Şimdi Ara

Kaspersky internet security 15,08 - Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo ile 20 liraya geliyor. Bimeks kampanyasından daha iyi.

http://www.hepsiburada.com/Liste/kaspersky-internet-security-2011-tr-1yil-1kullanici-dvd/productDetails.aspx?productId=by00016&categoryId=144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 31 Ekim 2011; 0:31:34 >

• bir kullanıcı 2 yıl varmı acaba uygun fiyatlı. askere gidicemde gelene kadar pc harap olsun istemiyorum
  • bimeksde ki üründe "2012 versiyona ücretsiz yükseltme" yazıyor. bundada öyle bir durum var mı acaba?
  • Dün gece 3 tane sipariş ettim. Kargoyla birlikte 54.08 TL tuttu. Bugün kargoya verilmiş. Yıllardır alışveriş yaparım. İlk kez bu kadar hızlı yolladılar. Hayret ettim. 2011 ve 2012 yaklaşık olarak birbirinin aynısı. Lisansları birbirine uyumlu. 2012 de farkettiğim değişiklik, arayüzü değişik bir karşılama ekranı ve masaüstü aracı. Ayarlar kısmı 2011 ile aynı.
  • Adı üzerinde: KAS persky
    PC yi kasar yani...
  • Packard bell dot s2 netbook kullanıyorum. N450 atom işlemci, 1GB ddr2 ram, win7 ultimate 64bit. Sisteminiz bundan daha zayıf değildir sanırım. Bunda bile fark edilebilir bir kasma yapmıyorsa sistemde başka sorunlar vardır.
  • Bende aldım. 2 günde geldi. Direkt 2012 sürümünü kurun. Kabul ediyor. Gelen CD ile kurmayın yani. Bilgisayarda ise zerre kadar kasma yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ınternetten 2012 yı ındırıp bu urun gelincede keyı buna gostersek uyuyormu. sipariş ettim bende. hazır bılgısayarı formatlamısken beklemeyeyım dedım urunu.
  • kasperla biti aynı kefeye koymayın arada çok fark var kasper bu alemin babasıdır,tek sevmediğim yanı sistemde crack mrack ne varsa hepsini bulup temizliyor

bit düşünenler a101 lerde 8 liraya uzun zamandır satılıyor.

• Ben 2 yıllık almıştım zamanında. 220 gün kalmış. Şimdiden alsam o zmaan çalışır mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar1976

http://www.hepsiburada.com/Liste/electrolux-ems-20400-w-izgarali-digital-mikrodalga-firin/productDetails.aspx?productId=mtelecems20400&categoryId=22021&SKU=MTELECEMS20400

Fiyat : 135,51 TL +KDV

İndirimli
    Son Gün! : 139,74 TL +KDV

büyük dampng.. kaçırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

ınternetten 2012 yı ındırıp bu urun gelincede keyı buna gostersek uyuyormu. sipariş ettim bende. hazır bılgısayarı formatlamısken beklemeyeyım dedım urunu.

Evet oluyor. Şimdiden indirip 30 günlük deneme süresinden sonra keyi girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

ınternetten 2012 yı ındırıp bu urun gelincede keyı buna gostersek uyuyormu. sipariş ettim bende. hazır bılgısayarı formatlamısken beklemeyeyım dedım urunu.

teşekkürler cevap için
  • her türlü norton derim.Şöyle birileriyle ortak 3 kullanıcılı 1 yıllık alsak keşke bi norton 360
  • quote:

quote:

kurulu 2012 ye ben burdan aldıgım key gıremedım. kutuda yazam key 30 haneli ama programda 20 haneli yer var. bulamadım nasıl olcak bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 27 Ekim 2011; 23:31:24 >
  • quote:

quote:

quote:

kurulu 2012 ye ben burdan aldıgım key gıremedım. kutuda yazam key 30 haneli ama programda 20 haneli yer var. bulamadım nasıl olcak bu iş.

O koduhttp://helyum.com.tr/ac/ adresine gireceksiniz, sonra size e-posta da programa gireceğiniz şifre gelecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O koduhttp://helyum.com.tr/ac/ adresine gireceksiniz, sonra size e-posta da programa gireceğiniz şifre gelecek.

çok sağol teşekkür ederim yardımının için. hallettim.

• quote:

quote:

quote:

merhaba,

Kutulardan çıkan key 20 haneli, siz 30 haneli demişsiniz bir yanlışlık olmasın. Ben de 4 adet almıştım, hepsinde 20 haneli key var.Keyler kutudan çıkan kitapçık üzerinde yazılı. 4 grup halinde 5karekterli (toplamda 20 karekter).

Ayrıca 1 aylık deneme sürümü yerine 2012 Türkçe sürümünde kullanabileceğiniz 90 günlük deneme sürümünün keyini aşağıya yazıyorum. Böylece 12 + 3 = 15 ay olarak kullanabilirsiniz.

90 günlük deneme sürüm keyi (2012 Türkçe sürümde de geçerlidir) : QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

Eğer henüz 2012 son Türkçe sürümünü indirmediyseniz , Kaspersky indirme adresi :http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions ( Turkish seçeneğini seçiniz)

Sağlıcakla kalın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.