rahat 10gb nasil geçeriz faturasıza geçemeden kampanya bitti |
Bildirim
rahat 10gb nasil geçeriz faturasıza geçemeden kampanya bitti |
Burada detaylar yazıyor. Rahat Yıldız 10 GB Paketi https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-yildiz-10-gb-paketi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
25 lira da almıyor, uygun paketiniz yok diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hat taşımayı iptal etsem mi bilemedim şuan acayip kararsız kaldım. Ulan Turkcell... milletin beklentisi çok bir şey sanki aylık 48-50 TL arasına 11GB internet vereceksin alt tarafı bir seneliğine. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Kasım 2022; 19:5:37 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 4 Kasım 2022; 19:11:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam bu kesin bilgi mi? Geçiş talebimi hemen iptal edeyim olmazsa. 30 gün boyunca ne halt edeceğiz yoksa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüh çok kötü oldu bu. Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |