Şimdi Ara

Kaspersky internet security 15,08 - Hepsiburada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 46 lira olmuş?!! ucuz satan neresi kaldı?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

ınternetten 2012 yı ındırıp bu urun gelincede keyı buna gostersek uyuyormu. sipariş ettim bende. hazır bılgısayarı formatlamısken beklemeyeyım dedım urunu.

Evet oluyor. Şimdiden indirip 30 günlük deneme süresinden sonra keyi girin.

kurulu 2012 ye ben burdan aldıgım key gıremedım. kutuda yazam key 30 haneli ama programda 20 haneli yer var. bulamadım nasıl olcak bu iş.

merhaba,

Kutulardan çıkan key 20 haneli, siz 30 haneli demişsiniz bir yanlışlık olmasın. Ben de 4 adet almıştım, hepsinde 20 haneli key var.Keyler kutudan çıkan kitapçık üzerinde yazılı. 4 grup halinde 5karekterli (toplamda 20 karekter).

Ayrıca 1 aylık deneme sürümü yerine 2012 Türkçe sürümünde kullanabileceğiniz 90 günlük deneme sürümünün keyini aşağıya yazıyorum. Böylece 12 + 3 = 15 ay olarak kullanabilirsiniz.

90 günlük deneme sürüm keyi (2012 Türkçe sürümde de geçerlidir) : QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

Eğer henüz 2012 son Türkçe sürümünü indirmediyseniz , Kaspersky indirme adresi :http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions ( Turkish seçeneğini seçiniz)

Sağlıcakla kalın

yalnız 30 gün sonunda program sınırlandırılacak diyor bu yüklemeyi yaptığınız zaman. yani yine 30 günlük bir sürüm bu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

46 lira olmuş?!! ucuz satan neresi kaldı?!

bimeks
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

46 lira olmuş?!! ucuz satan neresi kaldı?!

http://www.bimeks.com.tr/urun/120314/kaspersky-internet-security-2011-dvd-kutulu-.aspx
  • Ankara Ankamall bimeks mağazasında veya acity bimeks mağazasında var mı acaba?
    Gerçi oraya gitmek için yakacağım benzin kargo parasına yakın olur ama
  • Bende 2 tane aldım, kargoyla 38 TL'ye geldi, haziranda Teknosadan bir lisansı 42 TL'ye almıştım. Eğer PC'nizden bankacılık vs işlemleri yapıyorsanız mutlaka alın
  • hb yaklaşmak istemiyorum
  • Antivir neyinize yetmiyor
  • Kutudaki şifreyi kaç gün içerisinde girmessem kod iptal oluyor yada böyle bişey var mı ?

Birde kutudan çıkan kodu direk kaspere girincede key sorunsuz çalışıyor illa helyumdan aktive mi etmek gerek ?
  • quote:

ŞİRKETİMİZİN ANLAŞMASINI SONUÇLANDIRMASI İLE ORTAYA ÇIKAN VE ELİMİZDE
    OLMAYAN TEKNİK NEDENLER DOLAYISIYLA, HELYUM , KASPERSKY ÜRÜNLERİNE HİÇBİR
    ŞEKİLDE DESTEK VEREMEMEKTEDİR.

Helyumun sistemine referans kodumu yazdim ve akbinde aktivasyon kodunuz baslikli bir mail geldi. Ancak aktivasyon kodu mailde yazmiyor, yukaridaki yazi var. Iki adet e-posta adresi vermisler bunlarla iletisime gecin diyorlar. Garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

quote:

Helyumun sistemine referans kodumu yazdim ve akbinde aktivasyon kodunuz baslikli bir mail geldi. Ancak aktivasyon kodu mailde yazmiyor, yukaridaki yazi var. Iki adet e-posta adresi vermisler bunlarla iletisime gecin diyorlar. Garip.

Varmı bir gelişme, aktivasyon kodunda? Lakin 2 adet yakınlarıma aldım, elimde patlamasın şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogan66
    bimeksde ki üründe "2012 versiyona ücretsiz yükseltme" yazıyor. bundada öyle bir durum var mı acaba?

O yükseltmeyi bimeks değil Kaspersky sunuyor zaten. Millete de böyle aksettiriyorlar sanki kendileri sunuyorlarmış gibi. Herhangi bir yerden aldığınız her 2011 versiyonunu her türlü 2012 yapabiliyorsunuz..
  • Aktivasyon sorunu yaşanıyormu hala arkadaşlar alacamda bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

quote:

Varmı bir gelişme, aktivasyon kodunda? Lakin 2 adet yakınlarıma aldım, elimde patlamasın şimdi

az once hb'den aldigim kodla 2012'yi yukledim sorunsuz guncelledi haberiniz olsun.

• alınan cd lerden yükleme yapınca 2012 yi kurmuyormu direk?

edit: ben direk cd den yükledim ve 2012 yi yükledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 13 Kasım 2011; 20:36:20 >
  • Bugün Bimeksden tanesi 19 TL ye 2 adet aldım. Kapak da 2012, cd üzerinde 2011 yazıyor. Fakat 2012 kuruluyor. Aktivasyonuda gayet kolay oldu...
  • elimde kaspersky var bunu nasıl aktive edebilirim şuanda ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.