Bildirim
Katar'a girmeye ramak kaldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen de buna seviniyosun
yaş max 15
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 9 Temmuz 2017; 21:26:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
Sen de buna seviniyosun
yaş max 15
Biz ne Katar'dan hocam babamızın oğlu mu ? Katar'a girseler sanki savaşmaya gitceksin Girmeseler daha iyi ama o kadar yani Katar Katar diye ölüp biten yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 9 Temmuz 2017; 21:29:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gohardorgohome
quote:
Sen de buna seviniyosun
yaş max 15
Biz ne Katar'dan hocam babamızın oğlu mu ? Katar'a girseler sanki savaşmaya gitceksin Girmeseler daha iyi ama o kadar yani Katar Katar diye ölüp biten yok
dolar yükselecekmiş ona seviniyo konuyu açan kişi ben o kısma takıldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Sen de buna seviniyosun
yaş max 15
O ayrı bir mevzu hayal aleminde o
-
Adamlardaki kafaya bak
Katardan kendilerince Türkiye ye para geliyor. O yüzden dolar yükselmiyor
Şimdi katar batarsa para gelmeyecek
Dolar yükselecek
Görecez o zaman
Kafa bu ya. Yazık üzülüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amacsızpanda
Adamlardaki kafaya bak
Katardan kendilerince Türkiye ye para geliyor. O yüzden dolar yükselmiyor
Şimdi katar batarsa para gelmeyecek
Dolar yükselecek
Görecez o zaman
Kafa bu ya. Yazık üzülüyorum
Katar'dan gelmiyor da kimden geliyor bizi çok kıskanan almanya dan mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Sen de buna seviniyosun
yaş max 15
Kardeşim sen hayatında 1 kitap okudun mu ?
Doların yükselmesine bu ülkede yaşayan dolardan para kazanmayan hangi aklı başında insan sevinir ?
Kullandığın şeylerin %100 ü dolar ve euro ya bağlı. Yerli bir ürün bile kullansan onun taşımacılığını yapan makineler Dolar ve Euro ile alınıyor. Petrol varilleri desen öyle. Benzin Euro artarsa toplu taşıma bile fiyat olarak uçar kimse zararına iş yapmaz bu ülkede.
Senin takıldığın şey gerçeği bir an olsun düşünmüş olman yaa hakikaten Katar'a girerlerse napıcaz demen.
Keşke zamanında o topladığınız vergileri biraz sanayiye biraz teknolojiye yatırsaydınız hep inşaata yüklenmek yerine.
-
Kamera açsana hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle tabi..katardan gelen paralar olmasa dolar 5 liraydı şimdi.kafayla alakası yok gerçekler bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 9 Temmuz 2017; 22:59:37 > -
Ben öyle bir terim kullanmadım troll.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X