Bildirim
Katar'da çalışmak
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
düşünmeden git kardeşim. şartları burdan en az 3 4 kat iyidir. araplarda mok gibi para var. hakkınıda verirler. -
Düşünmeden git .10 saat mesayi buradaki gibi olmaz ayrıca yüksek para verirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir grup halinde gitcekseniz olabilir
arapça biliyor musun dil şartı var mı? -
Bizim komşunun oğlu gitmişti.Çok sıcak diyordu.
Tabii sizin sıcakla aranız nasıl bilmiyorum.
Yerde çöp bulamazsın derdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcaktan nefret ederim ama işin ucunda para var. Ayrıca büyük ihtimalle İngilizce de konuşuluyordur o yüzden belki biraz da olsa İngilizcemi geliştiririm
Nediyelim Yolunuz Açık olsun..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ayrıntılı bilgi alamadım henüz ama alınca buraya da yazacağım belki başka arkadaşlar da gitmek isterse yararlı olur. Otel Uluslararası bilinen bir zincir otel. Dil şartı varsa da sadece İngilizce olur gibi geliyor. Ama otelin şefi Türk tabi bilemiyorum
Türk şirketleri çok para vermiyor. -
Git kardeşim hayatına renk Katar. -
Yabancı bir otel hocam
şunu demek istedim aslında; direk otele bağlı çalışacansan çok iyi ama bir Türk şirketin altında orada çalışacaksan maaş oraya göre az olur. -
Kardeş dönüşte ev bile alırsın
3-4 Sene çalışır gelirsin ev araba paran hazır olur.Tertemiz iş düşünme git.Ama evcimen birisiysen biraz fazla git gel yapabilirsin.Kültürleri çok değişik çünkü.Yapılıcak en güzel şey iyi bir sistem toplayıp haftasonlarını evde film,dizi,oyunla geçirmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X