Şimdi Ara

Kasmayan Antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrblar arkadaşlar, yıllardır Avg kullanıyordumfakat bilgisayar eski ve çok yavaşladı. Avg yi kaldırınca gayet güzel hızlandı. Banka vs sürekli kullandığım için kasmayan antivirüs indireyim dedim. Yorumları okuyarak Kaspersly İcloud free yi kendi sitesinden indirip kudum.Türkiye yoktu, globali seçerek indirdim ve kurdum fakat icloud free yerine Kaspersky standart 1 aylık deneme sürümü kuruldu.Nerde yanlış yaptım? Bu kaspersky standart bildiğimiz normal kaspersky mi? Kasar mı? Silip ne kurayım? Cevaplar için tgeşekkürler.

• Başlığa yanıt: Yok öyle bir şey.

Depolamanız nedir? HDD mi SSD mi? HDD ise hafiften kasar. SSD ise hissetmezsiniz.

Ama... on dakikada bir tarama yaptırmayın. Ayarlayın. Haftada bir gün quick scan, öbür gün vulnerability scan. Full scan, taleple sadece. .. gibi.

Günde 1 kez de güncelleme yapsın.

• cafyon C kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Depolama SSD ama Avg yi kaldırınca bariz hızlandı. Toshiba satellite l655 a, antika bir alet...

• Benim tarihçem...

Zaman içinde... DOS'tan Windows'a...

TBAV - ThunberByte AntiVirus

Çok kısa süre Symantec/Norton

Geri TBAV

Uzun süre AVP - (Kaspersky) AntiViral Toolkit Pro

AVP kırılamaz oluca uzun süre McAfee

McAfee güncellenemez olunca KAV -Kaspersky AntiVirus

Ve bugüne dek Kaspersky ile devam.

Arada Sophos, TrendMicro araçlarını illa ki kullanıyor insan.

• cafyon C kullanıcısına yanıt

Gerçek zamanlı tarama var. Dosyaya girdiğin zaman dosyanın içini tarar. Dosyanın icinde crack varsa zararlı görür siler. O da işlemci ve ssd iyi değilse dosyalara yavaş girer. Windows defender de bu şekilde yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Bin tane farklı unsur için yüz bin tane ayarı var gerçek zamanlı taramanın. Dosya, ağ, e-posta, eklentiler, internet, ağ sürücüsü, arşiv dosya, yerel yazılıların davranışı...

Hepsinde optimal ayar da mümkün, paranoyak ayar da.

Tamemen kullanıcının alışkalıkları ve defansif becerileri ile ilgili.

Gerçek zamanlı tarama kasıyor diye açık tutulmamasını önermiyorsunuz herhalde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.