benimde 31 sonunda ayaklarımı kasıyorum ayağım kitleniyo varmı çaresi?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-37C45588A
benimde 31 sonunda ayaklarımı kasıyorum ayağım kitleniyo varmı çaresi?
Alıntıları Göster
up yapak ya çok rahatsız edici bir durum
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
up yapak ya çok rahatsız edici bir durum
Alıntıları Göster
Kolumda acayip oluyor benimde çok fena atıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
benim bacağım 3 gündür durmadan atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
benim bacağım 3 gündür durmadan atıyor
Alıntıları Göster
Göz seyirmesi gibi banada olur arada salla bi kere bacağı geçer
quote:
Orijinalden alıntı: mrykt
Göz seyirmesi gibi banada olur arada salla bi kere bacağı geçer
Alıntıları Göster
Vicut Geliştirme Yaptığım için (2.5Yıldır) Banada Oluyor.bildiğim kadarıyla o bölgedeki Kas çok çalışınca Oraya Damarların kan aktarmasından damar Atıyor die biliyorum. Yani hoca, kasın Çalıştıgını ve geliştiğini gösterior demişti.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
quote:
Orijinalden alıntı: inexyz
takip. Mide civarında bir atardamarda tak tak diye çalışıyor. Bilya dağıtmış gibi.
Hocam kas atmaz ya atardamardır o.
inexyz bende elimle mideme bastırınca hissediyorum onu normal yani
belkide başka birşeydir bendeki. çünkü mideme bastırmama gerek kalmadan tak tak diye atıyor. bu ender oluyor. ben kalbim çarpıyor sanıyordum. kalbimi EKG çektiler sorun yok gibi. bazı kalp grafikleri daha söylediler ama ben gidip yaptırmadım. bu olduğunda kendimi çok kötü hissediyorum. huzursuzlanıyorum. öyle ağrı acı olmuyor başka bir şekli var rahatsızlığımın. ellerim titriyor, nefes alışım düzensizleşiyor rengim atıyor. çok terliyorum. kısa sürüyor ama canıma da okuyor. neyse bilmiyorum. doktora gidecem sağlık güvencem yok diye gidemiyorum. basit birkaç tedaviye bir sürü para verdim. en azından kalple ilgili bir sorunum olmadığını sanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: _flintstone
quote:
quote:
takip. Mide civarında bir atardamarda tak tak diye çalışıyor. Bilya dağıtmış gibi.
belkide başka birşeydir bendeki. çünkü mideme bastırmama gerek kalmadan tak tak diye atıyor. bu ender oluyor. ben kalbim çarpıyor sanıyordum. kalbimi EKG çektiler sorun yok gibi. bazı kalp grafikleri daha söylediler ama ben gidip yaptırmadım. bu olduğunda kendimi çok kötü hissediyorum. huzursuzlanıyorum. öyle ağrı acı olmuyor başka bir şekli var rahatsızlığımın. ellerim titriyor, nefes alışım düzensizleşiyor rengim atıyor. çok terliyorum. kısa sürüyor ama canıma da okuyor. neyse bilmiyorum. doktora gidecem sağlık güvencem yok diye gidemiyorum. basit birkaç tedaviye bir sürü para verdim. en azından kalple ilgili bir sorunum olmadığını sanıyorum.
Alıntıları Göster
hocam benimde den sonra sol gozum inanılmaz bir sekilde seyiriyor. bir ara kör olma korkusuna kapılmıstım .
quote:
Orijinalden alıntı: Moco Coco*
hocam benimde den sonra sol gozum inanılmaz bir sekilde seyiriyor. bir ara kör olma korkusuna kapılmıstım .
Alıntıları Göster
B vitamini eksikliğinde olabiliyor ani kasılmalar falan hastanede kolayca anlaşılır bi test yaptırın isterseniz
quote:
Orijinalden alıntı: _flintstone
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bir ara bende de oluyordu dedim ALS mi oluyoruz.Allah'tan geçti,inşallah öyle birşey olmaz
Bana da oluyordu cevabını yazıyorum beyler:
Kafeinden oluyormuş. Mesela ben çok icetea icerim. Icetea nin icinde kafein var.
Aynı sekilde kola- kahve vb. ürünler tüketiyorsanız kas seyirmeleri bu yüzden olur.
quote:
Orijinalden alıntı: kukaraça
bir ara bende de oluyordu dedim ALS mi oluyoruz.Allah'tan geçti,inşallah öyle birşey olmaz
Alıntıları Göster
Ben ayağımın baş parmağını büktüğümde bütün bacak titriyor neden olabilir.