Şimdi Ara

Öğrenciyim, kredi notum 700, temel ihtiyaç kredisi çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Abdullah_Baykara Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başvurdum. Böyle olup onaylanan var mı ? 5 bin tlye başvurdum. Maaşım yok ama 2.000 diye gösterdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kredi notunu nasıl öğrendin?
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Banka şubesinden öğrenmiştim

• 1.800 kredi notu olanlara 3 bin TL çıktı. bankaya gitme tekme tokat döverek uğurlarlar,ya da dalga geçerler
  • emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Tamam. Ama çıkarsa sana foto atarım.

• Yok dostum imkanı yok. Ben de çok uğraştım almak için maaş belgesi olmadan kesinlikle vermiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ben üniversite 2. Sınıftayken banka bna 10.000 tl vermişti. İşim de yoktu o nasıl oldu peki. İnanmaz isen ispatlarımda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

Hocam peki ben üniversite 2. Sınıftayken banka bna 10.000 tl vermişti. İşim de yoktu o nasıl oldu peki. İnanmaz isen ispatlarımda.
    Sanırım dediğiniz kredi denizbank veya ziraat eğitime destek kredisi, hocam muhtemelen bu olay 2-3 sene önce oldu çünkü artık bankalar maaş belgesi olmadan kredi çekmek isteyen herkese risk olarak bakıyorlar. Ben levent çarşıda bütün bankalara gittim (10-12 banka var), hesapta 8-9 bin liram vardı ve ihtiyacım olan kredi 2.000 tl idi, hesaba son 2 yıldır her ay düzenli para girdisi olduğunu ve çekecegim kredinin aylık azami ödemesini çok rahat yapacağımı belirtsem de maaş belgem olmadığı için sistem otomatik olarak düşürücek dedi hepsi :(

İsterseniz yine deneyin derim ama şu piyasada bankalar maaş belgesi olmayan kimseye kredi vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 12 Nisan 2020; 16:14:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• devlet bankaları vermez cepteteb dene
  • 1657 findex puanım ev kredisi verirler mi
    Nakit 100 bin var banka telefon açmıyor haftalardır
    Kontrat ile çalışıyorum malta bayraklı gemilerde maaş usd yatıyor hiçbir bankaya borcum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 12 Nisan 2020; 17:0:26 >
  • Ben kredi notumu bilmiyorum 5 e başvurdum 3 çıktı kullanmıcam da kenarda dursun iş yok süreç uzarsa sıkışırız diye çektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

Sanırım dediğiniz kredi denizbank veya ziraat eğitime destek kredisi, hocam muhtemelen bu olay 2-3 sene önce oldu çünkü artık bankalar maaş belgesi olmadan kredi çekmek isteyen herkese risk olarak bakıyorlar. Ben levent çarşıda bütün bankalara gittim (10-12 banka var), hesapta 8-9 bin liram vardı ve ihtiyacım olan kredi 2.000 tl idi, hesaba son 2 yıldır her ay düzenli para girdisi olduğunu ve çekecegim kredinin aylık azami ödemesini çok rahat yapacağımı belirtsem de maaş belgem olmadığı için sistem otomatik olarak düşürücek dedi hepsi :(

İsterseniz yine deneyin derim ama şu piyasada bankalar maaş belgesi olmayan kimseye kredi vermez

Alıntıları Göster
    Hatta geçen senede denizbanka gitmiştim ondada verdiler ihtiyaç kredisi 9 bin tl . Galiba kredi notum yükseldiği için. Hatta sistem onay verince bankacı adam da şaşırmıştı. Ama artık vermezler dediğiniz gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.