bi tane de ben aldım bakalım. 15 tl güzel fiyat gerçekten..
fiyat da kaspersky de iyi . ben de alacağım
f-secure nasıldır? 3 yıllığı daha ucuza geliyo.38tl
quote:
Orijinalden alıntı: HaKoSe
2011 olarak alıyorsunuz ama içinde 2012 geliyor zaten .tüm kaspersky ürünlerinde eğer lisans süresince yeni bir sürüm çıkıyor ise ücretsiz olarak o sürüme yükseltme şansınız bulunuyor.En geç 90 gün gün içinde kullanmazsanız pasif oluyor o yüzden deneme sürümlerinden sonra kullanırken süreye dikkat etmek gerekli biraz.
''90 gün içinde kullanmazsanız pasif oluyor '' kısmını anlamadım. Satın alınma tarihi ile cdkey arasında nasıl bir bağlantı kuruluyor da 90 gün içinde etkinleştirmemiz gerekiyor
Kutulu Nod 32 İS v5 bu fiyata satılsa da alsak
Kaspersky internet security için Bimekse gittim bulamadım artık şansını kaybetti
çok iyi fiyat ama hepsiburada'dan bir daha asla alışveriş yapmayacağım, bu adamlara 1 kuruş dahi kazandırmak istemiyorum
Almak isteyenler bimeks'e de bakabilir fiyat olarak 1 lira fark var ama kargo daha ucuz , hatta mağazalardada bulabilirsiniz bazı yerlerde var
bimekste dün 19,90 dı bence hepsiburadadan almaya değmez eğer 1 den fazla alınmıcaksa çünkü kargoyla 20 yi geçiyor zaten bide beklemek cabası
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
quote:
2011 olarak alıyorsunuz ama içinde 2012 geliyor zaten .tüm kaspersky ürünlerinde eğer lisans süresince yeni bir sürüm çıkıyor ise ücretsiz olarak o sürüme yükseltme şansınız bulunuyor.En geç 90 gün gün içinde kullanmazsanız pasif oluyor o yüzden deneme sürümlerinden sonra kullanırken süreye dikkat etmek gerekli biraz.
''90 gün içinde kullanmazsanız pasif oluyor '' kısmını anlamadım. Satın alınma tarihi ile cdkey arasında nasıl bir bağlantı kuruluyor da 90 gün içinde etkinleştirmemiz gerekiyor
satın aldıktan sonra iki aşamalı bir işlem yapılıyor. 1. kasperskıy'nin Türkiye çözüm ortaklarından birinin (helyum, 17 vb.) sitesine girip kutunun üzerindeki seri numarasını yazıyorsunuz.cep telefonu ve e-posta adresinize aktivasyon kodu geliyor. 2. gelen kodu kasperkiy 2011 veya 2012 sürümlerinden birisine "ticari sürüm etkinleştir" kutusuna yazdığınızda aktivasyon işlemi tamamlanmış oluyor.
birinci aşamadan sonra size gelen kodu 90 gün içinde kasperkiy pronramı ile aktif hale getirmelisiniz yoksa pasif hale geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
quote:
Simdi diyelim programı yükledim sonra sildim.Tekrar yukleyemiyormuyum?Ayrıca oyunların cracklarini da virüs olarak görüyor mü?AVG ve Norton görüyor ve izin vermiyor da.
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
Simdi diyelim programı yükledim sonra sildim.Tekrar yukleyemiyormuyum?Ayrıca oyunların cracklarini da virüs olarak görüyor mü?AVG ve Norton görüyor ve izin vermiyor da.
lisanslı programı ilk yüklediğinde anahtarı aktif ediyorsun bundan sonra 1 yıl boyunca tek bilgisayara sonsuz kere yükleme yapabilirsin
quote:
evet maalesef crack dosyalarını affetmiyor kasper da,tek sıkıntısıda bu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
quote:
evet maalesef crack dosyalarını affetmiyor kasper da,tek sıkıntısıda bu zaten
Bende bu durum yok
norton derim hem oem sürümleriyle seneyi bedava getirebiliyorsunuz, biraz uraştırıyor ama sanal pcyi kurunca kolay geliyor.
zemana bile nis 2012 daha fazla bellek kullanıyor.