< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KATIL 50TL * KATIL 40TL * KATIL 20TL - Vodafone Mobil Ödeme (6. sayfa)
-
-
30-40-50 gönderdim 40 lira faturanızdan düşecek bilgisi geldi sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
◼Aynı harcama ile sadece bir kampanyadan faydalanılabilir, diğer kampanyalardan faydalanan kullanıcılar bu kampanya kapsamında indirim alamaz.
Üstteki madde tüm kampanyalarda var.
yani kampanya dönemi boyunca sadece bir kampanyadan faydalanabilirsin.
ben katıl 30 ve katıl 20 kampanyalarına katıldım (Geçtiğimiz ay mobil ödeme ile alışveriş yaptığım için katıl 40 kampanyasından faydalanamıyorum).
25 liralik alışveriş yaptım, 2 saat sonra 20 tl indirim geldi.Bu iade muhtemelen katıl 20 kampanyasından geldi.
Ama eğer 20 tl değilde 30 tl lik bir alışveriş yapsaydım muhtemelen 30 tl iade gelecekti.
Katıl 20 kampanyasından faydalandığım için diğer kampanyalardan faydalanamayacağım yani bu ayki hakkımı doldurdum.
@Sume
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 6 Ekim 2022; 21:13:48 > -
25 liralık yaptıysanız 25 lira iade gelmesi lazımdı 30 liralık kampanya için. Vodafone nun ne yaptığı belli değil aldırmayın güvenmeyinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet dediğiniz gibi olmalıydı ki geçtiğimiz aylarda işleyiş o şekildeydi, yani ödül oranı en yüksek kampanya geliyordu.Sanırım artık randoma bağladılar artık şansına hangi kampanya denk gelirse.
-
Ya sizde normal gitmiş işleyiş ya bizde. 20'den 50'ye hepsine katılıp 80TL alışveriş yapıldı sadece 20TL geldi. Hadi 50 şartlı diyelim, diğerleri neden gelmiyor? Planlı olsaydı şimdiye kadar çözmüş olurduk sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 6 Ekim 2022; 21:52:34 > -
Bana dün mobil ödemeden 30 tl iade,bugünde 20 ve 30tl iade yine mobil ödemeden iade mesajı geldi.. Ne yapmaktasın Vodafone? (: Sizlere de geldi mi?
Vodafone Pay den katılmıştım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 11 Ekim 2022; 18:32:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende de 20+30 tl indirim geldi, milkaları stoklayın benden söylemesi
-
İndirimler devam ediyor. Faturasız hat. Anında iade, bakiyeye ekleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyalara katıldıktan sonra alışveriş yapmadan bilemiyorsunuz katılım oldu mu olmadı mı. Aynı anda bir çok katıl kampanyası çıkıyor mesela.
tamamen saçmalık.
iadeler gelmiyor.
muhatap yok.
öyle mesaj gelince iade aldım diye sevinmeyin yani.
artık Yanımda uygulamasına bakmıyorum bile .
ne zaman ki ANINDA indirim verir o zaman bakarım.
-
İade için son faydalanma gün sınırları var ama tam anlayamadım
-
Ekim 31'de kullandım haklarımı ama iade mesajı gelmedi. 30 son yazmışlarsa boşa gitti haklar.
Dün gece katıl40 katıl30 ve katıl20 kampanyalarına katıldıktan sonra 40 liralık alışveriş yaptım ama hiçbir iade gelmedi.Bilginize..
Not: Faturasız hat.
Var mı iadesi gelen. Neredeyse 3 ay oldu gelen giden yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başlıkta yazan tüm kampanyalara mesajla katılım sağladığım halde geçtiğimiz ay hiç iade gelmemişti.
bu ay maalesef sadece 20 tl iade geldi.
-
bu sene de aynı kampanya var, hepsine katıldım konuyu görsem katılmazdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X