Kaspersky Premium 5 Cihaz 259,99 TL
-
-
Defender yeter. Beleş varken niye para verek? -
Süre uzatıyorsa güzel -
Ben dahil olurum eğer 3 kişi daha bulursak
-
Websitesi üzerinden diğer cihazların antivirüs ayarları kontrol edilebiliyor. Bu özellik kapatılabiliyor mu bilmiyorum ama bilginiz olsun
-
Onu bilmiyorum.
-
hocam defenderın işini düzgün yapacagına inanıyor musunuz ?
-
uye girisi yapmasi lazim onun icin sadece key girerlerse kontrol edemez kimse kimseyi -
Danaya girer gibi 20 cihaz yapıp 18.75 e neden düşürmüyorsunuz :) -
Evet konuyu üste çıkarıp 3 kişi daha bulalım ve alalım :) -
20 cihaz için liste yapabiliriz?
İsteyenler mesaj atsın. -
Hepsilisans adlı siteden 20 kişilik olana girdim. Sınırsız vpn hakkı yok idi iptal ettim. Benim dediğim olayda (5 kişilik) herekse sınırsız vpn veriyorsa iş görür. Yoksa bu da tırt
-
Evet. Yıllardır aynı şekilde kullanıyorum. Virüs kapmadi pc. Geçen bir kaç sıkıntılı dosya indirdim bile bile. Onları tanıdı. Zaten crack veya saçma yerlerde gezmiyorsaniz virüs tarayici olmasa bile olur. Paralı tarayici biraz psikolojik tatmin bence
-
Grup varsa bende katılmak istiyorum. Grup kuranlar mesaj atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 19 Kasım 2023; 23:2:15 > -
10 kisilik lisans alinirsa 29.9 tlye geliyo. vpnde hediye. daha ne olsun. -
Aynen oyle. Ama yanindaki vpn ile nerdeyse bedava.
-
@ePeP hocam al bi 10 kişilik bence tamamlanır 30 TL bir şey değil hem VPN de var.
-
Yer var mı? -
Alınmadı ki. Ya da alındı benim haberim yok :) eğer alan varsa ben ortak olurum -
Elimde fazladan 396 günlük key var. Sembolik bir rakama paylaşabilirim. 1 cihaz için internet security
not: verildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 24 Kasım 2023; 19:52:29 >
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- migros fotoğraf baskı
- ceat lastik yorumları
- gnc migros yemek kodu
- azar referans kodu
- hepsiburada hisse yorum
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X