Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende katıldım. Ücreti tahsil ettiler. Ama ikiye katlamadılar!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Noldu şimdi, patladı mı bu katlama işi? Önce ana paketi yapıp sonra katlayacaktım hiç bulaşmayalım öyleyse.
-
patladı hocam. sadece mutlu mega 70 alabilirsiniz artık. yıllık paketi katlamıyorlar.
-
Yüklediğin andan başlar, ama önce eski paketi kullanırsın.
-
Arkadaşlar!!
Benim toplamda 3 tane 80lik 3 tane de 70liğim var ve hepsini katladım demiştim. Şu null meselesine bakmak için hızlı bir harcamaya girişip 80'liklerden birini bitirdim, tarihi en yakın olanı. "Null" yazan başka bir 80liğe geçti. Kullanımda herhangi bir sorun yok. Sadece isim değişikliği görünüyor.
Bir dalavere ilerleyen günlerde çevirirlerse bu tokatçıları beraberce Thh'ye veririz.
-
Bu iyi oldu.
Ama değişim yeni olduğundan ona düzenleme yapmamış olabilirler.
İlk olarak alelacele yeni alımları durdurmuş olabilirler.
Mevcut paketlere müdahale kolay olmayacaktır.
70gb paketi kapsam dışı bıraktıkları için sistemsel otomatik null yazısı çıkmış olabilir.
-
Hocam null meselesinden önce paket kalan sorgulaması yaptığımda uzun bir Sms geliyordu. Sonra farkettim ki birkaç satır birşey gevelemişler, sıfırdan aldığım 70'liğe ait bilgi bile mesaja eklenmemiş. Birşeyleri düzenliyorlar, ben bunlaedan herşeyi beklerim.
Bu paketlere mecbur olduğum için toplam 2300 lira+ para bayıldım, saçma sapan birşeyler denerlerse hiç durmayacağım.
-
Elde 70lik paketle kaldık katlayamadan bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yaptım şimdi *159# sorguladım ama yıllık paket bilgisi gelmedi, asıl paketinde gelmedi.
Bir katakulli dönüyor ya hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 5 Kasım 2022; 11:49:14 > -
Sms ve görüşme hariç herşey 2 ye katlandı
Mutlu Mega ya geçmiştim geçenlerde iyi oldu
-
murat erkana twit dm atın biz şu kadar hatla geçecektik kapattınız diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pazartesi taşıma işlemi bitecekmiş şimdi mesaj geldi bir kaç gün daha tutamadılar şu kampanyayı ya off.
-
Tekrar dener misiniz? Paket isimleri düzelmiş görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Null İnternet yazısı gitti eskisi gibi gözüküyor düzelttiler
tam olarak ne zaman sms attınız katlamak için
Beklenen olmadı. Felek bir kere de olsa yüzümüze güldü.
Teşekkürler turkcellciğim.
Güle güle kullanın. Bize felek yine gülmedi. 1 gün daha geç kapatsalardı biz de faydalanacaktık. Ama ta en başından zaten ben diyordum tam ben geçecekken kapanır diye. Garibanın yüzü gülür mü
2 gün önce 23:50 de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X