Şimdi Ara

Kaspersky Lab, 15.yaşını kutluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

En iyisi Norton Internet Security 2012 ile Norton 360 v6. Zaten birçok derginn testinde ilk sıralarda.

Evet yine misafir üyelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

En iyisi Norton Internet Security 2012 ile Norton 360 v6. Zaten birçok derginn testinde ilk sıralarda.

Evet yine misafir üyelik.

Kendini ifşa etmeye cesareti yok ki.

Vuramıyoruz bu yüzden. Ama şunu bilsin ki;

Seni bulacağız oğlum!
  • quote:

Ip adresin elimde şimdi sakin ol ve klavyeni yere bırak :)

• Norton ve kaspersky ikiside çok iyi ama norton daha iyi :)

• Symbian üzerinde yayılan virüse hangimiz maruz kalmadı ki.
  • Adam akıllı kullanamya başladığım ve sevdiğim ilk yazılım, KIS 2012 kullanıyorum ve memnunum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mattboy

Nice 15 yıllara da, son kullanıcıya promosyon falan yapsalarmış iyiymiş bizde kutlardık 15. yaşlarını :))

Daha ne yapsınlar. Kaspersky Internet Security 2012 1 yllık lisans KDV Dahil 15 Lira. Kaç lira yapsalardı. 10 lira mı ? Aylığı nerdeyse 1 TL ye geliyor yav...

• 15 sene olmuş vay be. 15 yıl şerefine bir 15000 veya 150000 kişiye hediye verseler hiç fena olmaz. Büyük bir şirketse büyük hediyeler vermeli ki bizde nasiplenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 14 Temmuz 2012; 20:50:56 >
  • kaspersky bulamadığı yok gibi
  • en kaliteli av

tek geçerim

orjinal key var :)
  • Yıllardır Kaspersky kullanıyorum ve beni hiç yarı yolda bırakmadı, nice yıllara kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

İnternette keyleri dolaşmayan tek antivirüs programı sanırım.Ya da ben öyle biliyorum.

Eminmisin ?http://e1207.hizliresim.com/z/h/9r3tu.jpg Lisanslı kullandıgımı kim soylemiş.

Kaspersky yıllardır kullandıgım bir antivirüs tür nice yıllara kavkis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 15 Temmuz 2012; 9:26:29 >

• Windows 7'ye geçtiğimizde 1 yıllık lisansım vardı ve gayet memnundum. Fiyatları da çok yüksek değil ama yine de büyük bir kampanya isterdik. Doğum gününü boş geçmeyelim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Nice 15 yıllara da, son kullanıcıya promosyon falan yapsalarmış iyiymiş bizde kutlardık 15. yaşlarını :))

Daha ne yapsınlar. Kaspersky Internet Security 2012 1 yllık lisans KDV Dahil 15 Lira. Kaç lira yapsalardı. 10 lira mı ? Aylığı nerdeyse 1 TL ye geliyor yav...

nerede 15tl?
  • nice kazıklı yıllara
  • sistemi öldürmese tamamda neyse
  • kutluyorda bana mı kutluyor?
  • Hiç antivirüs yazılımı kullanmadım, gereksiz bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

quote:

nerede 15tl?

Ne 15 i.

9.90 Liraya bile görmüştüm..

Bak burada en son 10.90 a satılmış:http://www.indirimplus.com/160780-kaspersky-kaspersky-internet-security-2012-upgrade-

Ama ben bir sitede 9.90 a görmüştüm. 2011 alıyorsun, 2012 ye upgrade ediyor. Şu an bende 2012 çalışıyor...

Satılan bir tek burası kalmış. Orası da benim aldığım yer. Fiyat 14.90 Lira:

http://www.bitenekadar.com/kaspersky-internet-security-turkce-1-yil-1-kullanici-23219-firsat-urun

• quote:

quote:

nerde 15 söyle reis?

valla 20-30 kutu alır stok yaparım yeminle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.