Şimdi Ara

Kaspersky 7 ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşamdan beri Kaspersky ile ilgili bir sorunum var. Güncelleme yaptıktan sonra database hasar gördü gibisinden bir uyarı verdi. Neyse dedim ve bir önceki güncellemeye dönüp tekrar güncelleme yaptım ama sonuç değişmedi. Kaspersky'ı kaldırıp tekrar kurdum aynı sorun tekrarladı. Başkalarının başına da böyle bir durum geldi mi merak ettim...

• BENDE BİR SORUN YOK
  • Orjinal mi kullanıyorsun ? Bende artık orjinal mesela ve sorun yaşamıyorum .
  • Kaspersky 7 sürümleri çok sorunlu, 6 sürümlerini kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Bende KIS 7.0.0.125 var ve sorun yok. Acaba SS koyabilir misin, belki başka bir şey ile alakalıdır?
  • Bununla uğraştığım için cevap yazamadım arkadaşlar. Lisansın bitmesine 181 gün var, ondan yana herhangibir sorun yok. Neden anlamadım database hasar gördü, güncelle diye uyarı veriyor. Sürekli güncellememe rağmen düzeldiği yok. Rollback yaptıktan sonra güncellesem de fayda etmiyor. :(

Kaspersky 7 ile ilgili...
  • bende 7.0.0.125 kullanıyorum gayet güzel.
  • lisanslı 6.0 kullanıcısıyım. 7.0 geçiş yapabilirmiyim. sitede 120$ satış fiyatından bahsediyor. nereden yapabilirim ve nekadardır... saygılar
  • tabi 3 pc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.