Şimdi Ara

kaspersky 2009 disinfect sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 sonuna kadar aktif,update yaptım taratınca buluyor virus fakat disinfect isareti belirsiz yani disinfect olmuyo Quarantina var ama ona tıklayınca *.* dosyası arıyor o da olmuyo ,ayarlara baktım ama bulamadım

• Sil ESET Antivirüs 3.0 a geç
  • orjinal değilse sadece virüs imzalarını günceller ve bazı virüsleri silemez.. bunu bende orjinal aldıktan sonra öğrendim. Orjinal seri numarası değilse sadece virüs imzalarını güncelliyor buluyor ama hepsini silemiyor...
  • blackliste girmeyen 2009 martına kadar geçerli bi key bu yahu.lisanslı işte,orjinal dediğin nasıl oluyo ne farkı var anlamadım
  • ben spyware terminator kullanıorm gayet güzel keylogger trojan falan barındırmıyo çok hoş bir program hemde full bedava
  • Eğer orjinal Türkçe yama değilde başka sitelerden alınan yama ile Tr ye çevirdiysen bu sıkıntı vardı, yeni Türkçe versiyonu çıktı onu indir kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Eğer orjinal Türkçe yama değilde başka sitelerden alınan yama ile Tr ye çevirdiysen bu sıkıntı vardı, yeni Türkçe versiyonu çıktı onu indir kur.

disinfect demiş türke değil.

dosyayı el ile silmeyi dene
  • disinfect aktif değilse,virüsü sadece tanıyor şu an dezennfekte edemiyordur.Eğer virüsun bulaştığı dosya lazım değilse sende delete de virüste dosyada gitsin kurtul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.