YOK kardeş 5 er rakamlı 6 hane vardı bende :) o arkadasın verdıgı lınke gırdım bu kodu ve maılıme 20 hanelı kod geldı onu programa gırdım su an 202 yı sorunsuz kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Adı üzerinde: KAS persky PC yi kasar yani...
zerre kadar kasmıyor , şu an kullanmaktayım . 2012'yi inanılmaz hafif yapmışlar
quote:
Orijinalden alıntı: ring
quote:
Orijinalden alıntı: phoneman
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
quote:
Orijinalden alıntı: phoneman
ınternetten 2012 yı ındırıp bu urun gelincede keyı buna gostersek uyuyormu. sipariş ettim bende. hazır bılgısayarı formatlamısken beklemeyeyım dedım urunu.
Evet oluyor. Şimdiden indirip 30 günlük deneme süresinden sonra keyi girin.
kurulu 2012 ye ben burdan aldıgım key gıremedım. kutuda yazam key 30 haneli ama programda 20 haneli yer var. bulamadım nasıl olcak bu iş.
merhaba,
Kutulardan çıkan key 20 haneli, siz 30 haneli demişsiniz bir yanlışlık olmasın. Ben de 4 adet almıştım, hepsinde 20 haneli key var.Keyler kutudan çıkan kitapçık üzerinde yazılı. 4 grup halinde 5karekterli (toplamda 20 karekter).
Ayrıca 1 aylık deneme sürümü yerine 2012 Türkçe sürümünde kullanabileceğiniz 90 günlük deneme sürümünün keyini aşağıya yazıyorum. Böylece 12 + 3 = 15 ay olarak kullanabilirsiniz.
90 günlük deneme sürüm keyi (2012 Türkçe sürümde de geçerlidir) : QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
her türlü norton derim.Şöyle birileriyle ortak 3 kullanıcılı 1 yıllık alsak keşke bi norton 360
20 liradan vereyim mi sıfır açılmamış jelatinli NIS 2010 :))
Dün aldık bakalım, kargo dahil 18.80'e geldi. Peki bu keyleri ingilizce versiyon'da kullanabilir miyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
zerre kadar kasmıyor , şu an kullanmaktayım . 2012'yi inanılmaz hafif yapmışlar
Benimde bildigim kadariyla kasma sorunlari KIS 2012 ve NORTON 2012 de artik olmuyor.Gecte olsa bu sorunu asmayi basardilar.nod32 de zaten bu sorun yoktu yeni v5x surumu nasil bilemeyecem ama.
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orijinalden alıntı: cumhurozan
her türlü norton derim.Şöyle birileriyle ortak 3 kullanıcılı 1 yıllık alsak keşke bi norton 360
20 liradan vereyim mi sıfır açılmamış jelatinli NIS 2010 :))
valla bana NIS değilde norton 360 lazım
quote:
Bilgisayarın dandikse Kaspersky ne yapsın? Her antivirüs programının başına KAS hecesini ekleyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Ben 2 yıllık almıştım zamanında. 220 gün kalmış. Şimdiden alsam o zmaan çalışır mı ki?
Benimde daha once aldigim urunden 150 gunum kalmis.Acaba bu urunden alsak uzerine ilave edermi?360+150 gun sekilde olurmu.Yada 150 gun sonra urunu kurabilir miyiz.Urunlerin kurulmadan once belli bir suresi var midir?
Fiyat cok iyi kacirmak istemiyorum acikcasi
quote:
Orijinalden alıntı: lemonade
quote:
Ben 2 yıllık almıştım zamanında. 220 gün kalmış. Şimdiden alsam o zmaan çalışır mı ki?
Benimde daha once aldigim urunden 150 gunum kalmis.Acaba bu urunden alsak uzerine ilave edermi?360+150 gun sekilde olurmu.Yada 150 gun sonra urunu kurabilir miyiz.Urunlerin kurulmadan once belli bir suresi var midir?
KIS 2012'ye yeni key'i de girebilirsiniz. Diğeri dolunca yeni key ile aktifleşir
Hepsiburada kargo sabit değil mi ya , 6 lira kargo diyor
Arkadaşlar hepsiburadadan 2 tane alsak, 2 keyle 2 sene kullanabilir miyiz?
7.40 tl degil 6.91 tl imiş bi gariplik var.
Son 2 yıldır Kaspersky kullanıyorum, bu sene 2012'yi de yükselttim... Bir nebze dahi olsun bilgisayarı kasmıyor.. Müthiş bir yazılım bence..
Kargoya zam yapmışlar.. Geçen gün hesaplattığım kargo 5 civarı çıkıyordu şimdi 9 lira.
2011 olarak alıyorsunuz ama içinde 2012 geliyor zaten .tüm kaspersky ürünlerinde eğer lisans süresince yeni bir sürüm çıkıyor ise ücretsiz olarak o sürüme yükseltme şansınız bulunuyor.En geç 90 gün gün içinde kullanmazsanız pasif oluyor o yüzden deneme sürümlerinden sonra kullanırken süreye dikkat etmek gerekli biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
Kargoya zam yapmışlar.. Geçen gün hesaplattığım kargo 5 civarı çıkıyordu şimdi 9 lira.
HB kargo ücretini fazla abartmış. İstanbul'a 3 lira idi 5 lira oluvermiş. Kargo bedava olan ürünü alınca da etkilemiyor!
Bana 3.78'e geldi kargo.
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
quote:
Orijinalden alıntı: lemonade
quote:
KIS 2012'ye yeni key'i de girebilirsiniz. Diğeri dolunca yeni key ile aktifleşir
en fazla 30 gün kalan lisansın üzerine ekleyebiliyoruz. 150 günlük lisansa ekleme yapmaya izin vermeyebilir. tek kullanıcıda satın aldıktan sonra kaç gün içinde kulanabiliriz bunu araştırmamız lâzım. çünkü 5 kullanıcılı alıp 4 kullanıcıyı aktivasyon yaptıktan sonra kalan 1 lisansı 90 gün içinde aktive etmedim sonra kurduğumda ise lisans süresinin 90 gün eksik olduğunu gördüm.