Eylül'de 2x ile ödemiştim. 01.10.2022 günü 2x çıkmadı hiç bir harcamada ama kampanya henüz görünmüyor juzdan uygulamasında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 1 Ekim 2022; 10:37:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (13. sayfa)
-
-
-
Hocam güncelleme için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hangi kategoride çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam katılıma gerek yok eğer Etic harcamanız varsa 75 TL chip paranız 150 TL Etic harcamanizi ödüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
-
Hepsiburdadan birşey alacam, cüzdan ödemesi ile nasıl yapacağım orayı anlamadım. Teşekkürler.
-
Az önce 30 küsür ödeme yaptım ama hiçbirinde x2 göremedim. Düz ödedim.
Özetle bende x2 çıkmadı hiçbir harcamada.
-
Geçen ay kullananlara çıkmıyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada dan ödeme kısmında chip para kullanmadan normal ödeme yapacaz , sonra juzdan uygulamasına girip, kartlar , işlemler kısmında. X2 chip para kullan mı diyeceğiz. Doğrumu anladım acaba.
Hocam sız HB den odeme yapacaksınız ertesı gun ya da en gec ıkıncı gun yaptıgınız ıslem donem ıcı ıslemlere dusecek sız de Juzdan uygulamasına gırdıgınızde donem ıcı ıslemlerde x2 olacak odemeler lıstenecek sadece Hb olmak zorunda degıl onlıne alısverıs yapılmıs dıger ıslemler de x2 olarak cıkabılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Ekim 2022; 22:35:5 >
Aynen dediğiniz gibi hocam, doğru anlamışım, 3 gün önce HB den yaptığım ödemeyi 2x chip para ile eksilttim. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Hocam rica ederim ne demek ben tesekkur ederım keyıflı alısverısler.
Kredi kartımdan papara ödemesi yapsam acaba x2 ödeyebilir miyim ?
Ekstremde bir sürü alışveriş var gidiyor sadece starbucks ödemesine 2x chip para ile öde diyor garip.
-
Zaten düz ödüyeceksin, ertesi gün dönem içi harcamalarında gözükücek, sonra juzdan uygulamasından,kartlar,işlemler chip para ile ödemeye gel eğer karşısında 2x ile ödeme varsa uygula onu, sonra düz ödeme yaptığın meblağ ekstreden 2 katı silinecek.
-
Öyle olmuyo işte. Geçen ay x2 olanlar direk x2 öde olarak yazıyodu. Bu ay öyle çıkmadı bende.
Sadece online alışverişlere özel.
Demek ki zırt pırt değişiyor herhal. Ben dün akşam kendi yöntemimle yaptım oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X