygı ve sevgilerimle...

• pm
  • arkadaşlar gecen sene 240 a yaptıgım trafik sigortasını bu sene 430 yaptırdım allianz dan küçük bir kaza vardı ondan dolayı arttırımlı ödedik fakat genel olarak sigorta ve kasko fiyatları artmış bu sene geçen sene 800 e kasko yaptırmıştım axa dan bu sene en ucuz veren ak çıktı oda 790 onunda teminatları az Allianz da eşi devlet memuru olanlara %10 indirim var artı çift sürücü indirimi artı %30 hasarsızlık indirimi artı İMM 30-90-30 genelde bunu 20-40-20 yapıyorlar fiyatı etkiliyor ben 30-90-30 seçtim 818 tl 10 taksit bilgilerinizee
  • 0 alacağım berlingo aracımı(ticari miş)sırfbu kasko ve trafik sigortası yüzünden 2000 tl tutuyor vazgeçtim şimdilik.sigorta acentelerinden araştırayım dedim satış faturası veya noter satışı olmadan kesin fiyat veremeyiz diyorlar şimdi ben nasıl diğerlerinden fiyat alıcam.birde aracı alıp emekli olan annemin adına kasko yapabilirmiyim.(üst satırlarda şöyle bir şey okudum eşler birbirinin indiriminden faydalanır.anne oğul içinde geçerlimi acaba eğer indirim varsa tabi)yada allah korusun deyip kaskosuz yola devam edeceğim şehir izmir yaş 34.ilginize teşekkürler.
  • üstadım bahsedildiği üzere indirim sadece eşler arasında olur anne oğul arasında hasarsızlık indirimi olmaz diğer konu ise siz aracı sıfır alıyorsanız çok rahat trafik ve kasko baktırırsınız neticede yeni araç bakmak çok kolay aracın markasını biliyorsunuz zaten ona göre fiyat hesaplar acente eğer uğraşmak zor gelmezse yenikayıt olarak girilecek hepsi bu

• ümit bey çok yoğun banada dönemedi sağlık olsun seneye inşallah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.