Orayı Güzelce Kremle Biraz Yumuşasın Krem Yerine Bir Beze Sıcak Su Dök İki Kaşının Ortasında 30 Saniye Felan Tut Yumuşat Ardından Kemle Sonra Cımbızla Al Acıyı Minimuma İndirir Ben Öyle Yapıyorum Şahsen Burnumdada Çıkıyor Belli Olmasada Dikkat Edildiğinde Belli Oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
kaş arası jilet
Alıntıları Göster
o bölgeyi japonla yapıştır sonra çek
quote:
Orijinalden alıntı: xxjean2007
o bölgeyi japonla yapıştır sonra çek
Alıntıları Göster
jilet mi wurdun Yarabbil Alemin ya
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Alıntıları Göster
Tek kaş ya seni,
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Alıntıları Göster
Jeiletmi Oha Cımbızla al
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Tek kaş ya seni,
Alıntıları Göster
Herkes çift kaş olucak diye bir kural yok sen de tek kaş ol, hem yagmur yagarken gözune su gelmez
quote:
Orijinalden alıntı: k a m i l
Herkes çift kaş olucak diye bir kural yok sen de tek kaş ol, hem yagmur yagarken gözune su gelmez
Alıntıları Göster
Ben de aynı sorundan muzdaribim ben şu elle ısıtılan ağdalar oluyo ya onu kaşımın boyutuna göre kesip fön makinasıyla ısıtıp oraya yapıştırıp çekiyorum. Bayağı idare ediyor.Bi de karınca yumurtası yağı var şu bioder gibi ama daha hesaplı sürüyorum ama sanki biraz azaldı tabii ki kesin çözüm istiyosan laser epilasyon en iyisi bu yaz düşünüyorum.Güzellik merkezine sormuştum 3 seansta biter demişlerdi.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: k a m i l
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
quote:
Orjinalden alıntı: k a m i l
Alıntıları Göster
jilet alanır mı arkadaşım iyi misin sen saç gibi çıkar sonra ala biliyosan iple al alamıyosan cımbızla al acısın bişey olmaz
quote:
Alıntıları Göster
epilasyon kesin cözüm
quote:
Orijinalden alıntı: Gnardal
epilasyon kesin cözüm
Alıntıları Göster
OHAAAAA JİLETMİ.. YOK LABRON JAMES...
cımbız kesin çözüm sakın jileti elleme bi daha sonra saç gibi olur berbere gidince oraya da jöle sürdürürsün yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: The Beatles
cımbız kesin çözüm sakın jileti elleme bi daha sonra saç gibi olur berbere gidince oraya da jöle sürdürürsün yoksa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MoĞoLLar
quote:
Orijinalden alıntı: K@RT@L1903
quote:
Orjinalden alıntı: MoĞoLLar
Alıntıları Göster
Benimde göğüs kısmında bi kuruk var okul gömleğini giyince dırek cıkıyor ortaya içime t-shirt gıydıgım halde kurtulmam lazım yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Benimde göğüs kısmında bi kuruk var okul gömleğini giyince dırek cıkıyor ortaya içime t-shirt gıydıgım halde kurtulmam lazım yaw
Alıntıları Göster
jiletlemi fake diyorum inanamam
quote:
Orijinalden alıntı: Sodömizer
jiletlemi fake diyorum inanamam
Alıntıları Göster
Karılar gibi kaş mı almaya başladınız?
quote:
Orijinalden alıntı: One Shot One Kill
Karılar gibi kaş mı almaya başladınız?
Alıntıları Göster
quote:
Kaşların ortasında kıl çıkması
olayına tek kaş olayı da denilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Katakulate
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
jiletmisaçından uzun kaşa hazır ol
quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
jilet vurulurmu ya cımbızla alcaksın. ayrıca ss isterük
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: !XiR
ben diceedim yaa
no SS no güven
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
quote:
Orjinalden alıntı: !XiR
ben diceedim yaa
no SS no güven
Alıntıları Göster
jilet ??!! hocam hiç mi duymadım kücük cocuklar daha cok sakal bıyık cıksın diye jiletler suratını ..