Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit Bey;teklif için mail gönderdim.İlgilenirseniz sevinirim.
  • ümit bey mail adresinize bakıp yardımcı olabilirmisiniz?
  • trafik kasko ve diğer sigortalarınızda teklif isterseniz pm atmanız yeterli aklınıza takılan sorunlarınız varsa elimden geldiğince yardımcıda olabilirim.
  • 2005 model hyundai accent'ime kasko teklif aldım anadolu sigortadan. 1300 TL çıkardılar normal midir bu fiyat yahu? bana yüksek geldi baya...
  • gayet iyi fiyat aksigortaya baktınızmı hiç hyundai araçlarda iyi fiyat verıyor yazın isterseniz bakayım
  • bir kaç arkadaşa söyledim işyerinde. onlar fiyat alsın karşılaştırma yaparız. bu arada 866 TL fiyat almıştım memlekete gittiğimde. 1300 TL ile arası baya var garip geldi bana. 1300 TL Anadolu Sigorta gerçi baya da övüyorlar hizmet kalitesini.
  • 2005 model bi arabaya 866 çok düşük fiyat teklifi inceleyin derim birde hangi şirket olduğunu yazarsanız iyi olur hasarsızlık indirimi olmadıgı halde bu rakam normal değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

2005 model bi arabaya 866 çok düşük fiyat teklifi inceleyin derim birde hangi şirket olduğunu yazarsanız iyi olur hasarsızlık indirimi olmadıgı halde bu rakam normal değil

az önce aviva sigorta'dan fiyat aldım 716 TL fiyat çıktı. full kasko.. nasıldır bu aviva fiyat oldukça cazip ama sakata gelmeyelim?
  • ya benim kaskom vardı ,arabayı sattım,kaskoyu dondurduk yani,araba almadım daha ama ne kadar süre günü var,ne zamana kadar araba almazsam kaskom yanıyor,yada indirimli hakkım yanıyor
  • hasarsızlık indirimi var galiba bu kadar düşük çıkmaz normalde anlaşmalı servis varmı yokmu bilmiyorum ona bakın avivanın her yerle anlasması yok benim bildiğim poliçenini içeriğine dikkat edin depremde selde muafiyet olmasın
  • quote:

hasarsızlık indirimi var galiba bu kadar düşük çıkmaz normalde anlaşmalı servis varmı yokmu bilmiyorum ona bakın avivanın her yerle anlasması yok benim bildiğim poliçenini içeriğine dikkat edin depremde selde muafiyet olmasın

dostum aviva'nın sitesinden yaptırdım zaten hesabı tüm bilgileri aldılar buna göre hesap çıkarttılar bilemiyorum gerisini. siz bu aviva sigorta hizmet kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?

EDİT: Fiyat gittikçe de düşüyor anlamadım bir şey ayrıca şirketin bu"senli benli" hitabı da hiç hoşuma gitmedi doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay75 -- 13 Şubat 2013; 13:55:06 >

• cevabım direk hayır olur internetten ne olduğu belli olmayan kasko satın almayın kaza yaptığınızda karşınızda muhatapçı yok diğer konu ise poliçenin içeriğini yazmamışlar neden durup dururken %25 ind vermiş ,karşı araca 10.000 tl vermiş ki bu çok az bi rakam az önceki yazımda da belirttim anlaşmalı serviv mevcutmu bu belli değil avivanın internet sitesinden bakabilrsniz kafanızı nternetten kasko araştırarak karıştırmayın daha çok ne aldıgınız belli olmuyor böyle
  • tekrar belirteyim ki o resimleri zaten aviva'nın kendi sitesinden aldım... yerel acentelerle arada 50-60 TL oynuyor. çok da önemli değil meblağ farkı.gözümle görür yerel acenteyle yaparım kaskoyu. ama soruma bir türlü cevap alamadım:
    Aviva Sigorta hakkındaki görüşleriniz nedir derdim bu. yarın bir kaza olursa ya da benzeri durumda arkamızda durur mu? hizmet kalitesi nasıldır vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp.eren.

ya benim kaskom vardı ,arabayı sattım,kaskoyu dondurduk yani,araba almadım daha ama ne kadar süre günü var,ne zamana kadar araba almazsam kaskom yanıyor,yada indirimli hakkım yanıyor

bilen yok mu arkadaşlar?
  • quote:

quote:

ya benim kaskom vardı ,arabayı sattım,kaskoyu dondurduk yani,araba almadım daha ama ne kadar süre günü var,ne zamana kadar araba almazsam kaskom yanıyor,yada indirimli hakkım yanıyor

bilen yok mu arkadaşlar?

anadolu sigorta ve aksigorta da hasarsızlık indirimin 6 aya kadar alabiliyoruzz 180 gün
  • bu sitede kasko yapanlar var mıdır? mesela yaptırmak istesek?
  • Yardımcı olurum isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki benim aracın kaskosu 20 martta bitiyor 20 sinde kasko yapsam herhangi bir değişiklik olacak mı ?. nisandan önceki kaskolar eski usulde mi yapılacak
  • yeni kasko şartları 1 nisan itibari ile başlıyor 1nisan öncesi eski şartlardan devam edicek
  • quote:

yeni kasko şartları 1 nisan itibari ile başlıyor 1nisan öncesi eski şartlardan devam edicek

hocam pm attım bana dönermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.