Şimdi Ara

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
25
Favori
34.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar var mi bir yolu bu katlama işini yapmamanın, sırf bunun için hattı turkcelle tasidik, tam gecis olacak kampanyayi bitirdiler. Bosu bosuna Turkcelle gecmis olacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kampanyanın bir süresi var mıydı. bu gün vodafone olan başka bir hattımı turkcell'e taşıdım.

mutlu mega 70 + bu kampanyayı yapacağım ikinci hattımda da. patlamayız dimi 2-3 güne.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Patladı bile hocam ben de bunu sordum üstte, bir yolu var mı yapmanın diye

• siz nasıl bir mesaj alıyorsunuz şuan.

bir yakınımda az önce beni aradı. Mutlu Mega 70 kullanıyor hali hazırda demiştim böyle bir kampanya olduğu. şuan böyle bir mesaj alıyormuş.

Hazir Kart Katlanan Internet Kampanyasi'na uygun paketiniz bulunmamaktadir. Kampanya ile ilgili detay bilgi icin www.turkcell.com.tr sayfasini ziyaret edebilirsiniz. B002

Bitti malesef gecmis olsun. Ben oglenden beri gecemoyorum. Geriye dogru biraz okursaniz gorursunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karadaglilar kullanıcısına yanıt

şimdi okudum ve sinir oldum valla ya. sitelerinde hala 31 Aralık 2023 yazıyor ama sanırım yıllık paketlerde devre dışı bıraktı çakallar. Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI 

Aynı durumdayım patladık 🤣🤣

• avastos A kullanıcısına yanıt

Bu sabah saat 08:30 da türkcele numaramı taşıdım 550 tl ye paket aldım cebime 60 TL yükledim ve sabah saat 10:03 te ikiye katla yazıp 2200 a göndererek bu paketi ikiye katladım

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣

• Ben demiştim bu yıllık paketi gözden kaçırdıklarını, yanlışlıkla böyle bir kampanya yaptıklarını. Hayır diyen üyeler Turkcell'i hiç tanımamış.

Faturasıza geçiş talebimi iptal ettim. Hala geçmeyenler iptal edebilir. Hattı Vestelcell'e aktarma dışında bir seçenek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 4 Kasım 2022; 17:3:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya şartı değişti. Yıllık paketler kapsam dışı bırakıldı. Başlık değişebilir.

"Ücretsiz verilen paketler, kullanım hakkı günlük, saatlik, haftalık periyodlarla veya 28 günden büyük olarak belirtilmiş, veya; Turkcell TV, Dergilik, BiP, Lifebox yönleri/URL’leri/uygulamaları hariç belirli bir URL/web sitesi/uygulama yönüne özel paketler kampanyadan yararlanamayacaktır."

• noname0056 kullanıcısına yanıt

Yok hocam mart'ın üzerine tarih işlemiyor. Mart'a kadar hediye verdiği 70gb var. Kasım 2023'e kadar verdiği 70 ana paket + 70 hediye İnternet var.

• Gece 1 de yaptım nolur nolmaz diye, nitekim 24 saat geçmeden patlamış, su mesajı yolladıktan sonra çakal karlos a yatmazlar umarım. Teşekkürler konu sahibi arkadaşa…

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI

• geçenlere de geri ödeme yapıp iptal edebilirler mi acaba?

null internet. geçersiz, hükümsüz anlamına geliyor benim diğer hattımda ilk 70Gb'dan daha 65 gb kaldığı için ikinci 70GB'ı kullandırıyor mu bilmiyorum.

null internet yazanlar ikinci 70GB'ı kullanabiliyor mu şuan.

• Dr. X kullanıcısına yanıt

Dikkat 17.00 itibari ile faturasız pakete geçiş yaptım. 550tl ye 70gb yükledim. 25 tlye ikeye katla olmadı. İptal ettiler geçmeyin sakın.

• avastos A kullanıcısına yanıt

Ne gibi sıkıntılı hocam. Ben de mega 70 e geçemeden bitti kampanya. Fakat Rahat 10 gb çok uygun geldi fiyat olarak.

• arkadaşlar hattı bimcellden taşıdık bimcell en düşük paket 54 tl oldu

bu turkcell yıllık pakette aylık 45 lira gibi bir rakam yapıyor galiba üstelik gb daha fazla aylık olarak bakıldığında o yönden bimcellden avantajlı olmuyor mu

en azından buradan ufak bir kar oluyor onunla moral bulalım yoksa boşuna hattı taşıdık

• Null İnternet yazıyor artık son kullanım tarihi aynı değişmemiş. Null hükümsüz demek umarım turkcell birkaç GB İnternetin peşine düşmezde kullanırız.

• denedim fakat 25 lira almasına rağmen ikiye katlamadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opportunity -- 4 Kasım 2022; 17:48:3 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.