Şimdi Ara

Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
29
Favori
48.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vallahi sizin ki iyiymiş, bende 1 tane çıkmadı, herhangi bir katılım falan gerekiyor muydu, şartlarda böyle bir ayrıntıda yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Ekran alintisi yapsana özel değilse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neyse ki süre dolmadan

3x500 tl lik e-ticaret kampanyasından gelen 150 tl nin 75 tl si ile 150 tl lik borcu ödedim.

• Günaydın, kaçırmıştım ama bugün juzdana girdim, bi baktım x2 chip para ile ödeme aktif fakat 50 liraya 100 yapıyor. Ödedim geçtim. Sizlerde kontrol edin bence.

• fdirej F kullanıcısına yanıt
    Evet güncellenmiş 1 hafta önce 75 şimdi de 50 verdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fdirej F kullanıcısına yanıt
    İkinci 75'i deneyemedik maalesef ama bu oldu..
    Güzel de oldu 👍
    Şimdi önemli olan şey ikinci 75'i yapan arkadaşlarda bu 50 de çıkıyor mu?

• yine uzama var mı?

jüzdan kampanyalarında görünmüyor x2 ?

• 50TL x2 çıktı bugün ama kampanyalarda görünmüyor.

• Geçen 2x75 yapmıştım, şimdi de juzdandan 2x50 yaptım. 3 adet 500 üstü alışverişe 150 chip para kazandık, 250 lira olarak kullandım, elimde 25 chip para da kaldı. Ona da bi x2 gelirse diye bekleyeceğim herhalde :) Haber verenlere teşekkür ederim.

• 2 kere 75*150 yapmıştım. Bugünde 50*100 yaptım. 2 gün sonra ekstre kesilecek. Bakalım bi daha yaptıracak mı :)

• İnternetten market alışverişi yapsak, chip para ile x2 ödeyebiliyor muyuz? Migros sanal markette veya şok markette olmuyor yazılmış. A101 kapıda uygulamasında oluyor mu acaba?

• parçalı kullanılabiliyor muydu bu? 30 Chip para 60 TL olarak kullandım. 20 daha hakkım var mı?

• hb cüzdan 100 ve 150 yüklemeye çıktı fakat max kaç para kullanabiliyorum bilen varmı.

15 ekimde 60-tl chip kullanmıştım

• megamanw M kullanıcısına yanıt

Bende migros sanaldan alış veriş yapmıştım, x2 çıkmadı, şikayet ettim. Neden çıkmıyor, mantık nedir, kampanya şartında internet alışverişi diyor, migros sanal nasıl internet alışverişi sayılmaz yada kabul etmezler, anlamış değilim.

Kampanya şartlarında falan geçiyor mu, migros sanal geçerli değil gibi, ben göremedim.

• 50tl chip vermis. bugun sonmus. internette cuzdan nereye yukleyebilirim. donemici islem olmadigi icin chiple odeme olmuyor.

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Altungold

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Evet

• 75 i X2 yaparak ödeyenlerde de oluyor mu 50 X2 olarak. Bir de free kart ile olmuyor mu? Free kart ile 50 X2 yapan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Eylül ayında 75 i x2 olarak ödemiştim. Ekimde 50 ye x2 geldi onu da kullandım. Free kart ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canixxx -- 19 Ekim 2022; 21:50:35 >
  • Akbank hesap kartındaki chip parayı nasıl kullanabiliriz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.