Şimdi Ara

KASKO YAPTIRIRKEN İNDİRİM HAKKINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
22
Favori
34.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 10 Ocak 2013; 16:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

üstadım bahsedildiği üzere indirim sadece eşler arasında olur anne oğul arasında hasarsızlık indirimi olmaz diğer konu ise siz aracı sıfır alıyorsanız çok rahat trafik ve kasko baktırırsınız neticede yeni araç bakmak çok kolay aracın markasını biliyorsunuz zaten ona göre fiyat hesaplar acente eğer uğraşmak zor gelmezse yenikayıt olarak girilecek hepsi bu

teşekkür ederim ilginiz ve bilgilemdirmeniz için.2,3 acenteye gittim noter satışı olmadan yada araç faturası olmadan(akbest gibi bir şey söyledi)o lazımmış bakılması için.tabi uğraşmak ta istememiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

Engellilere indirim hakkı yokmu?

engelli indirmi yok malesef şöyle birşey olabilir ama siz aracı ötv muafiyetinde yararlanarak alıyorsunuz 40000 lık arac size 35000 e gelıyor misal ,sizde kaskoda araç değerini düşürtebilirsiniz neticede araç pert olursa sizin aldıgınız bedel baz alınacak yani ötv siz rakam birde dikkat edin eğer ruhsatta baaşkası kullanamaz diye ibare varsa ve olaki birbaşkası kullanırsa bazı şirketler hasarı ödemiyor bunu bilin ve çok dikkat edin ona kasko yaptırın kesinlikle sigorta şirketine kendiniz sorun çünkü bazı acente bunu bilmiyor yada müşteriyi kaçırmamak için sorun yok diyebilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

Engellilere indirim hakkı yokmu?

engelli indirmi yok malesef şöyle birşey olabilir ama siz aracı ötv muafiyetinde yararlanarak alıyorsunuz 40000 lık arac size 35000 e gelıyor misal ,sizde kaskoda araç değerini düşürtebilirsiniz neticede araç pert olursa sizin aldıgınız bedel baz alınacak yani ötv siz rakam birde dikkat edin eğer ruhsatta baaşkası kullanamaz diye ibare varsa ve olaki birbaşkası kullanırsa bazı şirketler hasarı ödemiyor bunu bilin ve çok dikkat edin ona kasko yaptırın kesinlikle sigorta şirketine kendiniz sorun çünkü bazı acente bunu bilmiyor yada müşteriyi kaçırmamak için sorun yok diyebilir

Ben kendim kullanıyorum başkası kullanamaz diye ibare var tabiki..Şuan aksigortadan sigorta yaptırdım..Engalli araacıdır diye yazdırttım kasko poliçesine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 12 Ocak 2013; 20:28:48 >

• aksigortada öle bir sıkıntı yok yazdırsanızda yazdırmasanızda hasarda sorun olmaz
  • 2 tane 1 yaşlarında araçlarıma kasko yaptırmadım

geçen yıl kaskoları vardı

% 40 indirimim olduğu halde geçen yıldan 100 lira daha yüksek fiyatlar çıkardılar

trafik sigortası bile 400-500 tl olmuş...

Hangisine para yetiştireceğim.

Zaten en ufak 100 liralık bir hasarda bile kasko bozulmasın diye cebinden yaptır diyorlar.Bozdurduğun zamanda ertesi sene fiyatı ikiye katlıyorlar...

Resmen soygun gibi kendimi enayi gibi hissetmeye başladım ve bundan sonra yaptırmıyorum
  • Merhabalar.
    Araç benim üstüme ve ben kullanıyorum.babamın üzerinden benim aracıma kasko yapıldığında indirim alabiliyormuyuz
    Babam Devlet Memuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_1453 -- 13 Ocak 2013; 17:59:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

ümit bey çok yoğun banada dönemedi sağlık olsun seneye inşallah

Ben umudu kestim Ümit beyden. Hem zaten bende başka buldum ve bulduğum fiyatı da hiç kimsenin verebileceğini sanmıyorum. Ancak sözleşmeyi incelemem lazım. sonra fikrimi yazarım değerli arkadaşlar...

üstadım size geri dönüş olmadıysa bilinizki işi vardır dönememiştir takdir edersinizki sadece internet ortamında iş yapmıyor ofis içinde birsürü işler olauyor onun için acente aramadıysa sizde arayabilirsiniz

Tesekkür ederim size ve diğer tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı. Ben arcıma kasko yaptırdım. oldukça uygun bir rakama hemde. Yani full kasko ve piyasa fiyatının neredeyse yarı fiyatına. Teşekkür ederim...

• Babam adina aracta full hasarsizlik indirimi mevcut belki 15 yildan daha fazladir kasko yaptirir. Ziraatbankasinda devlet memurudur.

Ama kardesim engelli indirimi nedeniyle arac alacagiz, dogal olarak ruhsat sahibi 1986 dogumlu ehliyetsiz engelli kardesim adina olacak .

Babama ait olan indirimleri sigorta sirketi insiyatifiyle falan devam ettirebilirmiyiz, araci babam ve ben kullaniriz, yani 1. Ve 2. Derece( ben 2.dereceyim, babam 1) akraba kullanacak sekilde kasko yaptirma indirim alma imkani olurmu?

Arac 74 bin degerinde Passat 1.6 tdi comfortline bmt manuel ( bize otv siz gelisi 54 bin civarinda olacak)

Kasko otv li fiyat uzeriden mi yapilir? Yani pert ayrilmasi durumunda 74 bin uzerinden mi hesap yapilir , 54 bin uzerinden yapilirsa pert durumunda hurda cikarma belgesi almazsak maliye 5 yil icindeki devir satis vs. İslemlerinde otv yi benden tahsil ediyor. Benim bildigim kasko sirketleride arabayi hurdaya ayirmayip satip para odemesi yapiyorlar, bu durumdada otv bana kalmis oluyor. ( allaha sukur oyle birsey basimiza gelmedi ama essegi saglam kaziga baglama lazim)

Son anlattigim detaylar onemli degil , benim merakim kasko ucreti ne seviyede olacaktir, babam uzErinden indirim alabilecekmiyiz gibi detaylar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 15 Ocak 2013; 14:57:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinize sağlık. Çoğu kişi bu indirimlerden habersiz. Park yyeriniz veya kapalı garajınız varsa bunlar için de indirim alınabiliyor.
  • bu ilk mesajda bahsettiğiniz indirimler baktım. 2 sorum var.

1) avea indirimi ve diğer indirimler birleşiyor mu? birleşmediğini farz edersek, bu indirimlerden birini aldık. hasarsızlık indirimini de poliçeden düşebiliyor muyuz?

2) şu an groupama'dayım. başka şirkete geçersem hasarsızlık indirimi alabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

bu ilk mesajda bahsettiğiniz indirimler baktım. 2 sorum var.

1) avea indirimi ve diğer indirimler birleşiyor mu? birleşmediğini farz edersek, bu indirimlerden birini aldık. hasarsızlık indirimini de poliçeden düşebiliyor muyuz?

2) şu an groupama'dayım. başka şirkete geçersem hasarsızlık indirimi alabiliyor muyum?

hasarsızlık szi takip eder istediğiniz yere gidin hakkınız baki kaalır onun harici avea indirimini hangi şirket veriyormuş
  • mesaj attım ama hala cevap yok..
  • Tüm Devlet Memurlarının: %15; Doktorların: %20; Eczacıların: %20.

Anladığım kadarıyla sağlık çalışanlarının %20 indirimimi vardır?
    Yoksa doktor ve eczacılara özel %20 midir?
    Bir başka deyişle att(acil tıp teknisyeni), paramedik, hemşire vs kesimin indirimi nedir?
  • Tüm devlet memuru kamu sen e bağlıysa indirim var ama bildiğim kadarıyla kamusene her devlet memuru üye değil

birdaha kasko yaptırmıyorum diyen ark elbet bir gün kasko yaptırıcan mecbursun kaskonun mantığı sizin ödeme gücünüzün yetmediği zamanlarda devreye girer ana mantığı bu aslında ama zamanla değişti 100 lira için dosya açtıranlar oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu sigorta haricinde diğer şirketlerde de bu meslek indirimleri olabiliyor mu?

• sürekli sorulan sorulara yanıt vermek istiyorum dostlar anne babanızın kaskodan ind alamazsınız bazı uyanık sigortacılar var böle ind alırım diyen sanki indirim hakkını kendisi veriyor en çok indirim Anadolu Sigorta'da oluyor ama dikkat edin her indirime balıklama dalmayın aklınıza takılan olursa burada sorun herkese ki özellikle ben yardımcı olurum sorun danışın yardım alın birine ilk kez kasko yaptıracaksınız teklifi muhakkak alın inceleyin gerekirse burada onuda sorun benim en çok takıldığım ind konuları utanmasalar her erkeğe ind var dicekler bu duruma geldik artık

• araç satariken kaskoyla ile ilgili bir işlem yapmaya gerek varmı aracımı sattıktan tahminen 20 gün sonra bitiyor kasko arayıp iptal ettirmem felan gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodfalles -- 29 Ocak 2013; 21:49:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

araç satariken kaskoyla ile ilgili bir işlem yapmaya gerek varmı aracımı sattıktan tahminen 20 gün sonra bitiyor kasko arayıp iptal ettirmem felan gerekli mi?

iptal ettirip kalan sürenin karşılığını iade alabilirsiniz ya da kısa süre içinde araç alacaksanız ona aktarıp varsa hasarsızlık indirimini devam ettirebiliyorsunuz diye biliyorum..

• Kaskomu Anadolu sigortaya yaptırdım. %65 oranında hasarsızlık indirirmim vardı buna ek olarak özel müşteri indiriminden faydalandım. Aracımın ihtiyacı olan heryerle anlaşmasıda var memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.