Şimdi Ara

Kasmayan ve stabil antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, daha önceden avira int. security, avast, kaspersky int. security, malwarebytes, zemana antilogger kullandım.

Firewallı bişey olursa iyi olur ama comodo kullanmıstım herseyi engelliyordu. lisanslı veya lisanssız program tavsiyesi istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

• kaspersky internet security kesinlikle. ram kullanımı minimize etmişler. Sistem yavaşlamasın diye başlangıçta çalışmayıp sistem kendine geldikten sonra çalışıyor tavsiye ederim
  • Ücretli olarak KIS 2015, ücretsiz olarak 360 Total Security (kendi firewall'ı yok windows'un firewall'ı bence yeterlidir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 11 Kasım 2014; 1:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

kaspersky internet security kesinlikle. ram kullanımı minimize etmişler. Sistem yavaşlamasın diye başlangıçta çalışmayıp sistem kendine geldikten sonra çalışıyor tavsiye ederim

güçsüz makinalar için avantaj olabilir fakat yeni nesil makinalar için güvenlik açığından başka bir şey yaratmıyor bu nedenle ayarlarından bu özelliğin kapatılması şart. ssd li makinada bile kaspersky açılana kadar binlerce virüsü sistem sokmak sadece bir kaç saniye sürüyor çünkü 3 sn de aktif olan sistemde dahi 1 dakkadan fazla süre beklemek gerekiyor kaspersky açılsın diye.

pandanın 2015 sürümlerini denemeni tavsiye ederim en azından bilgi sahibi olursun kasma olarak kaspersky' dan daha düşüktür.

• kaspersky 2013 ve 2014 kullanmıstım o antiye pek iyi bakmıyorum

360 total ve pandayı deniyorum sonucları yazarım

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

kaspersky internet security kesinlikle. ram kullanımı minimize etmişler. Sistem yavaşlamasın diye başlangıçta çalışmayıp sistem kendine geldikten sonra çalışıyor tavsiye ederim

güçsüz makinalar için avantaj olabilir fakat yeni nesil makinalar için güvenlik açığından başka bir şey yaratmıyor bu nedenle ayarlarından bu özelliğin kapatılması şart. ssd li makinada bile kaspersky açılana kadar binlerce virüsü sistem sokmak sadece bir kaç saniye sürüyor çünkü 3 sn de aktif olan sistemde dahi 1 dakkadan fazla süre beklemek gerekiyor kaspersky açılsın diye.

pandanın 2015 sürümlerini denemeni tavsiye ederim en azından bilgi sahibi olursun kasma olarak kaspersky' dan daha düşüktür.

Kasmayı falan nerden çıkardınız :) kasma falan yok. Sadece arayüz pc den sonra başlıyor. İzleyici pc ile beraber açılıyor o da 50 ile 80 mb arası hiçbirşey

• görünen köy klavuz istemez 2 yazılımıda kullandım aradaki farklar bariz aynı haltı nortonda zamanında yaptıydı antivirüsün başlangıçta beklemesi tamamen güvenlik zafiyeti ve ayrıca denemesini yaptığım için söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Norton
  • Webroot deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

görünen köy klavuz istemez 2 yazılımıda kullandım aradaki farklar bariz aynı haltı nortonda zamanında yaptıydı antivirüsün başlangıçta beklemesi tamamen güvenlik zafiyeti ve ayrıca denemesini yaptığım için söylüyorum.

Dostum rüya görüyorsun sen Arayüzün açılması bekliyor diyorum sana, yoksa izleyici falan çalışıyor. Basit bir deneyle ispatlayabilirim bu söylediğimi sana. KIS yükleyip pc ilk açıldığında virüslü bir yazılım tıklamayı dene bakalım ne oluyor ;)

Kaspersky Lab çalışanları o kadar zekasız değil merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.