Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korcin

Bu durumda Almanyada elden alip kdv odemek ile TR ye getirtip gumruk vergisi odemek asagi yukari ayni hesaba gelecek.
    Gerci TR ye getirtince bir de navlun maliyeti girecek tabi hesaba.
    En iyisi oradan alip birine getirtmek sanirim.

Ustad, bende pany vt30 var simdi.
    Panelin dahili tuneri yerine Kati veya Techni cihaza goruntuyu isletmek aptalca olmaz degil mi?
    Cihaz ve kablo kalabaligina degecek bir goruntu kalitesi yakalarim umarim, ozellikle SD yayinlarda.

Arkadaşım,sana ilk tavsiyem kimsenin "gazına" gelme!!

Ben veya bizim arkadaşlardan biriside böyle haybeye gaz filan vermez ve bizim bu cihazları ne için kullandığımızıda
    herhalde bin defa yazdık çeşitli forumlarda

Cihazın bazı özelliklerini yazdık veya Kati deki durumu yazdık v.s v.s bu arada Kati zaten eskiden beri özellikle
    ve hatta sadece "resim kalitesi" olarak tercih edilen adam gibi bir markadır!

Bizler veya bilenler bu mereti bunun için alıyoruz,ancak bazı kişiler kayıttan giriyor,MediaPlayer ile devam edip
    bir sürü ıvır-zıvır günümüz özelliklerinden bahsediyor ama bu cihazlar bunu için tercih edilmez veya edilmemelidir!!!!

Panelinde DVB-S/S2 olması ilk etapta veya yapacağın uygulamalar için sana yetiyorsa zaten senin ne Kati nede
    herhangi bir Receiver almana gerek yoktur!! kaldıki DS Cam+Card o panelde çalışmaktadır!

Ama BISS dersen yok CS istiyorum dersen veya bazı başka şeyler o zaman Kati veya bir başka cihaza ihtiyacın olacaktır!
    Kısaca bunu senin ihtiyaçlarını göz önüne alarak belirleyeceksin+

++
    Almanyadan(Avrupadan)getirilen ürünün Gümrük Vergisi oranı %18 dir(bu KDV değildir!!karıştırmayın ltf)+€7 TRT Bandrol
    ücreti alınıyor

Elbette dışardan bu şekilde getirmenin extra bir maliyeti vardır ama bunun kararıda size kalıyor!

Avrupadan mal aldığınız bazı firmalar oranın yerel VAT(KDV)sini düşüp TR ye fatura ediyor ürünü!!(örneğin HM-SAT böyle yapar)
    ancak bazı uyanıklar bunu yapmıyor

• Sn.kamaxx

Gerekli açıklamaları gayet güzel yazmış

++

Hocam bir sorum vardır;

3.de yazdığın şu "Matrix CAM-Air" benim Techni de bir alternatif olarak çalışırmı??(belki Humi nin yerine bunu takabilirim,örneğin
    HBird te iş görse bana yeter!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.kamaxx

Gerekli açıklamaları gayet güzel yazmış

++

Hocam bir sorum vardır;

3.de yazdığın şu "Matrix CAM-Air" benim Techni de bir alternatif olarak çalışırmı??(belki Humi nin yerine bunu takabilirim,örneğin
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 16 Haziran 2012; 9:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaxx

4)Technisat cihaza alternatif Humax Icord HD+ veya Vantage VT-1 dusunulebilir(Bu 2 cihazda CI+ mevcut değildir ve yine kart paylaşımı yoktur.Kayıt kalitesi mukemmel diyebiliriz.)

Hocam çok fazla görünmüyorsun :)

dediğiniz humax modelinde humax 2000 hd de alınan ve methedilen görüntü kalitesi alınabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 14 Haziran 2012; 22:22:20 >
  • slmlar dıgıturk modul calıstıran cı+ desteklı goruntu kalıtesı ıyı olan cıhaz arıyorum satan varmı turkıyeden yada onerebılcegınız cıhaz
  • Albani,
    Hocam valla bu kati ve techni cihazlarin resim kalitesini o kadar ovuyorsunuz ki, aslinda sizin gaziniza geliyorum galiba
    Oncelikli derdim en guzel goruntuyu almak tabi. Yoksa ayri mediaplayerim var, diger uydu kanallar ve atraksiyonlarla da direkt isim olmaz. Ama bunlar da varsa cihazda hayir demem tabi
    Pany panelin kendi tuneri ve DS cam+modul ile saglayacgim goruntu kalitesinden bariz daha ustun bir resim kalitesi saglayamaycaksam bu cihazlarla, o zaman masrafa hic girmeyeyim zaten.
    Bu yuzden size danisiyorum.
    Sevgiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

slmlar dıgıturk modul calıstıran cı+ desteklı goruntu kalıtesı ıyı olan cıhaz arıyorum satan varmı turkıyeden yada onerebılcegınız cıhaz

konuda adı geçen techisatta ci+ var
  • Beyler selamlar

-Kamaxx Hocam az görünür ama öz görünür

-Tekrar yazıyorum biz "gazcı kardeşler" değiliz TF/DH deki malum Satıcı veya gaz veren haybecilerden hiç değiliz!

Bahsettiğimiz cihazlar senelerdir bilinen,çok kalite cihazlardır ama bunlar Avrupa pazarında bulunur,TR de pek bulunmaz
    veya hiç bulunmaz v.s

Cihazlar arasında öyle aman aman zaten ciddi farklar olmaz ama olan bazı farklarıda biz anlıyoruz şak diye

Sanırım bazıları bu bahsettiğimiz cihazları alınca uçacak filan sanıyorlarsa,boşuna bunları almasınlar yani uçan cihaz değil bunlar

Daha açık yazayım,bu cihazları "bilen" veya geçmişte bir şekilde alıp kullanmış insanlar çok fazla tercih eder ama herkese hitap etmez
    veya kimisi pahalı veya çok pahalıdır;"değermi-değmezmi" konusu ise görecelidir ama bana göre "değer" sizleri bilemem gari

-CI+ lı Receiver şuanda çok çok az var;ancak CI+ kullanımı için Lisans gerektiğinde her üretici bunu alıpta koymuyor cihazına!

>>Bendeki TechniSat DIGIT ISIO S ise her iki slotuda CI+ Lisanslıdır,isteyen varsa satarım diye daha önce yazmıştım,şuanda kaldırdım
    kutusunda duruyor "yedek" olarak!

-Evet Humax ın 2005/2006 Model 1000 ve 2000 Serileri ise süper cihazlardır,bendeki 2000 dir,ancak bunu isteyen olursa "satmam"

++
    Bazı arkadaşlar çok fazla atraksiyon yapan makine istiyorlar ama bu bahsettiğimiz cihazların bazıları tamamen FTA dır,hiç bir numara yapmaz!!
    Bazıları ise(örneğin 913)birşeyleri yapıyor!bu bize fazlasıyla yetiyor! ama bazı bazı arkadaşlar yok 3 Tuner yok 2 kayıt yok CS yapsın yok
    MP si süper olsun yok onuda açsın yok burayada girsin v.s v.s v.s sonu gelmeyen istekler içinde

Ayrıca ben şahsen böyle "compact" diyebileceğim cihazları kesinlikle tavsiye etmiyorum,çünkü zaten bir yerinden falso veriyor ve bir şeyi
    yaparken bir şeyde çuvallıyor v.s

Örneğin geçenlerde 913 de;şu meretin USB/HDD den nasıl oynatıyor diye çeşitli formatlarda film/clip v.s yükledim ve taktım Katiye,bazı formatları
    görmedi bile bazılarını ise takılmalı/atlamalı filan oynatınca,ülen ben bunun MP sini yiyeyim dedim ve çıkardım USB-stick i taktım LGE nin BD si
    var bende ve onda çoğu formatı(tamamına yakınını)açtığı gibi takılma/atlama v.s olmadan smooth biçimde herşeyi oynattı!
    Zaten altı-üstü 1 defa denedim ve baktımki MP si hikaye ama şimdi bu hesapta MP li cihazmı oldu??? bana göre hayır tabiki

++

• quote:

Orijinalden alıntı: kamaxx

quote:

Hocam bir sorum vardır;

Stabil olmayan yazılımları bir yana koyarsak;

Matrix cam air oscam tabanlı olarak calisir.Diablo wifi a nazaran her cihazla uyumludur.Eski matrix modullerin devamıdır.Diablo module gore cok daha fazla kapasiteye sahiptir.

Ayrıca;
    Hem SD kartla hemde ftp ile cihaza yazılım yukleme ve diğer işlemler yapılabilmektedir.Cas interface yada extra aparat gerekmez.Su an için fiyatı yuksek.
    http://www.satshop.tv/Matrix-Cam-Air-WiFi

Bu CAM bana uyar gibi!

Techni de(şayet satmazsam) belki bunu alıp bazı şeyleri yaparsa açıkçası kullanmak isterim+

Şimdi o Siteden biraz inceledim ve sanırım bizim Diablo-WIFI ile aynı "mantık/sistem" ve yine anladığımı kadarıyla
    CAS3 e de gerek yok ve direk SD/FTP ile her bir şey yapılabiliyorsa bana uyar bu CAM
    Sen ne dersin bu durumda? fiyatta Diabloya göre bayağı ucuz! Diablo bana uygun değildi ve zordur kullanımı ve fazla anlamak gerekiyor
    o işlerden ama Matrix ın bu CAM ı gördüğüm kadarıyla oldukça basit,ben sadece Wireless Modem almak zorunda olacağım o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Haziran 2012; 13:00:58 >

• Kendi panelinin dahili tuner ve modüllü DS hd üyeliği ile güzel resim yakalarsın, Kati-Techni filan bu cihazlara paranı harcama.. diyorsun o zaman. Doğrumuyum hocam?

CS, server vs bu özelliklerden zaten anlamam geçtim bunları, daha yeni sony s790 bluray player aldım, ayrıca bir media playerım da var zaten.. Sadece uydu yayında mümkün mertebe en güzel SD ve HD görüntünün peşindeyim üstad.
  • OK o zaman sen aynen dediğin şekilde en azından şimdilik yoluna devam et+

Bu Receiver lar zaten her zaman bulunuyor ve istediğin bir zamanda bakarısn aklına yatar v.s o zaman alabilirsin+
    Çokta fazla takılma böyle şeylere ve dahli Tuneri hele bir tanı ve seni tatmin ediyorsa OK dir+

++
    Bu arada ben geçtiğimiz aylarda 780 alıyordum ama biraz pahalı geldi,kafamda ilk Pany BD ler vardı ama bunlarda pahalı olunca
    ucuz yollu ve MKV destekli(MP işinide bu arada çıkarırım diye düşünerek) LGE nin BD670 modelini aldım ama beni BD kalitesi
    pek sarmadı,kafamda hala 780/790 var,senin 790 daki durum nedir acaba??(sadece resim kalitesini sormaktayım!)
  • Üstad,
    S790'ı daha deneyemedim desem.. Aldığımdan beri arabanın bagajında benimle beraber geziyor alet.
    Panel kendi evimde, ben ise nişanlımın evinde kaldığım için bir süredir, bu sıcaklarda erimediyse hala mm torbasında duruyor cihaz.
    Sadece almadan önce sony HX850 panele bağlatıp inceleme imkanım oldu biraz mağazada ama o da yanımda götürdüğüm flash bellekteki videolar ile, çok birşey anlamadım resim kalitesine dair.
    USB bellek > sony s790 player > sony hx850 led tv şeklinde bir görüntü aktarımında kalite kaybı olduğunu farkedebildim sadece, usb belleği direkt panele bağlarsan daha güzel resim.
    Sen direkt bluray kalitesini soruyorsundur, onu deneyemedim mağazada.

Yabancı forumlarda epeydir takip ediyorum bu cihazı, ayıptır söylemesi oppo-95 cihaz ile karşılaştırıyorlar cesurca ve baya övgü alıyor görüntü kalitesi için.
    media oynatıcılar bölümünde bununla ilgili konu da açmıştım,
    http://forum.donanimhaber.com/m_60276830/tm.htm

test için önerebileceğin bd film veya videolar var ise, onu da yaz istersen, denerim.

• bu arada -diğer başlıkta da belirttim, belki bakmazsın diye buraya da yazayım- 599 tl cihazı kampanya ile 499 tl.ye aldım mm tan.
    niyetin ve teb bonus kartın varsa 17 hazirana kadar 6 taksitin biri bizden kampanyası ile 499 tl.ye getirebiliyorsun cihazı, ki gayet iyi fiyat bence yurtdışı ile mukayese edildiğinde.
  • Albeni kardes pm attim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @korcin

Bak sana bir abi tavsiyesi o çakal Test Sitelerine filan sakın inanma,bu adilerin artık hemen hepsi ciddi "taraflı"(son 2/3 senedir böyle bu çakallar)

Zaten OPPO-95 ile mukayese etmek gibi bir gaflet içinde bulunmaları bile heriflerin ne derece saptıklarının göstergesidir!

ülen Oppo kim Sony veya diğer bu şekilde markalar kim

çok farklı kulvarda bu cihazlar dolayısıyla salla gitsin o Test Sitelerini

Bak bendeki LGE nin BD670 serisi AVF den "Excellent" almıştır! ancak bu cihaza Excellent veren kazmaya ben şimdi küfür etsem ayıp olur
    var gesini sen anla gari
    ülen cihazın SD kalitesi vasat(DVD lerden bahsediyorum) HD(BD media)kalitesi ehh işte,iyide adi herifler bu cihazın nesine Excellent demişler SD&HD olarak

kesinlikle yalan bir değerlendirme!!

Elimdeki SD-DVD leri OPPO nun bende DVDPlayer ı var aynı zamanda onunla neredeyse HD gibi ama 670 de görüntüler ciddi kötü veya vasat!!! AVF ise SD si için bile
    Excellent demiş!

HD leri ise çakma Bluray gibi yaw herifler bunun içinde Excellent demişler v.s v.s kısaca boş işler bu Test v.s denilen yer,zaten bilen biliyor bu adilerin ne olduğunu!

ülen herifler Sharp/Tosh hariç bütün panelleri Excellent yada Referance yapıyorlar,ama Sharp ve Tosh ise sınıfta kalıyor nedense

780 için ben kullanıcı yorumları okudum ve oldukça iyi!
    790 da mutlaka en az onun kadardır!

Ama benim kafamda aslında OPPO her zaman var ama bu meret çok pahalı ve beni aşıyor açıkçası!

Pany BD ler ise bana göre bu işte Sony den biraz daha iyi veya bayağı iyi ama hep pahalı bu meret!

780/790 hala aklımda var ama şu 670 i 300 kağıt diyorum ama ne arayan nede soran var,satacam bu mereti!

++

• Hocam OPPO bu alemin Kralı

Dediğin gibi bazı Siteler v.s yerler alakasız biçimde Sony ile veya başka Marka ile mukayese ediyor!

Phil 51/53/55 de hikaye gibi,hatta o bildiğin arkadaşta sonunda 55 i satmıştı hatırlarsan ve OPPO almıştı

Bendeki normal OPPO DVDPlayer bile şu son aldığım LG 670 ile alakası yok ama AVF den Excellent almış yaw
    kafayı yememek işten değil

++

Şuanda iyi bir BD almak istiyorum ama parayada kıymak istemiyorum
    780/790 işte burada devreye giriyor(veya Pany nin BD leri) ama Phil 9660 için de bir ara çok baktım yabancı forumlara ama kullanıcı yorumları
    nedense beni pek açmayınca unuttum o cihazı ama OPPO okuyorsun durum çok farklı ama Pio bile okusan durum bir OPPO
    gibi olamıyor!

Ve en önemlisi OPPO nun inanılmaz hızlı ve tam prof. Support Dept.var ve USA da bazıları sırf bunun için en baba markayı
    alacak olsa bile gidip bu sebebten OPPO alıyor!! herifler en ufak şeyde çünkü ya şikayet ediyorlar yada sorun var diyorlar!
    ama tartışmasız OPPO conileri bile tatmin edebilmiş ise varın siz anlayın nasıl çok güçlü ve kalite bir firma

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Haziran 2012; 22:32:52 >

• yokmu cı+ desteklı cıhaz satan:DD
  • Arkadaş var dedik ya

İmzamda gördüğün Techni aynen satılıktır
  • ben talibim hocam ozman pm attım gercı sana ama donus yapmadın teldende gorusebılırız pm dende
  • quote:

@korcin

Bak sana bir abi tavsiyesi o çakal Test Sitelerine filan sakın inanma,bu adilerin artık hemen hepsi ciddi "taraflı"(son 2/3 senedir böyle bu çakallar)

Zaten OPPO-95 ile mukayese etmek gibi bir gaflet içinde bulunmaları bile heriflerin ne derece saptıklarının göstergesidir!

ülen Oppo kim Sony veya diğer bu şekilde markalar kim

çok farklı kulvarda bu cihazlar dolayısıyla salla gitsin o Test Sitelerini

Yok hocam, o test sitelerini sallamamak gerektigini sayende ogrendik cok sukur

Ben direkt oradaki kullanici yorumlarini kastetmistim, hem oppo hem de 790 i kullanip, farkli kulvarda olsalar dahi resim kalitesinde 790 in oppo icin ciddi bir rakip oldugunu iddia ediyorlar.

Bu arada benim ev iyicene elektronik coplugune dondu.
    790 i alinca 2-3 yil once aldigim philips 6300 bd player bosa cikti. Nasil bir hevesle niye aldiysam, toplasan 3-5 kere kullanmisimdir en fazla.
    Bir tane de toshiba ep-30 hd dvd player var, aynen yatiyor kenarda. Dvd syretmek icin birebir dedigin cihaz sanirim bu
    Yine bir heves tvix m7000 mediplayer getirtmistim kanadadan 2008 yilinda, en aktif bunu kullaniyorum.

Bu elektronik portfoyunu sadelestirip tek 790 a kalmaya niyetliyim ama bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcin -- 16 Haziran 2012; 0:50:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.