Şimdi Ara

Kaspersky Internet Securıty 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2015 kullanmaya başladığımdan beri google chrome ile bazı sitelere giremiyorum.misal instagram.com a giricem adresi yazıyorum enterlıyorum sürekli yükleniyor olarak gözüküyor.2014 de böyle bir sorunum yoktu.ne olabilir problem acaba ?

• güünnncelll
  • Bende Kis 2015 kullanıyorum ama dediğin gibi sorun yaşamıyorum.İnstagram.com denedim giriyor sıkıntı olmadan..Hangi sürümü kullanıyorsunuz,15.0.1.415 son sürümü bunu kurmanızı tavsiye ederimm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Bende Kis 2015 kullanıyorum ama dediğin gibi sorun yaşamıyorum.İnstagram.com denedim giriyor sıkıntı olmadan..Hangi sürümü kullanıyorsunuz,15.0.1.415 son sürümü bunu kurmanızı tavsiye ederimm.

bende de aynı sürüm yüklü.kapatında kis i normal şekilde giriyor sitelere
  • Bende ayrıca Patch B yüklü belki onunla alakalı olabilir.Forum Kaspersky e girip beta başlığı altında patch i nasıl yükliceğiniz yazıyor.Eğer sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim yükleme konusunda.Kaspersky patchleri çıkarmadan beta altından bir süre denetip daha sonra herkese dağıtıyor.Yüklemenizde bir zarar olmaz yani..
  • 2015 sürümü için daha erken maalesef hiç umulmadık sorunlara sebebiyet oluyor. 12 pc' nin olduğu sistemde tüm makinalarda kurdum 2015 sürümünü her makine ayrı havadan saz çalmaya başladı. notebook sürekli ağdan düşüyor muhasebe yazılımı sürekli kopuyor yetmezmiş gibi birde muhasebe yazılımının dosyaları bozuk uyarısı çıkar oldu. restart atmadan düzelmiyordu sorun yeniden başladıktan sonra 5 dakka normal yine baş gösteriyor.

ana makinada hiç sıkıntı yok teminalin bir tanesinde sürekli outlok şifre sormaya başladı. bir diğerinde ise şirket dataları bozulmuş uyarısı verir oldu bir diğerinde muhasebe yazılımına müdahale etmemesini seçsem de inatla tarama yapmaya başladı. başka yerlerde de başka sorunlara neden oldu bu yüzden şu an için uzak durmak lazım 2014 ile yola devam tam turana kadar.
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Eset bence bu konuda harika ne sistemi bozuyor ne de başka bir şey çoğu virüsü engelliyor hemde sistemi yormuyor.
    Diğer antivirüsler biraz işi tam ciddiye alıyor. İmzalanmamış programları bile virüs olarak algılıyor. Örneğin; Norton her şeye müdahale ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Kasım 2014; 23:43:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crome yi kaldirip tekrar kurarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Eset bence bu konuda harika ne sistemi bozuyor ne de başka bir şey çoğu virüsü engelliyor hemde sistemi yormuyor.
    Diğer antivirüsler biraz işi tam ciddiye alıyor. İmzalanmamış programları bile virüs olarak algılıyor. Örneğin; Norton her şeye müdahale ediyor.

aslında o kadar kasacak bir durum yok kaspersky gibi dijital imza denetleme özelliği eklenebilir antivirüslerin için bu sayede sorunun büyük kısmı çözülebilir virüs ile ilgili fakat kopya dijital kimlik durumu kullanılarak virüslü dosya oluşturulursa yine yeni bir güvenlik açığı söz konusu olabileceği için pek mantıklı değil. eset iyi olabilir fakat dökülüyor daha dün 2 tane crypto locker bulaşmış virüslü makine geldi 2 sindede lisanslı eset vardı hiç bir halt yapmadığı gibi dosyaların kriptolanması esnasında müdahalede bulunmuyor. işte bu noktada kaspersky 2014 kurulunca zart diye bulup imha ediyor panda security 2015 aynı şekilde 2014 bi halta yaramıyor pandanın. basşt vşrüsler için antivir bile fazlası ile yetiyor zaten.

O zaman şöyle bir açıklama getireyim eğer ki nette geziniyor ders dökümanları indiriyorsan film izliyorsan Eset
    İnternetten alışveriş gibi konularda Norton ve Kaspersky tavsiye ederim.
    Crackli program ve sistem kullananlar antivirüs kurmasına gerek yok zaten giren girmiştir
  • bir kaç noktayı es geçmişsin PARANOYAK olanlara asla eset ile öneride bulunma sonra korsan çalışıyor diye şikayet etmediği kurum bırakmaz maliyesinden bilişim teknoloji kurumu da dahil buna başıma geldiği için diyorum. vatandaş aklı sıra üstün gelmek için mahkemeye kadar taşıma cesareti gösterdi. Allah kolaylık versin nerede bu tarz müşterileri olan firma varsa başka bir şey demiyorum sanki yazılımı yapan ve yazan benim :) kurumsal çözümlerde norton yan bastırabilir makinakalara o yüzden nortona asla ama asla sistem emanet edilmez illa ki teslim edilecekse adsl modem ile network arasına sağlam bir cisco yada kaliteli bir güvenlik router kurmak şart o kadar antivirüs kullandım sattım içinde en sakatı norton işin içinden çıkamayınca hem kendisini hemde dataları uçurmak gibi bir marifeti var.
    Program öneriyorum diye beni mi şikayet edecek =) Her Allah'ım akıl fikir versin ona. Öneri yapılır uygulamak yada uygulamamak sana bağlıdır =) bu şekilde hiç bir davayı kazanamayacağı gibi üzerine üstlük bana para ödemesi gerekir karşı bir davayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Program öneriyorum diye beni mi şikayet edecek =) Her Allah'ım akıl fikir versin ona. Öneri yapılır uygulamak yada uygulamamak sana bağlıdır =) bu şekilde hiç bir davayı kazanamayacağı gibi üzerine üstlük bana para ödemesi gerekir karşı bir davayla

zaten karşı tarafın avukatı da kazanamayız diyor adam hasta alenen illa ben mahvede cem diyor başka bir şey demiyor benim için sorun değil yani daha önce daha değişik konularda da böyle sıkıştıranlar oldu gel gidelim adliyeye savcılığa şikayette bulun deyince kaçıyorlar genelde bu kaçmadı ilginç. daha öncede kişisel bilgilerini yedeklerken servisteki makinaya yedekledim diye şikayet eden oldu , korsan yazılım kullanarak verileri kayboldu diye aklı sıra beni ezeceğini zannedip daha sonra bsa' ya yaptığım şikayet sonrası yapılan incelemede ceza yemesi de cabası. türkiyede tam anlamı ile bilişim sektörü yürümüyor ki her şey estek köstek zaten bsa sözde yazılım firmalarının hukuki temsilcisi lisans devir sözleşmesi istedim ne BSA nede Microsoft cevabını veremedi veremedikleri gibi siz bir şekilde sözleşmeyi yazıp kaşeleyin sorun olmaz diye geçiştirmelerini de unutmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.