< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL - Vodafone Mobil Ödeme (5. sayfa)
-
-
25 tl kime yeter kıymetli dostum
Noel babayı bekleyelim bari yılbaşında belki daha güzel hediyeler getirir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 5 Eylül 2022; 0:54:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirdiğiniz için tesekkürler.Son olarak siz bu vodafone ile daha çok haşir neşir olduğunuz için tecrübelisiniz.
KATIL40 kampanyasından bir ay yararlanıp diğer ay yararlanamıyoruz, bir ay yaralanıp sonraki ay tekrar yararlanamıyoruz ve bu şekilde devam ediyor.Bu yazdığım doğrumudur?
Yok oda yeni geldi galiba 😃 son iki aydır öyle yazıyor ama bu ay tarihi değiştirmemişler 😃
85 lira mobil ödeme yapıp 100, 01 TL iban EFT ile iade aldım.
3 boyunca atıyorum 290 lira ödedim mobil ödeme ile 2 3 tanesi faturama yansıdı farkını hesapladım 185 lira civarındaydı 260 küsür lira yine alacak gözüktü IBAN a EFT ile aldım onuda yine. Geçen ay bir hattıma KATIL20, KATIL 40, Herşey Yanımda Alışverişlerine 25 TL olan 3 saat içinde yatarken diğer hattıma KATIL 40 yatmadı, kayıt açtım toplam 45 iade almışsınız problem yok diyip kapattılar, aptala anlatır gibi bütün kampanya görsellerini fatura dökümlerini tek görsel yaparak ok işaretleriyle ne neyin iadesi gösterdim. Otomatik yani yanıtı attılar yine kayıtı yeniledim falan. (önceki mesajdaki görsel)
Vodafone bu, hiç belli değil ne yaptıkları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takdir ettim valla sizi iyi uğraşmışsınız..
Bende bir faturasız bir faturalı 2 hat var.
Geçtiğimiz ay faturasız hattımdan tüm kampanyalara katılıp önce 50 liralık ardından 25 liralık alışveriş yaptım.2 saat sonra sadece 40 indirim geldi.25 tl ve 20 tl gelmedi.
Faturalı hattımdanda aynı alışverişleri yaptım.Ondada faturadan sadece 40 düştü, 25 ve 20 tl gelmedi.
Bu ay durum belli faturasızda sadece 25 geldi, diğer indirimler kayıp.
Şimdi faturalı hattımda nasıl bir alışveriş yapmalıyım onu belirlemeye çalışıyorum.Sadece 25 liralık tek bir alışverişmi yapayım yoksa 50+25 iki alışverişmi yapayım artık yaprak gibi rüzgar (vodafon) nereye savurursa, sizinde yazdığınız gibi ne yapacağı belli olmuyor bu vodafonun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 5 Eylül 2022; 1:44:39 >
Kayıt oluşturdum salağa yatıyorlar. 2 alışverişiniz olmuş 75TL kazanmışsınız, 110TL'lik bir alışverişiniz yok diye cevap dönmüşler. Sonra da bunlara katıldığınıza dair evrak yollayın diyorlar dik kafalılar. Ayrıca yeni kampanya tanımlamışlar 30TL ona da mesaj hatalı diye SMS dönüyor, onun için de SS istemişler sistemi kontrol etmek yerine.
-
-
-
Kazan 50tl, Kazan 40tl, Kazan 30(mesaja red geliyor) yapmış mıydınız? Eğer yaptıysanız yine geçen ay olduğu gibi yüklemezler diye düşünülebilir.
KATIL50 kampanyası mobil ödeme ile ilk kez alışveriş yapacak olanlar için geçerli.
KATIL40 kampanyasından geçtiğimiz 1 yada 2 ay önce mobil ödeme ile alışveriş yapanlar yararlaramıyor.
KATIL20 kampanyasından bana bu ay iade gelmedi
KATIL30 kampanyasına katılım mesajına olumsuz yanıt geldiği için katılınamıyor.
Bir tek herseyyanımdadaki 40.000 kişilik kotası olan 25 tl kampanyasından iade geliyor.
Ben bu ay yukarıda yazdığım kampanyaların tamamına katılıp önce 50 ardından 25 tl olmak üzere 2 adet alışveriş yaptım.Sadece 25 tl iade geldi...
-
Geçen iadeleri ay anında verdikleri için kayıt ayırdım gelmedi diye, bir daha ki fatura da gelecek yazmışlar, ne yaptıkları belli değil bu konuyla alakalı kampanyalar başladığından beri 30 kez kayıt açtım neredeyse, geçen ay bir dahaki fatura döneminde yansır şartı varken anında yansıttılar, bu ay o şartı kaldırdıkları halde bir daha ki ay yansıyacak diyorlar.
Bir iadeyi alamamız 3 ay sürüyor kayıt aç kayıt aç :) sonunda bedavaya geliyor ama çok dengesiz hesapsız ne olduğu belli olmayan bi kampanya yapıyorlar
katıl 30 yaptım 4 hattan, 1 saat içinde faturaya yansıdı, sizi bilemem tabi, bende bu şekilde oldu
-
Bana özel katıl 40 a mesaj attım bugün 25 tl iade gelecek ay faturaya yansıyacak diye mesaj geldi. Amaç ne 40 ise ver 40,25 nedir? Birde açıklamadadaki çakallık 40 ye varan indirim diyor? Neyse şikayetva a yazalım.. Bu Vodafone çok yoruyor...
Vodafone nun bu kampanyaları çok saçma mantık aramayın, tecrübeme dayanarak söylüyorum gelen 25 iade "Her şey yanımda alışverişlerine 50 TL ye varan iade" olan kampanya dan gelmiştir,
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet haklısınız kafalarına göre yolluyorlar. O zaman bana özel 40 tl yalan oldu herhalde. Neyse bir şikayet oluşturalım o zaman, bu Vodafone eskiden iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 27 Eylül 2022; 7:52:53 >
40 TL olan için ben oluşturdum dönen cevap bir daha ki ay yapılacak dendi, sizde oluşturun belli olmaz bunlara :)
Vodafone bozdu çok karmaşık kampanyalar ve geri verilmeyen iadeler ben alışverişi kestim.
-
bu ay devam ediyor mu?
edit: 20 ve 30 tl'lik kampanyalar varmış
vodafoneVodafone Mobil Ödeme’den 20 TL Hediye!https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/vodafone-mobil-odemeden-20tl-hediyevodafoneVodafone Mobil Ödeme’den 30 TL’ye Varan İndirim!https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/vodafone-mobil-odemeden-30-tlye-varan-indirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 5 Ekim 2022; 20:42:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X