Şimdi Ara

Katkı Kredisi(Harç Kredisi Hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birinci öğretimlere harçlar kaltı bildiğimiz gibi ikinci öğretimlere katkı kredisi veriliyormu bilginiz varmı.Ayrıca hem burs hem katkı kredisi alabilirmiyiz öğrenim kredisi alamayız biliyiroum katkı kredisini soruyorum.

• 2. öğretimler katkı kredisi alamıyor ama burs veya öğrenim kredisi alabilirsin o konuda sıkıntı yok.
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Nasil hocam ben 2.plogrrtim secicem nasipse ama ben uni birakiyirum ordan burs aliyodum simdi 2.ogretimde alamam mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Nasil hocam ben 2.plogrrtim secicem nasipse ama ben uni birakiyirum ordan burs aliyodum simdi 2.ogretimde alamam mi

Bir defa alan 2. defa alamıyor diye biliyorum ama ilk defa alıyor olsaydın alabilirdin.
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bursu devam ettiryoruz yeniden basvurmaya gerek yok alltan ders olmadigi icinde sikinti yok okulu dondurmadim hem bolumu bitirdim hem lysye hazirlandim ama benim kafa karisikligim 2. Ogreyim olmasi ilk defa sizden duydum bende bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Yok hocam bursu devam ettiryoruz yeniden basvurmaya gerek yok alltan ders olmadigi icinde sikinti yok okulu dondurmadim hem bolumu bitirdim hem lysye hazirlandim ama benim kafa karisikligim 2. Ogreyim olmasi ilk defa sizden duydum bende bilemedim

Mezun olduysan bursun da sona ermesi gerekir. Bir sonraki kazandığında devam etmez diye biliyorum, yinede bilen birine sor tam hakim değilim bu konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

2. öğretimler katkı kredisi alamıyor ama burs veya öğrenim kredisi alabilirsin o konuda sıkıntı yok.

Hocam zaten katkı kredisi harç kredisi 1. öğretimlere kalktı harç kim alıcakya katkı kredisini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.