Şimdi Ara

KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL - Vodafone Mobil Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
12
Favori
12.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL yaz sms ile 2020 mesaj at..

KATIL 50TL

31 mayısa kadar mobil ödeme ile ilk alışverişe özel herhangi bir üye işyerinden mobil ödeme ile yapılacak alışverişe özel 50 tl iade edilecektir örnek 75 tllik alışveriş yaparsanız 25 tl ödersiniz 50 tl size geri yansıyacaktır.

Kazanılan ödul 1-8 hazıran arasında yuklenecektır tl veya kontur şeklınde

KATIL 40TL

Arkadaşlar Uygulamada bu kampanya için İLK alışveriş vb. demiyor.

not: aynı harcama ile sadece bir kampanyadan faydalanıbilir, diğer kampanyalardan faydalanan kullanıcılar bu kampanya kapsamında indirim alamaz.

KATIL 20TL

Arkadaşlar Uygulamada bu kampanya için İLK alışveriş vb. demiyor.

not: aynı harcama ile sadece bir kampanyadan faydalanıbilir, diğer kampanyalardan faydalanan kullanıcılar bu kampanya kapsamında indirim alamaz.

Not: Nisan ayında katıl 50tl katıl20 tl - kampanyalarına sms ıle katıldım, 5 hattımdan kupn vb. kullandım- 14 mayıs bugun 160+160 2 hattımada yuklendı- hatlarım konturluydu 3 hattımıda 5 mayısda faturalı yaptım- henuz edevlete baktım alacak borç gozukmuyor faturamdanda dusmemıs 2 konturlu hattıma 160-160 bakıye duruyor sabah 1 hattımdan supermarket yaptım sorun yok. bilginize.

• Herşey yanımda marketten faturaya yansıtarak mı ürün alacağız. Mobil ödeme nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt

evet ödemenızı mobıl ödeme ıle yapacaksınız hersey tanımda veya süpermarket fark etmez, ben yukardakı adımları uyguladım ınıdırm geldı detaylara yınede yanımda uygulamasından göz atınız.

• Bu iadelerin yansıması çok sıkıntı ona göre alışveriş yapın konusu var forumda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

doğru, ben beklemıyordum cunku 1-4 hazıran arasında yuklecek dıye okumustum ve sorunsuz 2 hattıma geldi. 3 hattı 5 mayısda futuralıya tasımıstım onalrda henuz iade borç vb. düşme yok şimdılık memnunum zaten fınansbank kapamyası oldu first musterılerın faturasını odeyecek oyuzden rahatım

• Geçen ay bana ne var kısmında katıl 50 görünüyordu. 50 yerine 30 yattı. Çok güvenmeyin Vodafone'a.

• Yalan ya vermiyolar iadeleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Katıl yazıp SMS atman lazım.
    Senin yaptığın alışveriş kayıtlarda var zaten.Sorun olduğunda Müş.hiz arayıp hallediyorsun.
    Benim ilk kampanyada gelmemişti.Sms atmanız lazım dedi attım daha sonra geldi.Gelmediği hiç olmadı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yaptım vermiyolar yalann

• Deve Katili kullanıcısına yanıt

yazdımya 160+160 2 hattıma geldı dıger 3 hattımı faturalı yaptım onlara henuz ıade vb yok bakalım sorun yok arkdaşım..

• OmC43 kullanıcısına yanıt

süper market vb.. tum alısverısımı ordan yaptım 160+160 tl geldı 2 konturlu hattımada şaşırdım 160 gelınce

• işin tuhaf tarafı 2 hattımada 160+160 tl gelmesı nısan ıadesı sanırım kuponda kullandım konturlu hat- 3 faturalı hattıma borç ıade henuz göremedım tuhaf gerçekten ama şaşırtıcıda.

• ne verirse versin uğraşamam kankı vodafone ile

• ahmetdelihoca A kullanıcısına yanıt
    Maximum 100 TL olması lazım şartlarda her ay öyle yazıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil ödeme nasıl oluyor? Temassız, NFC tarzındamı? QR mı okutuyoruz

• Bazı sitelerde mobil ödeme seçeneği çıkıyor. Telefon numarasıyla alınıyor, vodafone faturasına yansıyor. Başlangıç için 75 TL limiti var ve kendileri zamanla artırıyor.

• daquied kullanıcısına yanıt

ben şaşkınım şuanda 160+160 gelmesinden dolayı 3 faturalı hattıma henuz ıade vb. gelmedı onlarıda 5 mayısda yapmıstım.

• faruk F kullanıcısına yanıt

evet bır cok yerde var.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

cep telefonu ustunden bakıyenızden dusuyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.