Şimdi Ara

!!!!! KATALİTİK KONVERTÖR !!!!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
123.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim aracın seside boğazını sıkmış gibi çıkıyordu servise gitmiştim ordaki göreli alttan bir şeyi boşaltmışlar onun için ses böyle çıkar dedi demekki bu katalıtık konvektörmüş..
  • senturks34 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Benimde qq visia aracımda aynı problem var. Özel servisteki usta bunun sökülmesinin sakıncalı olacağını söyledi. Sormak istediğim Sizin sorununuz olalı 1 yılı geçmiş. Nasıl bir yol izlediniz ve ne sonuç aldınız. Cevap verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
  • Peugeot 307 aracımın altını kasise vurdum ve katalitik konvertörün olduğu yerden koptu, pat pat egzozcuya gittik bana içini gösterdi konvertörün hiç bir şey kalmamıştı, usta onun yerine susturucu taktı fakat araba kirli hava uyarısı veriyor ve çok tekliyor. İllaki konvertörü taktırmam lazım sanırım, başka bir uygulama var mı?
  • dun yarisimi ustaya goturdum. eksozcu baktı. sıkıntı yok dedi. genelde sıkıntı sensor bozulmasından kaynaklanıyormuş. dedim o zaman susturucu sisteme gecelım dedim. bunlarda olmuyor dedi. bunlar motora dırek baglanıyo dedi. yanı baz araclara o sisistemın olmadıgından bahsettı bu dogru mudur. bılen arkadaşlar var mı . yoksa başka bı egsozcuya daha goturmelı mııym sizce beyler
  • Kapı kapı gezip zaman ve para harcamayınız..Çözüm çok basit...İkitelli de AĞAR eksoz karşıda Dudulluda MATAY .. yerli üretim sorunsuz ve ucuz...Takın kurtulun..Ayrıntılı bilgi bu topikte mevcut....Amerikayı yeniden keşfetmeye, boşuna para harcamaya lüzum yok.....Karar sizin....Kolay gelsin..
  • 2011 jetta dizel aracımın katalitik konvertörü tıkandı ne yapmalıyım acaba temizletmek çaremi acaba yada iptali oluyor mu veya temizleme ilaçları var bir işe yarar mı 350 liraya sökülüp temizleniyor ne yapmalıyım iptal mi ettirsem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa kaymakcı -- 6 Mart 2014; 0:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: k35

KATALİTİK KONVERTÖR sorunu benim de başıma geldi.Elimde Megane II var servisin verdiği fiyat da 1200 YTL eğer onu çıkarırsam ve susturucu takarsam lamba yanarmı?

MEGANE II de bunu deneyen var mı acaba?

konvertör iptali yapılmış megane larda oksijen sensörü yerinde bırakılarak yapılan katalizör iptallerinde sensör arıza lambası ile ilgili bir problem olmuyor..yanlız susturuc yerine düz boru takılırsa egzoz sesi rahatsızlık verebiliyor..o yüzden susturucu taktırmanızı öneririm..

üstat aradan epey zaman geçmiş ama yeni konu açılmaz bunun için hortlatayım.

Düz boru yerine susturucu taktırsak performansta yinede artış olurmu k.konventörlü haline göre?

genelde performans için bu işi yaptıranlar düz boru çeker ya genelde.düz boru ve susturucu arasındaki fark yanlız sesten ibaretmi ?

• Arkadaslar bende de 2008 symbol exreme 70000 de var . bende de aracta titreme ve gaz yememe sorunu vardı. ilk basta konvektörü soküp içini bosaltıp tekrar takma gibi bir düşünce sardı ..(ben fizikçi oldugum için elim yatkındır.) daha sonra söktüm içindeki tasa benzer maddenin paramparca oldugunu gördüm. içini bosaltırken bir arkadasla egzozcu tanıgını aradık ve ne desin. türk yapımı bende sıfır var hiç ugrasmasın gelsin ben 250 TL ye takatım dedi. (çift bogazl) arkadaslar sonraki performansa gercekten inanamadım. cıkan converterın kendisi iyice kızarmıs dısarı gazı atamayınca konvertırı ısıttıgı için kırmızı halde buldum. şimdi inanın cok güzel performans aldım. ayrıca yorumlarınızı teker teker okudum.. birde eger konverın içini bosaltacaksanız alttan kesip bosaltmayın. cünkü muayenede gecmez haberiniz olsun.
  • merhaba arkadaşlar..
    aracım honda accord motor arıza ışıgı yanmıştı sanayiye götürdüm katalzör emişi temizlenmesi lazım dedi? benim araçta ses felan gelmiyor yumurta kokusu da yok. ama yokuş da çekiş promlemi var bide arada motor arıza ışıgı yanıyor? bulunduğum yerde honda servisi yok ? acaba serviste mi yaptırsam yoksa sanayide mi? sanayiden korkum adamlar anlamıyor gibi deneme yanılma yöntemi ile yapıyorlar gibi.
  • Arkadaşlar link vermek yasak sanırım forumda. Ebay de katalitik konvertörler satılıyor. Aracım volvo s40 2001 1.6
    Parçası pek bulunmayan, piyasası pek olmayan bir araç olmasına rağmen arabama uygun olduğu yazan konvertörler var. Fiyatı da 120 dolar civarında. Kargo gemi ücreti ne oluyor bilmiyorum henüz sipariş vermedim. Ben bu forumda bahsettiğim şekilde ürün alıp aracına taktıran ve olması gerektiği gibi sorununu çözen kimseler duymuştum ama iletişime geçemedim hiç biriyle. Ebay e universal catalytic converter yazın aramaya. Bu ürünler aradığımız parçalar ise fahiş fiyatlardan kurtulabiliriz. Lütfen bilgisi olanlar ürünlere bi baksın.
     !!!!! KATALİTİK KONVERTÖR !!!!![simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joepeschi -- 9 Eylül 2015; 16:09:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taşkafa bahsettiğin iki siteye de girdim ama volvo yok ve fiyat da belirtilmemiş.
    hesaba göre internetten siparişle en fazla 800-900 lira cebimden çıkacak şekilde sorunu halledeceğim gibi görünüyor.
    sanırım senin bahsettiğin yerlerde sadece parça fiyatları 1000 tlden fazla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.