1 kişi kaldı 5 cihaz için alacağız 2 yıllık 2 yıl için 90 tl bi arkadaş 3 lisans ben 1 lisans 1 kişi kaldı çok kişi istemiyoruz okeysen dm at |
Kaspersky Premium 5 Cihaz 259,99 TL (5. sayfa)
-
-
vpn için avast öneririm
10 cihaz 3 yıl 100 tl
ben kullanıyorum memnunum
kaspersky vpn ile karşılaştırdım
ping download neredeyse aynı
kaspersky de ülke sayısı fazla tabi -
Grup kuran varsa bende girebilirim 1 lisans -
Avast premium var halen +1 yıl üyeliğim var kullandığım en kötü vpn'lerden birisi 10 dakikada bir bağlantı kopuyor.
Hızı yüksek ama bağlantı kopması bütün indirmemi kestiği için tam bir çöpe dönüyor.
-
Arkadaşlar hepinize bilgilendirme geçeyim, maalesef sınırsız vpn sadece ana hesapta var, geriye kalan kullanıcılar için günlük 300 mb ve sadece Türkiye sunucuları aktif maalesef. Herhangi bir yere de yazmamışlar, bilginiz olsun. -
Yanlışın olmasın hocam? Bizde 10 kişi aldık bugün denedim sınırsız vpn aktif oluyor alan kişi ben değilim. İlk başta sınırlı gözüksede en üst paketi aldıysanız sınırsıza dönüyor girince.
-
Alan bütün kullanıcılarda VPN sınırsız oluyor degilmi ona göre yapalım -
Ana kullanıcı için sınırsız gözüküyor ama kalan 9 arkadaş günlük 300 MB sınır var diyor. Kaspersky'a mail attım. Sizinki nasıl değişti? Kod vs bir şey mi girdiniz?
-
Ana ekranda 200mb günlük limit gözüküyordu sonra vpnyi aktif etmek için girdiğimde sınırsıza döndü. Şuan gene 200mb diyor ama aktifleştirdiğimde geri sınırsız oluyor.
-
Anladım hocam, bizim gruptaki arkadaşlara ileteyim bakalım onlarda da öyle oluyor mu, teşekkürler.
-
BİZ ALDIK 5 KİŞİ (10 CİHAZ İÇİN)
Gördüğüm kadarıyla almak isteyen en az 8-10 kişi var şuan
Sizlerde ortak grup kurun
-
bilmiyorum ben saatlerce vpn kullanmıyorum
1,5 saatlik maç sırasında kopmuyor genelde
-
Yer varsa benide yazabilirsiniz sevgili arkadaşlar -
Bütün kullanıcılar VPN i sınırsız kullanabiliyor mu sizde? -
-
Benide bir gruba alabilirsiniz -
bu işi sen halledersin yönetici bey :)
beni de ekleyebilirsin 2 yıl 1 cihaz
-
5/10 cihaz 2 yıl alacağım özelden ulaşsın isteyenler iş başa düştü..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X