Şimdi Ara

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
25
Favori
34.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan tüh ya. hanımın hattı bugün geçti faturasıza. kaçırdım onun hattına.

bir hat 4 günde mi faturalıya geçer turkcell işte.

neyse halihazırda dev80 kullanan anneanneme, anneme ve kardeşime aldık katladık.

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Ben de bu kampanyayı gördüğüm ilk gün faturasıza geçmek için başvurdum(rahat hat paket kullanıyordum). Bugün biraz önce mesaj geldi faturasıza geçiş tamamlandı diye, 3-4 gün sürdü geçiş işlemi. Kampanya kesin bitti dimi ya üzüldüm valla.

• Niye herkes bitti diyor?

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

Artık sanırım 28 gün için x2 yaptığından diyorlardır.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Anladım. Turkcell uyandı yani :)

Önceden de öyle diyordu. Millet smsle yine katılıyordu

olmadı hocam sms de denedim

Yapılacak bir şey yok artık. Ben paketi yaptım. 1 gün sonra bu kampanya çıktı. Hemen yapıştırdım :)

Bir maddeyi değiştiler.

Eski Şartlar ise böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 6 Kasım 2022; 18:9:18 >

hocam sms gönderince 25 tl çekiyor mu yoksa çekmeden uygun değilsiniz diye cevap mı dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

uygun değilsiniz diyor

Paycell uygulaması üzerinden paketi yüklemeyi deneyiniz. Bende de aynı hatayı veriyordu bu şekilde yaptım.

• harvardharvey kullanıcısına yanıt
    70 gb olanı yaptım. Katlamayı izin vermiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katlama için ücreti tahsil etti. Ama katlamayi vermedi. Ücret de gitti. Napacaz. Nereye şikayet edecez bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 7 Kasım 2022; 2:45:11 >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt

Aynı durum bendede oldu,

25 tl yi aldı , hatta sms bile geldi, internetinizi katladık diye ama vermedi.

Turkcell digital operatörde yardım kısmından talep açtım, bakalım ne diyecekler. Ama sanırım bize vermeyecekler.

Siz nasıl bir yol izleyeceğiz

• Arkadaşlar mega paketler için kampanya bitti artık boşuna 25TL'nizden olmayın.

• Arkadaşlar zaten anlaşılan o ki bu ikiye katla kampanyası 1 aylık ve daha az süreli paketleri katlasın diye yapıldı, zaten mantıklı olan da o, 25 liraya yıllık 70gb hiçbir operatör katlamaz zaten. Ama tabi kampanya oluşturulurken yıllık paket detayı unutuldu ve herkesle beraber katlamaya açık oldu. Bu açığın/hatanın farkedilmesi, iletilmesi, işleme alınması ve kapatılması 2 gün sürdü, o arada geçebilenler geçti.

Keşke Turkcell kampanyayı bize komple kapatmak yerine yıllık paketlere atıyorum 75 liraya veya 100 liraya katlama hakkı verseydi.

Ama yapacak bir şey yok. Haber veren arkadaşa teşekkürler, pek çok kişi faydalandı. Kapanana kadar bir iki yakınıma haber verdim, onlar da faydalandı. Ben ise 1 gün ile kaçırdım.

Bu arada konu biten fırsatlara taşınırsa iyi olur, gördükçe aklımıza geliyor üzüyor.

• avastos A kullanıcısına yanıt
    Ben de kaçırdim aksam yaparim diyordum ikindiye kalmadi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler ve bayanlar, katlanan internetle ilgili bir sorunum var ve sizlerden de kendi internetinizi kontrol etmenizi isteyeceğim. Bu sabah farkettim normal internet kotasından yiyor, katlanan internetlerim olduğu gibi duruyor onlardan harcama yapmıyor.

Şimdiye kadar bir sorun yoktu. Bir dalavere çevirirler diye günlerdir harcamaya abandım 240gb bitti, 140gb katlanan interneti harcamıyor. Sizlerde durum nedir buraya yazsanız? Yoksa benim bilmediğim bir durum mu var, önce esas paket bitecek sonra katlanılanları kullanacağız diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 9 Kasım 2022; 7:52:5 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.