bu x2 ödemede bir kısıtlama mı var? üç gün önceki trendyol harcamasına x2 çıktı, dünkü harcamaya çıkmıyor çok enteresan. iki alışveriş de cüzdan değil normal 500TL ve 750TL'lik siparişler. |
Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (14. sayfa)
-
-
Gece saatlerinde kaybolup mesai saatleri içinde çıkıyordu bende de :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sanırım sadece bir harcama x2 olarak ödenebiliyor, kampanya kurallarından da bu anlaşılıyor gibi.
ekim ayı içerisinde 2 kere x2 ödeyebilen var mı? önceki sayfalarda ödeyenler bir eylül'de, bir ekim'de yapabilmiş gibi.
-
X2 çıkmıyor bir türlü bana,her türlü harcama ve yeteri kadar da chip para var ama X2 yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yahu bir alışveriş yaptım. 12 taksite böldüm dün. Bugün alisverisi bana iade edip iki kere çekim yapılıp 12 takside bölünmüş gibi gösteriyor.
Mesela alış veris 1200 liraysa diyelim. 1200 lirayı iade etmiş. ama aylık 100 liralık 2 tane giriş yapmış. Yani aylık 200 lira ödeyeceğim şeklinde.
Neden böyle oldu başına gelen var mı.
Sistemlerinde sıkıntı var herhalde benımde dönem içi 2 katına cıkmış
-
Tam da ben de buna bakıyordum ekşide de gündem olmuş rahatladım yahu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyadan bir kere mi yararlanılıyor?
Karttaki 150 chipin ancak 75ini 150 olarak bir dönem hareketinde kullandırıyor, kalan chip para için x2 kullanamıyor muyuz?
-
Sanırım konunun ilk mesajı süs olsun diye yazılmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görselden metin okuma özürlüyüm o yüzden görselleri okumadım. Ama kampanya şartlarını okudum, ondan farklı birşey yazıyorsa pardon.
Sorma nedenim son sayfalarda eylülde kampanyayı kullanıp ekimde yeniden kullanıp-kullanamama durumu ile ilgili, o kısım netleşmemiş; bahsedilen ilk mesajda bu konuda bir bilgi bulunmuyor sanıyorum.
Sazanlarla uğraşana kadar kampanya yenilenir ve x2 kullanılabilirse orda kullanmak üzere tutmak daha mantıklı sanırım, teşekkürler konudaki bilgiler için.
-
Bankanın konusunda bile mesajlar X2 geliyor...Sistemleri hala düzelmedi heralde...
-
Geçen ay 150 yapanlara bu sefer yok eksik yapanlara 150ye tamamlayan kadar var bilginize
Arkadaşlar bu X2 chip ile öde neden çıkmıyor, bilgisi olan var mı, biraz önce 190 TL aidat ödedim online, onda da bir şey yok
Geçen ay falan kullanmadım
Online olarak 67,5 TL internet faturası ödedim (Poyraz wifi) X1 chip ile öde çıkardı.
Kampanya ya kayıt falan olup katılmak mı gerekiyor
Birkaç tane harcama yapınız. Sonra görünür. Uygulama güncel olsun. Biraz önce ödeme yaptım diyorsunuz. Provizyondan çıkıp Dönem içine düşmesi gerekiyor. Acele etmeyin. Birkaç harcama yapın, bekleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 10 Ekim 2022; 18:31:43 >
niye 500 tane mesaj atıyorsun ? daha mi seri cevap alacan bu şekilde ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X