Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlışınız var 400 tl değil 400euro techni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

yanlışınız var 400 tl değil 400euro techni.

Fiyatı düzelttim. Benhttp://www.hepsidijital.com/HD-UYDU-ALICILARI/Technisat-HD-CI--1168 deki fiyatlardan bahsetmiştim. Ama farklı cihazmış. Bunlar benim kriterlerime göre işimi görmez mi?
  • Kardeş Kati-913 alacaksın,Techni hem pahalı hemde SD lerde Kati kadar iyi değil!! her ne kadar HD lerde daha iyi olsada,Kati nin de
    HD leri çok iyi+diğer işlevselleri ile en doğru tercih olacaktır kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: k35

yanlışınız var 400 tl değil 400euro techni.

Fiyatı düzelttim. Benhttp://www.hepsidijital.com/HD-UYDU-ALICILARI/Technisat-HD-CI--1168 deki fiyatlardan bahsetmiştim. Ama farklı cihazmış. Bunlar benim kriterlerime göre işimi görmez mi?

Almanyadan eş dost vs. getirecek birini bulursan 550 tl ye gelir ama ordan alıp getirecekler.

• Merhaba ,bu cihazlardan hangisini tavsiye edersiniz ,varsa daha iyi receiver önerirseniz sevinirim. Kriterlerim hd , sd kalitesi çok iyi olmalı dsmart , pvr en az 2 mümkünse daha fazla kanal kayıt özelliği cccam server desteği şimdiden teşekkürler.

TechniCorder ISIO S
    Vu+ Ultimo
    Humax iCord
    KATHREIN UFS 925 HD+
  • Kardeş sen çok fazla şeyler istemişsin gibi

1-Bu "MARKA" ve çok kalite cihazların bir kere SD&HD resim kalitesi tartışılmaz,her hangibi birini kapalı gözle alıp takarsın paneline>>>>"VU+HARİÇ" tabiki
    yaw VU nun ne işi var bunların arasında

2-DS nin CAM+Card(10970 Frekansı,Avrupadan gelen bu marka cihazların bazılarında çalışmıyor!!!! örneğin Kati-912 çalışmıyor ama 913 de OK
    veya Techni de eski SW ile çalışıyor(örneğin ben .04 ile açabiliyorum ama .05 ve 0.6 çalışmıyor!!) ama son iki SW ile yine çalışmıyor!Humi de duyduğum kadarıyla
    DS yi açamıyor(10970 frekansıdan bahsediyorum)925/930/932 v.s bunları da bilmiyoruz
    Gibi bu cihazların 10970 frekans sorunu vardır!

3-PVR li cihazlar ise bu markaların hepsinde var ama sadece bazı modellerinde bulunmaktadır!

ANCAK bir Markayı tercih edersin diyelimki PVR li olsun ama bir bakmışsın DS yi çalıştırmıyor
    gibi bir durumda başına gelir/gelebilir!

4-CCCam bunların hiç birisinde yoktur(veya EMU v.s)!! bunlar tipik FTA cihazlardır ve Avrupa yayınlarının Platformları için
    destekli cihazlardır!

Ancak Kati nin bazı serilerinde(910/912/913 lerde) cccam>>>oscam üzeri bu cihazlara yüklenebiliyor(örneğin bendeki 913 bu şekilde çalışmaktadır)
    Humi ve Techni de böyle bir şey söz konusu değildir!!!

Kati de ayrıca(belirttiğim Serilerde) E3 de yüklenip bu durumda cccam direk çalışabilmektedir!ancak e2 yüklenen cihazlarda resim kalitesi
    düşmektedir ve o zaman sıradan bir cihaz haline gelir ki Kati alıpta bu şekilde kullanmak boşa para vermektir!!!

Sonuç olarak Kati-913 çok ciddi tavsiyemdir,hem adam gibi MARKA hemde süper kalite bir cihaz almış olursun,fiyatıda çok ucuz!

++
    Veya Karaköy işi cihazlara bakacaksın çünkü bahsettiğin işlerin hepsini yapabilen sanırım cihazlar bulunuyor piyasada+

• Sayın ALBANİ cevabınız için teşekkürler. kesinlikle isteiğim özellikler görüntü kalitesi, en az 2 kanal kayıt ve dsmart. kesin şu cihaz denilebilecek bir cihaz önerebilirmisiniz.

bende sharp hd1e lcd var. kendi receiveri var içinde tv nin receiverinden görüntü renkler diğer receiverlerime göre sd yayınlar hd gibi hatta sd yayın kaliteliyse digitürkün ,dsmartın hd kalitesine yakın , hd lerde biraz daha iyi gibi, ama sd de insan kör değilse aradaki dağlar kadar farkı hemen anlıyor. bundan dolayı cihaz kalabalığı olmasını istemiyorum dsmart ve diğer recevirimi iptal edip kaliteli bir cihaz almak istiyorum yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  • Sharp ın 2007 Model "HD1E" Serisi,Sharp ın bugüne kadar Avrupada çıkardığı en iyi paneldir
    ve hala da piyasada gördüğün en baba panelden daha iyidir! ona iyi bak

Panelin Receiver resim kaliteside aynı şekilde çok çok iyidir
    ayrıca o panelde dahili 160Gb HDD de vardır!

Ancak yapmak istediğin işlemler için mecburen bir başka Receiver alacaksın!
    Ya bizim piyasadan bir şey alacaksın yada Almanya dan getirteceksin,uygun bir cihaz bulursna tabiki+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 9 Haziran 2012; 20:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sharp ın 2007 Model "HD1E" Serisi,Sharp ın bugüne kadar Avrupada çıkardığı en iyi paneldir
    ve hala da piyasada gördüğün en baba panelden daha iyidir! ona iyi bak

Panelin Receiver resim kaliteside aynı şekilde çok çok iyidir
    ayrıca o panelde dahili 160Gb HDD de vardır!

Ancak yapmak istediğin işlemler için mecburen bir başka Receiver alacaksın!
    Ya bizim piyasadan bir şey alacaksın yada Almanya dan getirteceksin,uygun bir cihaz bulursna tabiki+

Sharp dan memnunum ama bir receiver almam lazım, herhalde biraz gecikecek karar veremediğim için ,yarın arkadaşım belçikadan geliyor ben karar veremediğim için şunu al diyemedim.Neyseki 15 günde ,1 ayda bazende 2ayda bir geliyor artık bidahaki gelişine kaldı.

32 ve 37 ekranda alınacak en iyi tv tavsiyeniz nedir. teşekkürler

• Tekrar yazıyorum;

-Avrupadan gelen çoğu Receiver DS nin 10970 Frekansı ile uyumsuz oluyor!!
    biz bu sıkıntıyı örneğin 912 ile yaşadık ve ben halen TechniSat ilede yaşıyorum(eski SW kullanarak bu sorunu aşabiliyorum)
    Bildiğim kadarıyla Humi iCord ta sorunlu gibi bazı "MARKA" cihazlarda bu sorun vardır,dolayısıyla DS Cam+Card kullanıyorsan
    "ezbere" cihaz getirtme;aksi halde DS de iş görmeyecektir(HD lerin olduğu 10970 frekansında)
    Benim elimde 3 tane Receiver ama sadece 1 tanesinde direk çalışıyor,diğerinde yukarıda anlattığım şekilde çalışabiliyor ama Humi de
    ise çalışmıyor sayılır!

-Bahsettiğin "en az 2 kanal kayıt" nedir tam anlıyamadım??? normalde bunun için Çift Tuner girişli cihaz gerekli;1 Tuner ile kayıt yapılırken diğer
    Tuner ilede bir başka kanal izlenebiliyor,senin tam yapmak istediğin nedir?
    Benim bunlarla işim olmadığı için ilgilenmiyorum açıkçası

-Sana şuanda sadece 913 tavsiye edebilirim(Çift Tunerli)ancak kayıt için ext.HDD istiyor!!!(dahili HDD yok)+Oscam ile de paylaşım yapabiliyor!
    Resim kalitesi ise söylemeye gerek bile yok

++
    32/37 bazında benim her devirde tek favorim Pany LCD lerdir,ancak bunlar artık o eski bildiğimiz(2009 a kadar)Pany LCD ler değildir(2009 dan sonrakilerden
    bahsediyorum)
    Şuanda bende kullanıyorum 2011 Model 37E30E ve çok memnunum,zaten piyasada bu kalitede bir başka panel de yoktur!(teknik&kalite olarak)
    Veya Sony lerden EX5/7 Serilerine de bakabilirsin
    Veya Pany 2012 Model 37ET5 olabilir

ancak ben bunlara en iyi filan diyemiyorum;"en iyi lafı" biraz bunlar için uzak kalıyor
    bunlar alınabilecek seviyede olan panellerdir diyebilirim!

++

• quote:

Tekrar yazıyorum;

-Avrupadan gelen çoğu Receiver DS nin 10970 Frekansı ile uyumsuz oluyor!!
    biz bu sıkıntıyı örneğin 912 ile yaşadık ve ben halen TechniSat ilede yaşıyorum(eski SW kullanarak bu sorunu aşabiliyorum)
    Bildiğim kadarıyla Humi iCord ta sorunlu gibi bazı "MARKA" cihazlarda bu sorun vardır,dolayısıyla DS Cam+Card kullanıyorsan
    "ezbere" cihaz getirtme;aksi halde DS de iş görmeyecektir(HD lerin olduğu 10970 frekansında)
    Benim elimde 3 tane Receiver ama sadece 1 tanesinde direk çalışıyor,diğerinde yukarıda anlattığım şekilde çalışabiliyor ama Humi de
    ise çalışmıyor sayılır!

-Bahsettiğin "en az 2 kanal kayıt" nedir tam anlıyamadım??? normalde bunun için Çift Tuner girişli cihaz gerekli;1 Tuner ile kayıt yapılırken diğer
    Tuner ilede bir başka kanal izlenebiliyor,senin tam yapmak istediğin nedir?
    Benim bunlarla işim olmadığı için ilgilenmiyorum açıkçası

-Sana şuanda sadece 913 tavsiye edebilirim(Çift Tunerli)ancak kayıt için ext.HDD istiyor!!!(dahili HDD yok)+Oscam ile de paylaşım yapabiliyor!
    Resim kalitesi ise söylemeye gerek bile yok

++
    32/37 bazında benim her devirde tek favorim Pany LCD lerdir,ancak bunlar artık o eski bildiğimiz(2009 a kadar)Pany LCD ler değildir(2009 dan sonrakilerden
    bahsediyorum)
    Şuanda bende kullanıyorum 2011 Model 37E30E ve çok memnunum,zaten piyasada bu kalitede bir başka panel de yoktur!(teknik&kalite olarak)
    Veya Sony lerden EX5/7 Serilerine de bakabilirsin
    Veya Pany 2012 Model 37ET5 olabilir

ancak ben bunlara en iyi filan diyemiyorum;"en iyi lafı" biraz bunlar için uzak kalıyor
    bunlar alınabilecek seviyede olan panellerdir diyebilirim!

++

merhaba

2 kanal kayıt dediğim aynı anda 2 kanalı kaydetmek , mümkünse bazı cihazlarda 3. tuner takılıyor 3 kanal kayıt etmek.

bu cihazlar hakkında bilginiz varmı

TechniCorder ISIO S
    Vu+ Ultimo
    Humax iCord
    KATHREIN UFS 925 HD+

• quote:

Bu arada bir arkadaş ta Techni DigiCorder almış Almanyadan ona da hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim, sayenizde kaliteli bir cihazım oldu. Dün gümrükten teslim aldım, akşam kurdum. Dün, çok detaylı incelemeye vakit bulamadıysam da, görüntü kalitesi kendini hemen belli ediyor.
    İçinden bir de HD+ kart hediyesi çıktı ama Astra uydusu için, işime yaramayacak. :)
  • @amuse

-Ben bu şekilde 2 kayıt aynı anda+1 Tuner daha ilaveli bir Receiver bilmiyorum varmıdır?
    Toplamda 3 Tuner olayı barmı onuda bilmiyorum ve işim olmadığı için açıkçası daha fazla bilgim yoktur
    Ancak bu bahsettiğin 4 Marka cihazda bu işler senin istediğin biçimde değildir!

+++

@ocaklılar

Geçenlerde bana eMail den Techni için ulaşan sizmiydiniz acaba?? yada benmi karıştırdım
    Almanyadan alıp getirten senmiydin veya sanırım 1 kişi daha bu şekilde alan,senin dışında!

Her neyse cihazın hayırlı olsun,süper bir kalite cihaz aldın

Cihazda bir sürü özellik var ama ben hiç birisini kullanmadım daha

Astra 19,2 için de "Astra HD+"Platformunun 1 yıllık kartıda geliyor bazı Marka/Model cihazlarla,ben aynı zamanda Astra 19,2 ve 23,5 da izlediğim
    için işime yaradı o Card,ayrıca istersen günü doldumu yeni Card alabiliyorsun,sanırım yıllık fiyatı € 55/60 gibi

Artık sen uğraşırsın cihazla,özelliklerinide burada yazarsın,bende öğrenirim,şuanda ben zaten cihazı kaldırdım,Kati ile Humi yi kullanıyorum,Techni boşta
    şuanda

++
    CAN

• quote:

@ocaklılar

Geçenlerde bana eMail den Techni için ulaşan sizmiydiniz acaba?? yada benmi karıştırdım
    Almanyadan alıp getirten senmiydin veya sanırım 1 kişi daha bu şekilde alan,senin dışında!

Her neyse cihazın hayırlı olsun,süper bir kalite cihaz aldın

CAN

Bir kaç cihaz üzerinde konuşmuş, sonunda Techni de karar kılmıştık. Ben Almanya'dan alıp getiren kişi değilim, hm-sat.de den sipariş veren kişiyim.

Teşekkürler.
  • forumda sanırım sorun var bugün!

OK şimdi hatırladım+

Ancak bir diğer kişi daha var elden Almanyadan getirten ama onun cihazı da aynı senin aldığın modelden+

CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 12 Haziran 2012; 17:48:09 >
  • mrb ustadlar kahrein ufs 925 almayı dusunuyorum hepsı dıgıtal getırcek bu ay sonu herhalde cı+ olayıda var bu cıhazda kı benım ısıme yarıcak dt modul var sımdı degerlı ustadlar yorumları nedır benım ıcın en onemlısı goruntu kalıtesı işlemcisi nedır ayrıca harıcı hdd baglayıp fılm ızlemek ıstıyorum yorumlarınız beklıyorum albanı hocam sızde bıseyler soylersenız sevınırım kı kahreını en cok sız bılıyosunuz.tesekkurler
  • Beyler benim "resim kalitesi" dışında başka diğer ıvır-zıvır özellikleriyle hiç işim yoktur!! o konuda ilgimde yok bilgimde yoktur

Bizi sadece resim kalitesi ilgilendirir,bu cihazlarıda bunun için alıyoruz,diğer özelliklerini bilenler varsa onlar size anlatsınlar bir zahmet artık+

yaw forum felaket ağır birisi açıklasın ne var forumda,dakikalarca bir sayfa açılmıyor
  • sayın Albani ve Ocaklılar,
    bahsettiğiniz TechniCorder cihaz DS ile uyum sorunu var mı, denediniz mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

sayın Albani ve Ocaklılar,
    bahsettiğiniz TechniCorder cihaz DS ile uyum sorunu var mı, denediniz mi hiç?

Ben denemedim.
  • cihazın websitesinde desteklenen dosya tipleri olatrak;

Video-Codecs: MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1, H.264, DivX
    Video-Formats: MP4, MKV, MOV, TS, TS4, VOB, WMV, Xvid, AVI
    Audio-Formats: MP3, AAC, M4A, MP2
    Picture-Formats: JPEG

belirtilmiş.
    usb'den hdd takarak bu içerikteki dosyaları gösterebiliyor demek midir bu?

uydu receiver konusu çok yeni benim için, bilgisizliğimin kusuruna bakmayın.
    amacım kaliteli bir receiver ile DS seyredebilmek ancak yukarıdaki dosya tiplerini de açan media player gibi bir işlevi de varsa süper olur tabi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.