Şimdi Ara

KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL - Vodafone Mobil Ödeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
12
Favori
12.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetdelihoca A kullanıcısına yanıt
    Nerede var Allah aşkına? Mal satan hiçbir sitede göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Kodu da gönderdim yarın 5 liralık bi ürün falan alsam kod falan en azından 20tl gelirmi

Hocam faturasızlar dahil mi

• Tüm kampanyalardan toplam kazanılabilecek 100tl yazmıyor mu kampanya şartlarında?, nasıl 160tl yükleniyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SS rica edebilir miyiz?

• neozine kullanıcısına yanıt

dünde belırtmıstım 160+160 seklınde yattı dıye- 1 hattım ganıxl tarıfesı yenıleme donemı oldugu ıcın hemen kontur boşaltmak ıcın market alısverısı yaptım yag vb.. aldım ev gecındırıyorum nasıl olsa lazım dıye sabahtan aldım- dıger hattımda 118 tl bakıye duruyor bende şaşkınım ayrıca 3 hattımıda 5 mayısda faturalı yaptım hem 75 tl kod ıcın hemde fınansbank ucretsız fatura ödeme hakkım oldugu ıcın. ama henuz faturalılara ıade borc vb. gelmedı mh ulasmakda zor.

KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL - Vodafone Mobil Ödeme
    KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL - Vodafone Mobil Ödeme

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

dahil evet bır cok kısıye yatmıs ama benım konturlulere 160+160 geldı dıger 3 hattımı 5 mayısda futalı yapmıstım onlara borç ıade henuz yok - edevlettende baktım böyle

• neozine kullanıcısına yanıt

çok şaşkınım gerçekten- cunku cok alısverıs yaptım parça parça ve kupon kullanarak kedılere ve cocuklara bayram kıyafetı aldım- 10 tane kargo geldı toplamda- sanırım her kampanyaya ayrı ayrı soktu bayramda sokak hayvanlarına mama ve bayramlasmaya gelen cocuklara bayramlık aldık- sanırım 5 hattımdam toplamda 1000 tl cıvarı yaptık kuponlar dahıl bakalım umarım 3 fauralı hattımada gelır ıade.

• 3 kod gonderın- market alısverısınızı mobıl ödeme ıle yapın zaten ıhtıyaclarınızı bır sekılde alıyorsunuz.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

bir çok yerde var, gereklı gereksız yerde. sadece işe yarar yerlerde çok yok böyleee.

Haftaya ındirim kodu ile herşey yanımda dan kulaklık ve şarj kablosu vericem toplamda 78 mi ne tutuyor ındirim koduyla 7 liramı ne ödicem

• bu paylaştıklarım kod degıl sadece kampanya ılk alısverınıze ozel- 50 tl gerı ıade edıyorlar. ındırım kodları yanımda uygulamasında yazıyor mayıs15- bahar 25 gıbı bır detaylıca okuyun mutlaka katılın alısverıs yapın ıadenız gelecektır.

Ben 75tl hediye çeki kullancam

Aslında spotify premium da alcam ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 15 Mayıs 2022; 11:28:59 >
  • bir okuyun ordakı sartları kulllanın güzel ınıdırm gelıyor dıger mesajalrda foto paylastım dunde gelen ıadelerı bitirdim supermarket yaparak. az da olsa katkı olur ekonomınıze-

• uygulamadan kazanım ile ilgili bilgi görebileceğimiz bir yer var mı? Nerden takip ediyorsunuz?

• vdf yanımda uygulamasında fırsatlar bolumunde

• Böyle bir mesaj geldi mi herkese?

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Değerli müşterimiz, 01.12.2021 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Ödeme Hizmetleri Yönetmeliği'ne göre kullanmakta olduğunuz mobil ödeme hizmetinin devam edebilmesi için bu SMS'i "ONAY" yazıp cevaplamanız gerekmektedir. Onay SMS'i ücretsizdir. Onayınız olmaması durumunda mobil ödeme hizmetiniz kapatılacak ve mobil ödemeyle yaptığınız üyelikleriniz durdurulacaktır. Mobil Ödeme Sözleşmesi için tıklayınız, https://cms.vodafone.com.tr/static/files/22-02/25/vepas_odeme_hizmetleri_cerceve_kullanici_sozlesmesi_v222.pdf B003

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

bana gelmedı 5 hat var

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Yarım saat önce geldi, 7878 diye bir numaradan. Önce dolandırıcılık olabilir diye düşündüm ama ekteki belgeyi okuyunca vodafone olduğunu anladım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.