Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Kullanıcı yorumları OK ama bunları yapanların bu işleri de ne kadar anladığına bakmak gerekiyor!

OPPO bu işte o absürt fiyatlı malum "MARKA"(binlerce dolara satılanlardna bahsediyorum)cihazlar ile yarışmaktadır!!

Sony/Pany/Sharp ve diğerlerinin BD leri;OPPO yu tutmaz,tutuyor diyenler elbette olabilir ama teknik oalrak tutmaz,ama adam
    psikolojik olarak elbette bası şeyleri yazarken en iyi mal kendi aldığı mal felsefesiyle hareket edecektir

Herkes benmi her bir şeyi harbiden apaçık yazsın,AVF de Excellent almış bendeki LGE nin BD670 cihazı,ama bana göre "vasat"
    yani en fazla "Avarage" olacak bir cihaz!!

ülen LGE nin nesi Excellent diye düşünmek gerekir

++

Evet bendeki HD-DVD Tosh EP-30,aynı zamanda OPPO da var ve EP-30 DVD lerde tek kelimeyle süperOppo yu da
    pek aratmıyor diyebilirim!!üstelik bendeki DVD ler "copy" org. olsa aynen HD olacak gibi
    Aynı DVD ler 670 de tek kelimeyle sınıfta kalıyorlar,iyide bunun nesi Excellent

++

780/790 benimde portföyüme girmiş sayılır! ancak tam rakamı anlıyamadım,özel indirimmi bu fiyat yoksa normal fiyatmıdır?

780 hala pahalı diye biliyordum(Morfare den bakmıştım en son)

Birde kafamda Pany den 300 serisi var,aslında ben Pany istiyorum!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

ben talibim hocam ozman pm attım gercı sana ama donus yapmadın teldende gorusebılırız pm dende

Arkadaş benim DH deki PM alışım kapalıdır!

Ltf eMail ile ulaş bana,profilimde 2 adet adres var,gönder birisine+

CAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

ben talibim hocam ozman pm attım gercı sana ama donus yapmadın teldende gorusebılırız pm dende

Arkadaş benim DH deki PM alışım kapalıdır!

Ltf eMail ile ulaş bana,profilimde 2 adet adres var,gönder birisine+

CAN

maıl adresıne msjımı bıraktım arkadasımı tel numaram 0532 572 23 58 maıl acarfm1@hotmail.com
  • quote:

-Kullanıcı yorumları OK ama bunları yapanların bu işleri de ne kadar anladığına bakmak gerekiyor!

OPPO bu işte o absürt fiyatlı malum "MARKA"(binlerce dolara satılanlardna bahsediyorum)cihazlar ile yarışmaktadır!!

Sony/Pany/Sharp ve diğerlerinin BD leri;OPPO yu tutmaz,tutuyor diyenler elbette olabilir ama teknik oalrak tutmaz,ama adam
    psikolojik olarak elbette bası şeyleri yazarken en iyi mal kendi aldığı mal felsefesiyle hareket edecektir

Herkes benmi her bir şeyi harbiden apaçık yazsın,AVF de Excellent almış bendeki LGE nin BD670 cihazı,ama bana göre "vasat"
    yani en fazla "Avarage" olacak bir cihaz!!

ülen LGE nin nesi Excellent diye düşünmek gerekir

++

Evet bendeki HD-DVD Tosh EP-30,aynı zamanda OPPO da var ve EP-30 DVD lerde tek kelimeyle süperOppo yu da
    pek aratmıyor diyebilirim!!üstelik bendeki DVD ler "copy" org. olsa aynen HD olacak gibi
    Aynı DVD ler 670 de tek kelimeyle sınıfta kalıyorlar,iyide bunun nesi Excellent

++

780/790 benimde portföyüme girmiş sayılır! ancak tam rakamı anlıyamadım,özel indirimmi bu fiyat yoksa normal fiyatmıdır?

780 hala pahalı diye biliyordum(Morfare den bakmıştım en son)

Birde kafamda Pany den 300 serisi var,aslında ben Pany istiyorum!

++

790 in fiyatiyla ilgili sorunu yeni farkettim, diger baslikta yazmistim hocam,
    Teb bonus karta 17 hazirana kadar bir kapmanya var, bugun son gun yani, beyaz esya ve elektronik alisverisinde 6 taksit ve uzeri islemlerde bir taksit tutari kadar banka hediye bonus veriyor. Max bonus tutari 100 tl.
    Bu cihazin fiyatina cuk oturdu bu kampanya. Mm tan 599 tl urunu 6 taksit ile aldim bu kartla, bonus ile beraber 499 tl.ye gelmis oldu.
    Baska soru varsa diger basliktan cevap verebilirim hocam, kati-techni konusundan uzaklastik benim yuzumden, sonra bana olmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Bonusu falanı filanı bırak sen,bu cihaz kemiksiz kaç para normalde??

Zaten bana da bayağı ucuz gelince,herhalde bir şeyler ile bu fiyata geldiği belli gibiydi

Neyse bu cihaza şimdilik yazıldım ya 780 yada 790 ama kafamdaki rakam 400/500 çizgisine kadardır
    onun üstündeki fiyatlara bu cihazlar değmez!!

Kati-Techni konusunu boşver,bunlar zaten süper cihazlar,alan aldı veya almaya devam ediyorlar

Yanlız şu Kati den USB-stick e kayıt işini hala beceremedim

++

• 599 tl hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OK o zaman biraz bekliyeyim ben

400/500 den bir kuruş fazla varmem bu meretlere gari
  • arkadaşlar kati 913e 675tl vermeye değer mi, benim için tek önemli kıstas görüntü kalitesi
  • görüntü kalitesi kişiden kişiye değişiyor bende görüntü kalitesi kıstasıyla kathrein getirdim yurtdışından,kısa süre sonra sattım cihazı he kathrein kötü görüntümü verdi kesinlikle hayır fakat beklentimim altında kaldı,birazda ev halkının yüzünden geldiği gibi yolladım cihazı

cihaz oldukça kaliteli üretime düzgün bir yazılıma ve şık bir görünüme sahip,iyi bir cihaz

kendi gözlerime dayanarak söylüyorum belirli seviyedeki uydu alıcıların arasında inanılmaz farklar yok görüntü kaliteleri anlamında hele hele 42'' ve altı bir tv niz varsa farkları görmek daha zor oluyor

675 tl ye kathrein alınır mı alınır ülkemizde ele avuca gelen cihazların fiyatları ortada zaten,imkan bulursanız gidin gözünüzle görün cihazı deneyin alın baktınız hoşunuza gitmedi o zaman cihaz aramaktan vazgeçin daha iyisi yok mu var tabiki ama bu %10 değil emin olun

• hımm şaşırdım açıkçası biraz da hevesim kursağımda kalmadı değil halbuki albani felan bu cihazı çok övüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

arkadaşlar kati 913e 675tl vermeye değer mi, benim için tek önemli kıstas görüntü kalitesi

Dediğiniz gibi görüntü kalitesi için alıyorsanız kesinlikle değer ,onun dışında dsmart modül ile de uyumlu.Benim şahsi düşüncem piyasada 300-400 tl ye satılan malum bir marka almaktansa kathrein daha iyidir.Bir de bu cihazı fta olarak görün ve bunu bile bile alın bence sonra ekstra beklentilere girmezsiniz.Şahsi düşüncem ekstra beklentiyi karşılayacak tek bir cihaz vardır o da dreamboxtur.

iyi araştırın ona göre alın derim sonra pişman olursunuz
  • quote:

hımm şaşırdım açıkçası biraz da hevesim kursağımda kalmadı değil halbuki albani felan bu cihazı çok övüyor..

Kardeş Kathrein her zaman iyi değil çok iyi cihazlar üretmiştir!

TR de daha çok 910 ve 912 biliniyor ki bunların resim kalitesi piyasada gördüğün tüm cihazlardan daha iyidir kesinlikle!

ANCAK elbette çoğu cihazlar arasında uçurum gibi farklar olmaz ki zaten olamaz ama çoğu cihaz ilede örneğin bir Kati/Humi/Vantage
    Topfield/Techni v.s gibi adam gibi cihazları arasında ciddi farklar vardır!

TR de bana ulaşan 913 kullanıcısı sanırım 100 ü bugün itibarıyla çok rahat geçti!!

TF/DH yide bütün bu alanlar takip ediyor ama çoğu üye değildir! sorun olsaydı Kati başlıkları,diğer tüm gördüğünüz markalara benzerdi
    sana en güzel kriter budur,kısaca alan çekip gidiyor,çünkü sorun yok;ben sorun derken resim kalitesindne bahsediyorum tabiki!
    yok oscam yok kayıt yok ıvır-zıvır işlerden bahsetmiyorum;benim veya Hakan beyin veya benzer arkadaşların zaten tek kriterimiz
    resim kalitesidir cihazın diğer işleri bizi hiç ilgilendirmez zaten bunun için biz cihaz olmayız!

Bu saydığım cihazların resim kaliteleri tartışılmaz ama tartışılırsa komik olunur sadece

Birde arada kasıtlı yazan bazı tipler çıkıyor,geçmişte Humax 2000 alıpta yaramaz diyen bile çıkmıştı TF de
    Veya yine o bilindik cihazları alıpta beş para etmez diyen bile çıkmıştı TF de ve dahi zaman için burada

Bende Humi 2000 var,birisi çıktı yaw amma eski cihaz o dedi(herhalde diyecek bir şey bulamadığı için) birisi çıktı çok ısınıyor dedi;
    doğrudur acaip ısınıyor ama Antalya gibi yerde sürekli açık 2 senedir sorun yok buda edecek laf bulamadığı için sadece sallamış!
    Birisi çıktı günün birinde yaw Humiler sadece isim yapmış başka bir numarası yok demişti;bu sallamacı ise belliki "o isim yapma" olayını
    bilmediği için yine sallamış!

910 için TF de yine kötü diyen çıkmıştı,değmez diyemi ararsın v.s v.s

Karaköy işi çakma marka bir dünra cihaz ile bunlar aynı değildir! böyle abuk yorumlara ise bu cihazları kullananlar sadece gülmektedir!

+++

Kati için değermi demişsin;bak sana açık yazayım,piyasadaki malum veya baba denen cihazları gördüğüm bildiğim için 675 bu cihaz için beleş sayılır
    1675 bile eder!!

Bende ayrıca Techni vardır bunun HD si örneğin 913 den bile daha iyidir,yani gözler kör değil ve anlayan için manzara şak diye anlaşılmaktadır!
    Bu cihazda € 400 kağıttır;peki edermi?? bana göre çok güzel eder ki zaten satın alıp kullandım,şimdilik yedekte duruyor

İşin içine "değermi" diye koyarsanız,bu elbette "göreceli" veya çok göreceli bir kavram olabilir ama bizim için fazlasıyla değer!
    kimisi içinse hiç değmez hatta 250 kağıtlık cihazda aynı işi yapıyor der ve 500 kağıda da cebinde kalır!

Bu Markalar Avrupada çok güzel satılıyor ve çok uzun senelerdir satılmaktadır!!zaten o pazar için üretiliyor ve hepside KORE malıdır dandik
    Çin malı filan değildir bunlar!!

Öyle haftada veya ayda veya 15 günde bir FW veya SW de çıkmaz;Senede 1 belki 2 veya 2 senede bir SW çıkar!! sorun yok dolayısıyla SW de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

arkadaşlar kati 913e 675tl vermeye değer mi, benim için tek önemli kıstas görüntü kalitesi

Dediğiniz gibi görüntü kalitesi için alıyorsanız kesinlikle değer ,onun dışında dsmart modül ile de uyumlu.Benim şahsi düşüncem piyasada 300-400 tl ye satılan malum bir marka almaktansa kathrein daha iyidir.Bir de bu cihazı fta olarak görün ve bunu bile bile alın bence sonra ekstra beklentilere girmezsiniz.Şahsi düşüncem ekstra beklentiyi karşılayacak tek bir cihaz vardır o da dreamboxtur.

iyi araştırın ona göre alın derim sonra pişman olursunuz

tek beklentim görüntü kalitesi ve modül uyumlu olması, media player işini samsung kendi hallediyor, usb kayıt ccam oscam felan ilgi alanımda değil kendim hd indirip izliyorum

• @albani

albani hocam teşekkür ederim cevabın için yarın alacağim büyük ihtimal inşallah tatmin olurum
  • Kardeş bildiğim kadarıyla Karaköy deki HepsiDijital artık 913 getirip satıyor,oraya uğra incele,sanırım ellerinde bir tane demo cihaz vardır+

Modül uyumu dediğin D-Smart tan bahsediyorsun OK dir,çünkü bende kullanıyorum bunu,ama 912 de çalışmıyordu!! Hakan bey defalarca
    Almanlara bunu yazdı ama sonuç alamamıştık!

Yine Avrupadan gelen bu marka cihazların bazıları DS yi açmıyor/çalıştırmıyor!!! nasıl işse bizde anlamadık
    Örneğin benim Techni de eski yazılımlar ile DS modül çalışıyor ama son iki yazılımla çalışmıyor
    Yine diğer cihazım olan Humi2000 de ise sorunlu çalışıyor,çok geç açıyor ve Kanal-D de ise ses var görüntü yok gibi çalışıyor

Sonuç olarak DS nin 10970 frekansı(HD lerin olduğu)bu cihazların bazıların veya çoğunda çalışmıyor veya sorunlu çalışıyor!

++

Not;cihaza OSCAM kurarsan CCCam OK dir ve artık eski ağır veya takılmalı veya beklemeli v.s şeklinde değildir Oscam!
    Ben böyle de kullanıyorum ve gayet memnunum,kısaca cihazın bu esprisinide bence kullanmalısın
    Bende Astra 19,2/Astra 23,5/Hotbird var ve seçenekler v.s çok güzel ve tavsiye ederim,HD lerin tadına o zaman varırsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Haziran 2012; 13:59:07 >

• @albani bugün cihaz elime ulaştı tatmin oldum yeni bir firmware çıkmış 1.3 onu yükledin mi sevgiler
  • 1.03 yükledim ama açıkçası ben sankim 1.02 yi keskinlik olarak daha fazla beğenmiştim

yarın bir ara tekrar 1.02 yi yükleyeceğim

valla gözlerde şaşırdı gari,hangisi iyi diye!

Bendeki Techni de HD ler daha iyi ama SD ler sankim Kati de biraz daha iyi geliyor bana(1.02 ile böyle idi)

yarın bir ara Techni yi tekrar kutudan çıkarıp deneyeceğim!
  • quote:

1.03 yükledim ama açıkçası ben sankim 1.02 yi keskinlik olarak daha fazla beğenmiştim

yarın bir ara tekrar 1.02 yi yükleyeceğim

valla gözlerde şaşırdı gari,hangisi iyi diye!

Bendeki Techni de HD ler daha iyi ama SD ler sankim Kati de biraz daha iyi geliyor bana(1.02 ile böyle idi)

yarın bir ara Techni yi tekrar kutudan çıkarıp deneyeceğim!

anladım abi bir de benim trt1hd ve trthd dün akşamdan beri sinyal yok veya kötü diye yayın vermiyor? neden olabilir

• Kathrein 910 hd den sonra 913 hd yi kullanıyorum.Ses ve görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi.Gözlerim yanılmıyorsa atv kanalının sd si ile hd si görüntüsü birbirine çok yakın.Tekrar tekrar dönüp kontrol ediyorum.913 e yeni fw yi yükledim,kanal değişim hızı arttı gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 21 Haziran 2012; 16:06:54 >
  • TRT-1HD ve TRTHD de bende sorun yok

++
    Ben bugün SW i 1.02 ye döndürdüm! keskinlik/netlik v.s bana 1.02 de daha iyi geldi,1.03 şimdilik beklesin

Bugün ayrıca Techni yide çıkarıp yeniden denedim SD lerde 913 daha önce de dediğim gibi biraz daha iyi ama HD lerde Techni daha iyi

++
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.