Şimdi Ara

Kasperskynin Son sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar büyük bir zevkle kaspersky nin son sürümünü indirdim ve kurdum.. fakat bana baya kasıyor gibi geldi bundan önceki sürümlerde böle bişi yoktu acaba son sürümdemi kasma problemi var ???

• olur mu öyle şey canım,norton haricinde hiçbir antivirüs programı kasmaz,kasar mı canım,hiç olur mu öyle şey davet ediyorum şimdi antinortoncuları

türk dil kurumu görmeden düzeltmeler yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthkey -- 18 Haziran 2005, 10:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthkey

olur mu öyle şey canım,norton haricinde hiçbir antivirüs programı kasmaz,kasar mı canım,hiç olur mu öyle şey davet ediyorum şimdi antinortoncuları

türk dil kurumu görmeden düzeltmeler yapıldı.
    Your Download-Link:http://rapidshare.de/files/2272424/kavperspro4.5.0.94eng.exe.html al yükle arkadaşım görelim bakalım kasma var mı yok mu? Hala norton kullananlar var ya helal olsun ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Your Download-Link:http://rapidshare.de/files/2272424/kavperspro4.5.0.94eng.exe.html al yükle arkadaşım görelim bakalım kasma var mı yok mu? Hala norton kullananlar var ya helal olsun ne diyeyim.

Alıntıları Göster
    bu şimdi beta mı yoksa tam sürüm mü freeware mi yoksa trial versiyonu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

bu şimdi beta mı yoksa tam sürüm mü freeware mi yoksa trial versiyonu mu

Alıntıları Göster
    ya ne kadar salağım ya bu sürüm zaten bende varmış
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

saol dostum nortona ölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: EspanioL

quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

saol dostum nortona ölüm

Alıntıları Göster
    iyide zaten bende 4,5 versionu var ben 5,0 versionundan bahsediyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: PaPeN

iyide zaten bende 4,5 versionu var ben 5,0 versionundan bahsediyorum....

Alıntıları Göster
    bende de başta 4.5.0... gibi bir sürüm vardı hiç kasmıyordu. şimdi son sürüm yükledim öncekine nazaran biraz kasıyor gibime geldi tabii norton kadar olma şansı yok bazen bilgisayar açıldıktan uzun süre sonra aktif duruma geçebiliyor. çok sıkarsa yüklerim eskisini hiç acımam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dustyboy

bende de başta 4.5.0... gibi bir sürüm vardı hiç kasmıyordu. şimdi son sürüm yükledim öncekine nazaran biraz kasıyor gibime geldi tabii norton kadar olma şansı yok bazen bilgisayar açıldıktan uzun süre sonra aktif duruma geçebiliyor. çok sıkarsa yüklerim eskisini hiç acımam.

Alıntıları Göster
    aslında amaç sadece antivirüsse antivirüs programlarını yenilemek biraz saçma nasılsa update ler aynı.(tabi büyük bir devrim yapılmamışsa).

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

aslında amaç sadece antivirüsse antivirüs programlarını yenilemek biraz saçma nasılsa update ler aynı.(tabi büyük bir devrim yapılmamışsa).

Alıntıları Göster
    fuzbing hocam aslında haklısın ...
  • quote:

fuzbing hocam aslında haklısın ...

Alıntıları Göster
    bende 5.0.227 var kasmıyo

bende bir konu açıp sorucaktım
    internet olmayan makinkada kaspersky ı nasıl güncelliyoruz...

başka makina gücellemeleri yaparak dosyaları alsak veya başka bir şekilde bilen varmı en sağlıklı şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweruser

bende 5.0.227 var kasmıyo

bende bir konu açıp sorucaktım
    internet olmayan makinkada kaspersky ı nasıl güncelliyoruz...

başka makina gücellemeleri yaparak dosyaları alsak veya başka bir şekilde bilen varmı en sağlıklı şekilde..

Alıntıları Göster
    evet bende kaspersky 5.0.325 versionunu yükledim ve kasma olayı bitti.... ayrıca power user C:\KAV5.0\PersonalPro_nt\english\CommonAppData\Kaspersky Lab\KAV Personal Pro\5.0 burda Bases Dosyası kaspersky nin updatlerini barındırıyor ... başka makinadan güncellemeleri alıp kendi makinan da kopyala yapıştır ile sağlayabilirsin kolay gele...

• quote:

evet bende kaspersky 5.0.325 versionunu yükledim ve kasma olayı bitti.... ayrıca power user C:\KAV5.0\PersonalPro_nt\english\CommonAppData\Kaspersky Lab\KAV Personal Pro\5.0 burda Bases Dosyası kaspersky nin updatlerini barındırıyor ... başka makinadan güncellemeleri alıp kendi makinan da kopyala yapıştır ile sağlayabilirsin kolay gele...

Alıntıları Göster
    Dostum bende bu şekilde C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal

bu nun içindede sadece dosyalar var klasör yok

Bases dosyasısa yok

• quote:

Orijinalden alıntı: poweruser

Dostum bende bu şekilde C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal

bu nun içindede sadece dosyalar var klasör yok

Bases dosyasısa yok

Alıntıları Göster
    dostum ozaman update yaparken o dosyayı yaratıyor :)
  • quote:

dostum ozaman update yaparken o dosyayı yaratıyor :)

Alıntıları Göster
    bende 5.0.20 kullanıyorum abartılcak kadar kasma yok.İşini iyi görüyosa kasmasına kızmam varsın kassın ama bi virüs yakalarsam bulamadığı ben onu kasarım walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloOd

bende 5.0.20 kullanıyorum abartılcak kadar kasma yok.İşini iyi görüyosa kasmasına kızmam varsın kassın ama bi virüs yakalarsam bulamadığı ben onu kasarım walla

Alıntıları Göster
    Download Link:http://addshare.com/download/279/kavperspro4.5.0.94eng.exe.aspx

• quote:

Download Link:http://addshare.com/download/279/kavperspro4.5.0.94eng.exe.aspx

Alıntıları Göster
    yani beyler kaspersky a davet mi bu şimdi.. ben konunun dağıldığını görüyorum.. şimdi bana bi deyin bakalım kullanalım mı , kullanmayalım mı şimdi bunu???

• quote:

Orijinalden alıntı: ASPES

yani beyler kaspersky a davet mi bu şimdi.. ben konunun dağıldığını görüyorum.. şimdi bana bi deyin bakalım kullanalım mı , kullanmayalım mı şimdi bunu???

Alıntıları Göster
    bendede bu 5.0.372.1 sürümü var hiç kasmıyor amd 3500+ 64 tabi işlemciden işlemciyede degişir :P
    havam olsun diye yazdım :) çaktırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkmen

bendede bu 5.0.372.1 sürümü var hiç kasmıyor amd 3500+ 64 tabi işlemciden işlemciyede degişir :P
    havam olsun diye yazdım :) çaktırmayın

Alıntıları Göster
    kaspersky nin 5.0.227 nin üstündeki hic bir sürümünü önermiyorum.. kasmadan dolayi degil... msn ile cakisiyor cunku.. msn ye girmeye calisinca makine reset atiyor... sizin basiniza geldimi bilmiyorum ben 5.0.325 ve 2006 beta sürümlerini kullandim ikisinde de aynı problem var... size önerim 5.0.227 veya 4.5.0.94 sürümleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: granddevil21

kaspersky nin 5.0.227 nin üstündeki hic bir sürümünü önermiyorum.. kasmadan dolayi degil... msn ile cakisiyor cunku.. msn ye girmeye calisinca makine reset atiyor... sizin basiniza geldimi bilmiyorum ben 5.0.325 ve 2006 beta sürümlerini kullandim ikisinde de aynı problem var... size önerim 5.0.227 veya 4.5.0.94 sürümleri...

Alıntıları Göster
    Kaspersky Anti-Virus 6.0.1.312 En yeni betası burada !
    İndirmek için :
    http://fileforum.betanews.com/sendfile/1008918303/2/kav6.en.msi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.