Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aloneleon

yeni kasko şartları 1 nisan itibari ile başlıyor 1nisan öncesi eski şartlardan devam edicek

eski şartlara göre kasko yaptıranmı daha avantajlı...
  • yeni kasko şartlarındaki ayrım orijinal veya muadil parça ayrımı Yada yetkili servis veya özel servis gibi önemli detaylar var isteğe göre kasko var gibi Birşeyler olacak sistemin oturması 1 yılı bulur bazı sigortalılar uygun çıksın diye muadil parça isteyecek sonra hasarda orijinal istiyorum diyenlerde olacak başımıza gelicek var bi süre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek primle teminat arttırma hangi sigorta şirketlerinde var? bahsettiğim 200 bin tl ve üzeri. anadolu sigortada 15 tl kadar bir farkla 100 binlik limiti limitsiz yapabiliyorduk, yine olacak mı bilmiyorum tabii. axa, allianz ya da diğer şirketlerde böyle bir seçenek var mı?
  • Diyelim bu sene Anadolu Sigorta'dan kaskomuz vardı. Kaskonun süresi dolana kadar hiç hasar dosyamız olmadı. %30 hasarsızlık imkanımız var. Anadolu Sigorta'dan mesela AXA'ya geçtik. %30 hasarsızlık indirimimiz de AXA'ya transfer olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Diyelim bu sene Anadolu Sigorta'dan kaskomuz vardı. Kaskonun süresi dolana kadar hiç hasar dosyamız olmadı. %30 hasarsızlık imkanımız var. Anadolu Sigorta'dan mesela AXA'ya geçtik. %30 hasarsızlık indirimimiz de AXA'ya transfer olur mu?

Sigorta şirketi farketmez, hasarsızlık indirimi devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Diyelim bu sene Anadolu Sigorta'dan kaskomuz vardı. Kaskonun süresi dolana kadar hiç hasar dosyamız olmadı. %30 hasarsızlık imkanımız var. Anadolu Sigorta'dan mesela AXA'ya geçtik. %30 hasarsızlık indirimimiz de AXA'ya transfer olur mu?

tabiki farketmez indirimlerinizi taşıyabilirsiniz. Hatta trafikte 2 yıl kaskoda 6 ay sattığınız aracın indirimlerini bile alabiliyoruz.
  • Kaskodaki hasarsızlık indiriminin devam ettiğini öğrendiğim iyi oldu. Çok teşekkürler arkadaşlar.
  • 2 temmuzda kaskom doluyor;sigortam.net ten 2 temmuz sonrası için kasko fiyatı almak istedim; bu yıl ödediğim bedelin %60 fazlasını fiyat olarak karşıma çıkardılar yaklaşık 1600 lira..şoka girdim..
    Yıl içinde bir kez kazaya karıştım ama karşı taraf %100 suçlu çıktı ve tüm onarım masraflarını karşı tarafın kaskosu karşıladı ben kendi kasko mu deldirtmeme rağmen çıkan bu %60 lık zam-fazla neden kaynaklanabilir??Aracım 2006 Mitsubishi Colt..
    Yada Webden verilen bu fiyattan üzerinde %30 hasarsızlık indirimi uygulanacak mıdır???
    Acente sahibi arkadaşlar dilerse bilgilerimi p.m. atabilirim..Anadolu sigorta müşterisiyim..Bu yıl da en uygun kasko + trafik sigortası fiyatı veren firmayla çalışmayı planlıyorum..Zaten Edirnedeyim;16-17 binlik aracıma astronomik bedeller istenirse de kaskosu binerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 20 Mayıs 2013; 11:18:32 >
  • arkadaşlar vw polo 1.2 2012 model aldım hiç kasko yapılmamış kasko fiyatları çok fazla en ucuz 1250 tlye buldum .daha uyguna bulabilir miyim bilen arkadaşlar varsa yol gösterirlerse çok sevinirim
  • 2temmuzda kasko biticek simdiden fiyat alamazsınız dogmamis çocuğa don bicmeye benziyor bu is sizin internet ten aldığınız fiyat yanlıştır DH ÜYELERİ KASKO VE TRAFIK ICIN VADESINE 29 GUN VARKEN FIYAT ALIRSINIZ ONUN HARICI FIYAT ALAMAZSINIZ LÜTFEN DIKKAT EDELIM

• Sadece İstanbul'daki araçlar için kasko-teklif veriliyor.Diğer iller için hizmet var mı?
    Şu an benim zorunlu trafik sigortasının ay sonu süresi bitiyor.Kasko yok.Ankara'dan yaptırmıştım(araç Ankara'dan alındı) ama Adana'dayım.
    Sigorta için Adana'dan bakmam daha mı uygun olur.Başka ilden yaptırmanın sakıncaları var mı?
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzu75

Sadece İstanbul'daki araçlar için kasko-teklif veriliyor.Diğer iller için hizmet var mı?
    Şu an benim zorunlu trafik sigortasının ay sonu süresi bitiyor.Kasko yok.Ankara'dan yaptırmıştım(araç Ankara'dan alındı) ama Adana'dayım.
    Sigorta için Adana'dan bakmam daha mı uygun olur.Başka ilden yaptırmanın sakıncaları var mı?
    Teşekkürler...

Merhaba,
    Bende Adanada ikameth ediyorum. Aracımızın birinin kaskosunu konuyu açan Malteme Sigorta Çalışanı Ümit beyin açtığı bu konu üzerine ona yaptırdım. Adanada tanıdığım acentelerden bile daha uygun fiyat teklif etti. Poliçemi keser kesmez mail ile gönderdikten sonra poliçe asıllarınıda kargo ile adresime gönderdi. Önceki aracımızın hasarsızlık indirimini burdakiler yeni kaskoma işletemedilremi ne yaptılar bilemiyorum ama Ümit bey bu konuda tam bir profesyonel diyebilirim.

İşin daha önemli yanı satış sonrası hizmeti şahane. 6 Aylık Seat Leon dizel otomatik aracımız geçtiğimiz hafta babamın talihsizliği sonucu bir şirket aracının gazabına uğradı ve sol çamurluk ve kapıdan hasar aldı. Ümit beyi hemen aradım ve özel olarak ilgilenmeye başladı. Öncelikle Anadolu sigorta ikame araç olarak ekonomi sınıfı benzinli bir araç temin etti. Kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyleyerek üst sınıf dizel bir araç istediğimi belirttim. Ümit beyin bu konu ilede özel ilgilenmesi ile birlikte Anadolu sigortanın tekrardan yönlendirmesi ile 2012 model dizel focus araç temin ettiler. Poliçemde 15 güne kadar kiralık araç hakkım olduğu halde experin işgüzarlığı 6 gün yazdırmış, onu zorla 7güne uzattırmam sonucu yine madur durumda kalıyordum çünkü aracım hala serviste. Yine Ümit beyin konu ile ilgili Anadolu sigortadan hangi birimlerle görüştü bilmiyorum 2 gün daha uzatma sözü aldığını bildirdi. Ertesi günde Anadolu sigortadan arandım ve uzatmanın gerçekleştiğini söylediler. Ümit beyin söylediği 2 günden de fazla 6 gün daha uzatma gerçekleşmiş Bu mesajımıda kendisine borç bilir, sonsuz teşekkürlerimi ederim. Çevremdeki herkesi kasko ve trafik poliçesi içinde olsa Ümit beye yönlendiriyorum artık. Kendisini şahsen tanımadım ama sağolsun sabırla çok ilgilendi benimle. Diyeceğim o ki mail adresine araç bilgilerinizi eksiksiz olarak gönderin, daha sonrasında telefon ile iletişime geçin bir teklif alın derim.

• quote:

Sadece İstanbul'daki araçlar için kasko-teklif veriliyor.Diğer iller için hizmet var mı?
    Teşekkürler...

Sigortanızı istediğiniz ilden yaptırabilirsiniz . Zaten burada fiyatı belirleyen plaka . Diyelim X şirketinden bir fiyat aldınız. Aynı X şirketinin ister kapı komşunuz olan acentesinden , ister İstanbuldaki ister Hakkari'deki acentesinden yapılsın fiyat değişmez yerki bakılan araç ve sahibi aynı kişi olsun. Başka ilde yaptırmaktan hiçbir kekinceniz olmasın. DH'den çok arkadaşa şehir dışına fiyat verip sigortasını yaptım. imkanlar dahilinde aynı gün verdik kargoya Allaha şükür birtek şikayet bile almadık. Hatta arayıp tanıdıklarına bile tavsiye ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

Teşekkürler...

Merhaba,
    Bende Adanada ikameth ediyorum. Aracımızın birinin kaskosunu konuyu açan Malteme Sigorta Çalışanı Ümit beyin açtığı bu konu üzerine ona yaptırdım. Adanada tanıdığım acentelerden bile daha uygun fiyat teklif etti. Poliçemi keser kesmez mail ile gönderdikten sonra poliçe asıllarınıda kargo ile adresime gönderdi. Önceki aracımızın hasarsızlık indirimini burdakiler yeni kaskoma işletemedilremi ne yaptılar bilemiyorum ama Ümit bey bu konuda tam bir profesyonel diyebilirim.

İşin daha önemli yanı satış sonrası hizmeti şahane. 6 Aylık Seat Leon dizel otomatik aracımız geçtiğimiz hafta babamın talihsizliği sonucu bir şirket aracının gazabına uğradı ve sol çamurluk ve kapıdan hasar aldı. Ümit beyi hemen aradım ve özel olarak ilgilenmeye başladı. Öncelikle Anadolu sigorta ikame araç olarak ekonomi sınıfı benzinli bir araç temin etti. Kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyleyerek üst sınıf dizel bir araç istediğimi belirttim. Ümit beyin bu konu ilede özel ilgilenmesi ile birlikte Anadolu sigortanın tekrardan yönlendirmesi ile 2012 model dizel focus araç temin ettiler. Poliçemde 15 güne kadar kiralık araç hakkım olduğu halde experin işgüzarlığı 6 gün yazdırmış, onu zorla 7güne uzattırmam sonucu yine madur durumda kalıyordum çünkü aracım hala serviste. Yine Ümit beyin konu ile ilgili Anadolu sigortadan hangi birimlerle görüştü bilmiyorum 2 gün daha uzatma sözü aldığını bildirdi. Ertesi günde Anadolu sigortadan arandım ve uzatmanın gerçekleştiğini söylediler. Ümit beyin söylediği 2 günden de fazla 6 gün daha uzatma gerçekleşmiş Bu mesajımıda kendisine borç bilir, sonsuz teşekkürlerimi ederim. Çevremdeki herkesi kasko ve trafik poliçesi içinde olsa Ümit beye yönlendiriyorum artık. Kendisini şahsen tanımadım ama sağolsun sabırla çok ilgilendi benimle. Diyeceğim o ki mail adresine araç bilgilerinizi eksiksiz olarak gönderin, daha sonrasında telefon ile iletişime geçin bir teklif alın derim.

Bu kadar ayrıntılı bilgi için çok teşekkür ederim.Gönül rahatlığı ile sigortamızı yaptırabiliriz galiba.

• Ümit Bey teklif için PM gönderdim.
    Tekliflerinizi bekliyorum...
  • İyi günler , aynı isme alınan 2 . Araç icin yapilan kasko da hasarsizlik indirimi devam eder mı , alınan 2. Kasko poliçesi icin , teşekkürler

• KASKO SİGORTASI İLE İLGİLİ BİLGİLER

Sigorta Hesaplama 'dan önce şu bilgilere göz atmamızda fayda var.
    Kaza Anında Yapılacak İşlemler
    Kaza anında yapılacak işlemler: kaza meydana geldiğinde yada policede belirtilen durumladan birinin gerçekleşmesi halinde hasarı öğrendiği tarihten itibaren 5 iş günü içerisinde şirkete bildirimde bulunmalı ve sigortalı değilmişçesine hareket ederek hasardan haberdar olur olmaz hasarı azaltıcı her türlü tedbirleri almalıdır.

Kaza anında yada hasarı sonradan öğrendiğiniz durumlarda size en yakın polis yada jandarmaya haber vererek tutanak tutturmayı unutmayınız......

Ayrıca, hasarın meydana geliş nedeninin bilinebilmesi ve buna ilişkin deliller ile rücu hakkının kullanılmasına yararlı gerekli bilgi ve belgeleri sigortacıya veya sigortacının yetkili kıldığı temsilcilerine gecikmeksizin temin etmeli, bu kişilerin sigorta kapsamında yer alan şeylerde ve bunlara ilişkin belgeler üzerinde yapacakları araştırma ve incelemelere izin vermeli, sigorta konusu riziko ile ilgili başka sigorta sözleşmeleri var ise bunları sigortacıya bildirmelidir. sigorta hesaplama için lütfen tıklayınız.

Karşı tarafa verilen zarar sözkonusu ise:

Maddi Hasarlarda

•* Poliçe (aslı veya fotokopisi)
    •* Kaza zabtı (aslı veya onaylı sureti)
    •* Alkol raporu
    •* Sürücü ehliyetnamesi
    •* Onarım faturaları
    •* Aracın hasarlı halini gösteren resim (3.şahıs aracının)
    •* Aracın tescil belge fotokopisi (3.şahıs aracının)

ücretsiz kasko sorgulaması yapabilmek içinhttp://kaskodegersorgulama.blogspot.com/

kaza anında gerekli belgeler

•* Kaza zaptı (aslı veya onaylı sureti)
    •* Alkol raporu
    •* Sürücü ehliyetnamesi
    •* Veraset ilanı
    •* Nüfus aile kaydı
    •* Ölüm raporu (savcılık veya adli tabib)
    •* Hastane kat ’i raporu (yaralanmalarda)
    •* Hastane tedavi masraf makbuzları (yaralanmalarda) evraklarının hazırlanması gerekir.

• zuzu75 kullanıcısına yanıt
    bu siteden ücretsiz kasko sorgulaması yapabilirsinizz

http://kaskodegersorgulama.blogspot.com
  • KASKO SİGORTASI İLE İLGİLİ BİLGİLER

Sigorta Hesaplama 'dan önce şu bilgilere göz atmamızda fayda var.
    Kaza Anında Yapılacak İşlemler
    Kaza anında yapılacak işlemler: kaza meydana geldiğinde yada policede belirtilen durumladan birinin gerçekleşmesi halinde hasarı öğrendiği tarihten itibaren 5 iş günü içerisinde şirkete bildirimde bulunmalı ve sigortalı değilmişçesine hareket ederek hasardan haberdar olur olmaz hasarı azaltıcı her türlü tedbirleri almalıdır.

Kaza anında yada hasarı sonradan öğrendiğiniz durumlarda size en yakın polis yada jandarmaya haber vererek tutanak tutturmayı unutmayınız......

Ayrıca, hasarın meydana geliş nedeninin bilinebilmesi ve buna ilişkin deliller ile rücu hakkının kullanılmasına yararlı gerekli bilgi ve belgeleri sigortacıya veya sigortacının yetkili kıldığı temsilcilerine gecikmeksizin temin etmeli, bu kişilerin sigorta kapsamında yer alan şeylerde ve bunlara ilişkin belgeler üzerinde yapacakları araştırma ve incelemelere izin vermeli, sigorta konusu riziko ile ilgili başka sigorta sözleşmeleri var ise bunları sigortacıya bildirmelidir. sigorta hesaplama için lütfen tıklayınız.

Karşı tarafa verilen zarar sözkonusu ise:

Maddi Hasarlarda

•* Poliçe (aslı veya fotokopisi)
    •* Kaza zabtı (aslı veya onaylı sureti)
    •* Alkol raporu
    •* Sürücü ehliyetnamesi
    •* Onarım faturaları
    •* Aracın hasarlı halini gösteren resim (3.şahıs aracının)
    •* Aracın tescil belge fotokopisi (3.şahıs aracının)

ücretsiz kasko sorgulaması yapabilmek içinhttp://kaskodegersorgulama.blogspot.com/

kaza anında gerekli belgeler

•* Kaza zaptı (aslı veya onaylı sureti)
    •* Alkol raporu
    •* Sürücü ehliyetnamesi
    •* Veraset ilanı
    •* Nüfus aile kaydı
    •* Ölüm raporu (savcılık veya adli tabib)
    •* Hastane kat ’i raporu (yaralanmalarda)
    •* Hastane tedavi masraf makbuzları (yaralanmalarda) evraklarının hazırlanması gerekir.

• pm attım Ümit Bey. şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.