Öyle düşündüm evet, X2 hakkında bilgin yada önerin var mı |
Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (15. sayfa)
-
-
İşte bu kötü haber -
Bir kere ödedim 75 e 75 verdi başka x2 chip para çıkmıyor bir kez daha olması gerekmiyor mu -
Arkadaşlar,
Bu bahsedilen X2 chip ile ödeme bende çıkmıyor, ne yapa bilirim. Farklı günlerde internetten 3 adet işlemim var.
8 Ekimde 67,5 tl internet faturası ödeme
10 Ekimde 190 tl aidat ödeme
11 Ekimde 400 tl kyk yurt ücreti ödeme
Hepside internetten sanal pos ile yapıldı ama X2 chip ödeme yok.
Aceba işlemin tam 150 TL olma gibi bir zorunluluğu mu var diyeceğim, ama şartlarda böyle bir detayda yok.
-
Günlerdir bir cevap alamamışsın ama yardımcı olmaya çalışayım. Kampanya açıklamalarında da göründüğü kadarıyla kampanya internet harcamalarında geçerli. Alışveriş olması lazım. Fatura, aidat, yurt ücreti gibi ödemelerde geçerli değil bu durumda. Alışverişin 150 lira olmasına da gerek yok.
Amazondan iki alışverişte bu kampanyayı kullandım mesela. Biri 77 lira diğeri 69 lira. Tamamını chip ile ödedim. Ama sadece 73 chip para gitti. Kampanya hakkım dolmuş oldu.
-
x2 olayı son yaşanan kaostan sonra kalktı sanırım. Kartımda 30tl civarı chip var ama hiçbir ödeme için x2 çıkmıyor.
-
Ben bu sabah faydalandim kampanyadan hala devamke -
Hocam cevabınız için teşekkürler
Aslında, bu dediğim ödemelerde sanal postan online yapılan işlemler, geçerli olması lazım değil mi?Aslında aidatda bir alışveriş gibi düşünülebilir, hizmet alıyorum ve karşılığını ödüyorum gibi düşünmek yanlış mı olur
-
Rica ederim. Ama maalesef bankalar öyle değerlendirmiyor. Aidat veya fatura ödemesi yaptığında online ödeme yapmış oluyorsun ama internet alışverişi veya harcaması olmuyor. Mesela telefon faturamı x2 olarak ödeyemedim. İstersen müşteri hizmetleri ile de görüş.
-
Geçen ay 150 yapmıştım, bu ay yine çıktı. Ama geçen ay yaptığım 150 nin 27 tl iadesi olmuştu. O yüzden çıkmış olabilir. -
Çıkıyor da 150 harcatıyir mu. Ben geçen ay 120 yaptım. Bu ay sadece 30a tamamlattı
-
Muhtemelen iptal olan kısımı yaptırır. Chip para yok deneyemedim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19150A2DAÇıkıyor da 150 harcatıyir mu. Ben geçen ay 120 yaptım. Bu ay sadece 30a tamamlattı
-
Yani toplam hediye chip para 75 değil mi -
Hiç yararlanmadıysanız, 150 tl harcamayı 75 tl chip para ile ödeyebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: aliayse45
Yani toplam hediye chip para 75 değil mi -
paycell e ödeme yaparsak bu ödemeyi x2 olarak ödeyebiliyor muyuz, bir de bir harcamaya ödeme yaprım aynı harcamaya tekrar chip ilr ödeme yapamıyor muyuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 13 Ekim 2022; 18:40:48 > -
Bitmiş heralde bulamadım hiçbir yerinde uygulamanın -
Burda benim dikkatimi çeken tüm internet harcamalarına x2 çıkmıyor, sanki bankanın anlaşmalı olduğu internet sitelerinde x2 kullandırıyor. Bende vodafone faturamı ödedim x2 chip çıkmadı ama trendyol ödemesine x2 çıktı. Bilemiyorum neye göre ayrım yapıyor. bende böyle bir düşünce oluştu.
-
Merhaba,
Hocam dün (13 ekim) cepte şoktan 242 tl alışveriş yaptım, şuan onda da X2 gözükmüyor.
-
X2 çıkması icin islemin provizyondan çıkmış olmasi donem ici islemlere geçmesi gerekiyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X