Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 913 e oscam kurmak nedir biraz bilgilendirirmisiniz.
    birde cs için ek bi ücret daha ödeniyormu, türksat, hotbird ve astra 19,2 için cs, +18 kanalları dışında epey bi avantaj sağlıyormu? birde cs için uydu alıcısı internete bağlantılı olması gerekiyor değil mi?
  • Bunda oscam üzerinden cccam sunucular izlenebiliyor mu yoksa oscam' ın sunucuları farklı mı?
  • Önce Oscam kurulacak org.Kati SW nin üstüne ve sonra da CCcam çalışacaktır!
    TF de ilgili başlığında bunlar anlatılıyor veya yeni foruma bakın,ben teknik olarak
    fazla çakmam bu işlerden
    910/912/913 lerde oscam+cccam OK dir+

CS işi için tabiki ücret ödeniyor,yoksa beleşmi sandınız
    İnternete de CS yi kullandığınız sürece bağlı kalmak gerekiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 10 Mayıs 2012; 3:13:36 >
  • Evet millet ne oldu bakalım Kati ve Techni olayları

-Kati-913 artık HepsiDijital tarafından getirilip satılıyor,Garantili!!
    10 numara cihaz almak isteyen varsa,haybeye Karaköy de dandik cihazların peşinde koşmasın!

Forumda Fake veya Satıcı birileri bir şeyleri TF deki gibi gazlıyor ama böyle yemlere gelmeyin

-Techni ise 11 numara bir cihaz

Kalite ve adam gibi cihaz almak isteyen varsa,bunlarada bir göz atsın+

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Evet millet ne oldu bakalım Kati ve Techni olayları

-Kati-913 artık HepsiDijital tarafından getirilip satılıyor,Garantili!!
    10 numara cihaz almak isteyen varsa,haybeye Karaköy de dandik cihazların peşinde koşmasın!

Forumda Fake veya Satıcı birileri bir şeyleri TF deki gibi gazlıyor ama böyle yemlere gelmeyin

-Techni ise 11 numara bir cihaz

Kalite ve adam gibi cihaz almak isteyen varsa,bunlarada bir göz atsın+

Saygılar

Kathrein gibi kaliteli, ama, e-sata arayüze de sahip bir receiver olsaydı keşke.. Fiyatı da Kati civarında olmalı tabiki...

Techni'nin amazon.de'deki kullanıcı yorumları bu cihaz hakkında tereddüt yaratıyor...

• Kardeş sen hangi "tereddüt" ten bahsediyorun acaba??

Ben cihazı 6/7 aydır kullanıyorum,ondan öncede bu işi uzmanı Hakan Bey(kamaxx)kullanmıştı!!!

Resim kalitesi nedir çok iyi biliriz,zaten işimiz bu bizim,cihazın veya panelin ıvır-zıvır bir dolu özelliği bizim için hiç önemli değildir!

Bilen-bilmeyen ahkam kesiyor veya Techni alıp kullanmamış ama dünyanın en iyi bir kaç cihazından birisinde "tereddüt" diye bahsediliyorsa
    ben o zaman sadece "kasıt" ararım!!

Ancak bahsedilen şeyler o diğer özellikler ve bir sürü ıvır-zıvır işler ve resim kalitesi hariç diğer konular ise,bunlar ayrı şeylerdir
    herkesi tek bir cihazla memnun etmek çok zordur,ben sadece "görüntü kalitesinden" behsediyorum!

Evet Kati 10 numara veya Vantage/Humax da 10 numara Techni ise 11 numara

Sende böyle kalite bir marka cihaz arıyorsan ve ilk kriterin görüntü ise bu bahsettiğim 4 markadan hangisini alsan seni üzmez

• @Erman

-Hocam resimleri aldım ve süper çıkmış
    -Kati için yeni foruma bakarsan dosyalar orada verdi Hakan bey
    -1,02 SW ile görüntü kalitesi biraz daha yükseldi! gerçi ilk SW de çok iyiydi ama bu sefer keskinlik/netlik biraz daha artmış
    şuandaki görüntüsü ile mükemmel
    -o bahsettiğin sorunu dün TF den okudum ama bende böyle bir sorun olmadı ve sanırım o kişi ayarları tam yapamadı,ayrıca başka
    bir kimseden bu saat-gösterge sorunu hiç duymadım!

-Techni yi satmaktan vazgeçtim,geri getirdim,bir an düşündüm ama satmak cazip gelmedi açıkçası! çok farklı bir cihaz o,zaten FTA
    olmasa idi 2 kağıtlık cihazdır bu meret D-Smart/10970 sorunu yok,buda önemliydi ama sorun yok bu frekans için
    HD+ Kart ilede o bahsettiğim Astra19,2 deki sanırm 12 adet kanal açılıyor,ayrıca çift Modül+ çift Card ta çalıştırabiliyor,senin arkadaş
    FTA+DS için kullanacaksa,bundan iyisi yok Hocam ve madem Almanya da aynen kapsın getirsin+şuanda sitesine bakarsan bendeki cihaz
    için "SpecialEdition" diyerek modele devam ediyorlar gördüğüm kadarıyla çok şık bir Kumanda koymuşlar ve fiyat yine € 400 kağıt,
    ben bu Kumandayı aradım ama bulamadım yaw Techni ye bir mail atıp soracağım,ücretli alabilirsem 1 tane alacağım,nasılsa Techni
    de cihazı kullandığıma dair kayıt bildirimim vardır(bu Almanlar acaip adamlar,şimdi cihaz yoksa kumanda da yok diyebilirler veya başka bir bahane
    ama bende Techni var)

-Orkuna mail attım ama henüz dönmedi,onun bu aralar yoğun günleridir,kendisi bu arada 913 aldı ayrıca diğer evede Techni aldı,sanırım bir tanede
    Humax veya Kati buraya getirecek++

Selamlar
    CAN

• sn.albani

opticumun görüntüsünü inceleme imkanınız oldu mu?tabi burda saydığınız cihazların yerini tutmayabilir ama yinede görüşünüzü alabilirmiyim?
    teşekkürler
  • F/P cihaz olarak alınabilir,ancak TR de bunu çok az kişi kullanıyor,bizim "Papirus" bunun doktoru oldu artık
    yeni forumdan ona soracaksın bu cihazı+
    Ondaki cihaz geçen sene Almanyadan ilk geldiğinde bize gelmişti,kısa süre izlemiştim,o paraya oldukça iyi bir cihaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 31 Mayıs 2012; 23:57:24 >
  • quote:

F/P cihaz olarak alınabilir,ancak TR de bunu çok az kişi kullanıyor,bizim "Papirus" bunun doktoru oldu artık
    yeni forumdan ona soracaksın bu cihazı+
    Ondaki cihaz geçen sene Almanyadan ilk geldiğinde bize gelmişti,kısa süre izlemiştim,o paraya oldukça iyi bir cihaz!

• Can Hocam, Kathrein getiriyor da bizim bir arkadaş. Kathrein UFS913 bir sürü modeli var. w var si var var oğlu var. CCam ya da diğer camler ile server seyredebiliyor değil mi? Bir yanlış anlamay mahal vermemek açısından söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Can Hocam, Kathrein getiriyor da bizim bir arkadaş. Kathrein UFS913 bir sürü modeli var. w var si var var oğlu var. CCam ya da diğer camler ile server seyredebiliyor değil mi? Bir yanlış anlamay mahal vermemek açısından söylüyorum.

Hocam saçmalamışım, sw schwarz si de silber miş :D ama server konusunda yanıt bekliyorum sizden.
  • quote:

quote:

Can Hocam, Kathrein getiriyor da bizim bir arkadaş. Kathrein UFS913 bir sürü modeli var. w var si var var oğlu var. CCam ya da diğer camler ile server seyredebiliyor değil mi? Bir yanlış anlamay mahal vermemek açısından söylüyorum.

Hocam saçmalamışım, sw schwarz si de silber miş :D ama server konusunda yanıt bekliyorum sizden.

oscam ile çok rahat seyrediliyor
  • 913 de 912/910 v.s gibi normalde "FTA" dir;ancak OsCAM ile CS işi OK dir (CCCam olarak çalışmaktadır!!)

valla bana çok fazla kişi ulaşıyor ve bu sene 913 bayağı bir alanlar olduğunu görüyorum,her ne kadar bunları
    Forumlarda göremiyorsunuz ama çok fazla kişi bu cihazı bu sene getirdi ve getirmeye devam ediyor,süper bir
    cihaz

++
  • quote:

913 de 912/910 v.s gibi normalde "FTA" dir;ancak OsCAM ile CS işi OK dir (CCCam olarak çalışmaktadır!!)

valla bana çok fazla kişi ulaşıyor ve bu sene 913 bayağı bir alanlar olduğunu görüyorum,her ne kadar bunları
    Forumlarda göremiyorsunuz ama çok fazla kişi bu cihazı bu sene getirdi ve getirmeye devam ediyor,süper bir
    cihaz

++

bu cihazı alanlar mutlaka bir yerlerde buluşuyorlar

yada cihazdan hiç sıkıntı ve sorun çekmiyorlar

• valla bir yerlerde buluşuyorlarmı orasını bilemem gari ama sorun olmadığı aşikar!

Senelerdir Kati satılır ve bilenler alır kullanır v.s 912 den sonra cihazları çok daha iyi hale geldi ve SD&HD resim kalitesi süper
    Bu bitp cihazları alanların çok büyük çoğunluğu da buna bakan insanlardır! kısaca FTA olarak cihaz hedeflenir,bir sürü abuk-subuk
    işler için "beklentilere" girilmez!! ki en önemlisi budur ve kullananların çok büyük çoğunluğuda zaten salt resim kalitesi ve cihaz HW olarak
    kalitesi+adam gibi "MARKA" olması v.s için bunu alır veya Humax/Vantage/TechniSat gibi cihazları

Dolayısıyla kullanıcıların %95ı bu cihazları bilinçli olarak alır ve kullanır!

• SD ve HD görüntü kalitesi süper olan,
    Biss şifre ile NTV ve TRT3'teki maçları izleyebileceğim,
    Abone kartları ile HD smart ve Digiturk izleyebileceğim,
    Fiyat olarak çok yüksek olmayan bir HD cihaz arıyorum.
    Yukarıda yazılanları okudum ama kafam karıştı..
  • Beyler dün akşam ve bugün epeyi saatler boyu hem Techni yi hemde Kati oldukça dikkatli gözlemledim

-Kati normalde çok iyi idi ama gördüğüm kadarıyla son SW ile(1,02)ciddi derecede özellikle SD lerde iyi hale gelmiştir
    aslında bu konuda Techni biraz daha iyiydi ama şuanda 913 az farkla da olsa önde ve özellikle keskinlik/netlik/natural resim kalitesi v.s anlamında
    süper hale geldi 913;Techni ise SD lerde daha zayıf 913 e göre

-HD lerde ise Techni ciddi manada daha çarğıcı ve natural işin HD ayağında ise Techni biraz daha iyi diyebilirim

Ancak netice her ikiside süper cihazlar ancak Kati nin çok daha popüler olması+fiyat avantajı ile ve hele hele piyasadaki "süper" diye gazlanan
    malum cihazlara göre değerlendirirsem,Katinin fiyatı beleş sayılır
    OsCam ile CS işini yapabiliyor D-Smart Cam+Card sorunu da yok v.s v.s

-Tuner olarak Techni bana biraz daha iyi ve hassas geldi ancak 913 Tuneri,912 den biraz daha iyi seviyede!

-Techni nin Audio kalitesi yine süper

KATİ-913 düşünen varsa,bence hiç düşünmesin,zaten araştırırsanız ne mal olduğunu çok iyi anlarsınız

-Bu arada bana bazı arkadaşlar destek filan diye sormuşlar veya FW durumları nedir v.s
    Beyler bu cihazlar adam gibi cihazlardır öyle bizim piyasa işi cihazlar gibi her hafta FW filan çıkarmazlar yaw
    herifler senede 1 belki 2 SW çıkarırlar hepsi odur hatta onu yüklemeseniz bile olur!

++
    Bu arada bir arkadaş ta Techni DigiCorder almış Almanyadan ona da hayırlı olsun

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Haziran 2012; 15:17:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

SD ve HD görüntü kalitesi süper olan,

kati 913e yönel ,digi yi kartla yada kendi cihazınla izleyemezsin malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

SD ve HD görüntü kalitesi süper olan,

kati 913e yönel ,digi yi kartla yada kendi cihazınla izleyemezsin malesef.

Digi'den vazgeçtim. Kartla (modülle) HD smart izlesem yeter. Katherin 775 TL, Techisat 400 EURO civarı.
    Bana ıvır zıvır özellikler lazım değil. Birinci kriterim SD-HD görüntü kalitesi, ikinci kriterim HD-Smart ve Biss kanalların izlenmesi... Daha uygun fiyatlı Techinsatın bir modelini veya başka bir cihaz önerir misiniz? 300'ü pek geçemem.

EDİT: Yanlış fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 3 Haziran 2012; 20:47:26 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.