haydaaaa. sırf bu yüzden numara taşıdım bu gece geçecekti hazır karta. dımdızlak mı kaldık şimdi biz |
Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (21. sayfa)

-
-
5-10 dk sonra tekrar deneyin, böyle diyorsa bitmiş de olabilir.
-
numara taşıma yaptım bu kampanyadan faydalanayım diye ama henüz hat taşınmadan kampanya patladı anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanyayı 28 günlük internet alımı şeklinde değişmiş adamlar... muhtemelen o yüzden artık 70gb yi katlamıyor
-
Gecmiş olsun olmuyor malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcelle yeni mi tasidiniz
Evet saat 13 de tasima sonucu hatim acilmisti ve mutlu mega 70 de 550 tl yukledim hemen ama katlama yaptirmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de yeni taşıdım, saat 18 de gecis olacak. Bu ikiye katlama olmayinca cazibesi kalmiyor ki tarifenin
www.turkcell.com.tr
Rahat Yıldız 10 GB Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-yildiz-10-gb-paketi#faydalarşöyle bi tarife var. 25 lira daha vererek 75 liraya 20gb olur eğer olursa. hiç yoktan iyidir...
-
baya bi kişi numara taşıdık, bugün geçişler olacaktır da ortak güzel bi tarife bulmamız lazım :D
-
Katlanan paketlerin başına
null Internet
null Bip
gibi ibareler gelmiş.
-
Umarım paketleri 28 gün sonra bitirmezler. Geçmiş olsun.
-
-
Yillik paketi katlayanlarin internetlerini geri mi aldilar acaba? Katlama olmazsa mutlu mega mi mantıklı yoksa 75₺ ye 7 gb asmaz firsat 12 var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üst mesajda belirttim. İnterneti ya da diğer katlanan faydaları geri almamışlar, sadece ismini değiştirmişler.
-
bitime 10 gün süresi kalan hattaki mevcut 9 GB lık paket 2kiye katlandı
fakat öğleden önce yüklediğim mega 70 katlanmadı.
10 gün mevcut paket bitince tekrar denemek mi gerekiyor acaba , sadece 1 paketimi katlıyor.
işe bak ya hepte bizi bulur böyle şeyler
-
Geri alma gibi bir hakları var mı ki ? 2 gün önce hesabıma tanımladıklarına dair SMS aldım, bunu kanıt olarak saklayacağım.
-
son mesajlara baktığımda yıllık paketler devre dışı bırakıldı gibi görünüyor.
Edit: Turkcell uygulamasında null yazıyor, internet kategorisinden çıkardılar muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 4 Kasım 2022; 15:43:17 > -
Hocam bu rahat hat dedikleri paketler biraz sıkıntılıymış, ekşide de konusu var, fiyat cazip göründü ama sms atma kısıtları falan varmış, kapatırken sorun oluyormuş gibi şeyler var. Çaresiz yine mutlu megaya geçecez sanırım, interneti 140 katlayabilsek guzel olacakti ama 70 ile idare etmek zorunda kalacak gibiyiz
hakları geri alamazlar. tüketici haklarına gidin böyle bir durumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X