Bildirim
Kaspersky İle İlgili soru Acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaspersky Beta 2009 Yüklemsiins Sanırsam.
Ya Arkadaşda Yükledi Sorun Oldu Sildir Tekarar Yükledi Yine Aynı Sorun Olunca IS 7 ye Dwm -
quote:
Orjinalden alıntı: KrMTmaCC
Ya Arkadaşda Yükledi Sorun Oldu Sildir Tekarar Yükledi Yine Aynı Sorun Olunca IS 7 ye Dwm
Bundan onceki Kasperskyı silerken silinmedi bende shift delete ile program filesten silmek zorunda kaldım.Herhalde bundan dolayı bir hata olusuyor.IS nin acılımını söylersen onuda indireyim. -
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
quote:
Ya Arkadaşda Yükledi Sorun Oldu Sildir Tekarar Yükledi Yine Aynı Sorun Olunca IS 7 ye Dwm
Bundan onceki Kasperskyı silerken silinmedi bende shift delete ile program filesten silmek zorunda kaldım.Herhalde bundan dolayı bir hata olusuyor.IS nin acılımını söylersen onuda indireyim.
Internet Security 7 -
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
quote:
Bundan onceki Kasperskyı silerken silinmedi bende shift delete ile program filesten silmek zorunda kaldım.Herhalde bundan dolayı bir hata olusuyor.IS nin acılımını söylersen onuda indireyim.
Internet Security;) -
Her Antivir. İS si var.KasperSkyin İS sinimi indireyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KillDevil. -- 19 Nisan 2008; 17:53:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X